Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajka80

Czy karmienie piersią może powodować odchodzenie tipsów żelowych??

Polecane posty

Gość zapytajka80

??

Gość zapytajka80
dlaczego od razu kretynka? skoro ciąża i wałtowne zmiany hormonalne mogą wpłynąć to być może karmienie też?

Gość zapytajka80
Naturalna płytka się przecież natłuszcza a zmiany hormonalne mogą to nasilać. I dlaczego od razu nazywasz mnie kretynką? grzecznie pytam a Ty okazujesz po prostu jak wielką prostaczką jesteś.

może karmienie piersią też wiąże sie ze zmianami hormonalnymi ---> kretynka nic dodac nic ujac - widac że nie wiesz o czym mówisz...:O gdybyś miała nawet minimalną wiedze TEORETYCZNĄ na temat przedłużania paznokci nie wyskakiwałabyś ze swoimi \"mądrościami\" :O 🖐️

Gość zapytajka80
Bardzo dziękuję za odpowiedź:)

Gość ooojoj
W ciąży i podczas karmienia piersią paznokcie wydzielają różne substancje i bardziej oddychają, więc jest większe prawdopodobieństwo że pod żel dostanie się powietrze i tips odpadnie:)

Gość smoczus41
ZGADZAM SIE Z OPINIAMI SAMA MIALAM PROBLEM ROBIE PAZURY OD 3 LAT I MAM STALE KLIENTKI OSTATNIO PSZYSZLA DO MNIE PANI KTORA KARMI PIERSIA ZROBILAM JEJ PAZURY TAK JAK INNYM KLIENTKA A ONA NA NASTEPNY DZIEN PSZYSZLA BEZ 7 PAZNOKCI PIERWSZY RAZ COS TAKIEGO MI SIE ZDARZYLO I WIEM ZE TO NIE Z MOJEJ WINY!!!

Gość heeh
kurcze jaki bulwers:) w czasie ciąży dzieją się różne rzeczy więc dlaczego tak się unosisz???po narodzinach też są duże zmiany.Wiedzę teoretyczna to sobie możesz wsadzić! Każda kobieta ma inny organizm i może to być inaczej odbierane.

Gość Nie obgryzam!
A może jak karmisz to dziecko ssąc cie podnieca, podnosi się krążenie, puchną paluchy i odpryskuje szpachla, którą nałożyłaś. Druga opcja to obgryzanie - musisz zaprzestać to robić. Ps. Nic mnie tak nie kręci jak karmiąca matka z pieknymi pazurami z serduszkami i innymi pierdolnikami. no i ten zapach akrylu...ja pierdole aż sie podjarałem! Ps2: Kretynka