Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

reno1965

Lato 80

Polecane posty

Tak to jest życie. To widziałem.. I dlatego składam moje głęboki ukłony przed osoby pracujący , tam. To jest mieć \"jaja\"... niesamowicie mocni ludzie.. i niektóry naprawy kochają swoje podopieczne... w pełne swiadomości.

Witam.. no nie Jeny. to nie jest to związane z RSA.. mam mnóstwo przepiękne wspomnień, chwil w moim życiu, zwłaszcza z tamtąd. Miłego dnia życzę, R

Jenifer-> życie tuż obok Ciebie, uwierz mi, przerasta najśmielsze oczekiwania, najgorsze dramaty, największe horrory... i w odróżnieniu do filmów nikt nie obiecuje happy end\'u wystarczy szerzej otworzyć oczy, zejść z głównej ulicy, wyjść z \"sterylnego\" świata

Chociaż Lato się spodobało.. Pozdrawiam wszystkim, Ciekawski, Julek, Jeny,Żono..

Jeni! Julek, też lubię wloskie..Tenuta Ca\'bolani, Chianti, Medici.. Bardzo dobre są. Wieczorem też będę świętowac... nie ma co, ale pretekst znajdzie się.. mimo że mi nie wolno.. raz się żyje!

osobiście lubię wcześniej grzecznie położyć się spać- można wtedy obudzić się lub być obudzonym w nocy lub nad ranem... lepsze niż poranna kawa;)

Ty bedesz płakać.. czy On? Aha.. może lansko?.. Nie wiedziałem z jestes z tych który lubią tak..

🖐️ szkoda, ze nie jestesmy w Toskanii:O............. ale za to seks to swietny sposob na rozladowanie emocji...........w koncu to najwieksza i najwspanialsza bliskosc jakiej mozna doswiadczyc:)tylko trzeba bardzo uwazac, zeby do sypialni nie zakradl sie nikt obcy jak szczupak?

mnie zerwal dzis na rowne nogi przed 8!!! listonosz i nici ze spania😠a w tygodniu musze duzo wczesniej wstawac :O ale moze to i dobrze bo zrobie przynajmnie cos ekstra ;)

Gość a co to bedzie
to ekstra?;)

kochac i jesc.....wiem o czym myslisz, tez tak lubie, niestety mam to tak jakby od \"swieta\".....ja po wyjsciu z pracy mam wszystko gdzies, znaczy te prace, a on nie:( wieczorem lubie sie poprzytulac, pogadac, nie wspominajac o kochaniu, a Misiek natychmiast zasypia...rozumiem i mysle sobie, ze jak nie dzis to jutro, pojutrze, ale gdy jutro i pojutrze jest takie samo.....czasami czuje sie jak zona marynarza:O a to ekstra to bedzie wizyta u fryzjera, z Carlosem:) bo mozna go pomylic z mopem :D:D milego dnia🖐️