Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kinsky

skurcze mięsni

Polecane posty

ostatnio zawsze z rana odczuwam straszny skurcz łydek :O jest to tak straszny ból, że aż lecą mi łzy ... nie umiem sobei z tym poradzić ... czytałam, że w ciąży to normalne ale powiedzcie czy moge kupic sobie na to jakiś lek/tabletki

Gość mnie lekarz kazal brac
magnez - powiedzial, ze oprocz witamin dl ciezarnych ten magnez dodatkowo mam brac - na poczatku lykalam magne b6 - 2 tabletki dziennie (jakby bylo bardzo zle, to mialam brac 3 na dzien), teraz pije taki rozpuszczalny, tez dwa razy dziennie, w miare sie unormowalo, nawet plywac chodze i jest ok :)

dzieki 🌻 u mnei to nei do zniesienia a wizyte dopiero mam za tydzien ... czy moge te tabletki kupic sobie bez recepty?

Gość guuuga
magnez kupisz bez recepty, nawet w supermarkecie kupisz

Gość guuuga
ja tez biore ale na serce

Gość hhhhhhhhhhhh
magnez i potas pierwszy znajduję się w czekoladzie (najwięcej w gorzkiej), a drugi w pomidorach dostarcz tych składników w sposób naturalny to szybciej odczujesz poprawe...

Gość j-paj
ja znalazlam sposob na skurcze lydek.napnij stope unies ja do gory i palce od stop tez do gory unies.od razu przechodzi.

Gość mnie lekarz kazal brac
do hhhhhhhh - a Ty kiedys w ciazy bylas? czekolada w duzych ilosciach? bo w ciazy to sie ma problemy z zaparciami, czekolada raczej nie polecana, zwlaszcza w wiekszych ilosciach. ja mam problemy z przyswajaniem magnezu, nie tylko w ciazy zreszta, skurcze mialam takie, ze w nocy budzilam sie z bolu, a teraz nawet plywam bez problemow. i lekarz mowil, ze magnez dobrze tez robi na macice, znajoma w zagrozonej ciazy mi mowila, ze ona lykala b. duze ilosci magnezu (z zalecenia lekarza oczywiscie) orawie do samego porodu wlasnie z tego powodu.

Gość Urszula P
Skurcze mięśni - na szczęście ten problem już jest za mną. Znajoma poleciła mi na problem częstych skurczów łydek Chela-Mag B6 Skurcz. Zakupiłam na stronce www.suplegro.pl najpierw jedno opakowanie magnezu. Obecnie nieodłącznym elementem mojego życia jest magnez firmy Olimp, gdyż jako jedyny spośród dotychczas stosowanych przeze mnie tak szybko i efektywnie pomógł mi w walce z problemem.

Gość Matylda Z
Skurcze były moją zmorą. Zawsze kiedy zaczynałam ćwiczyć, łapały mnie skurcze łydek, przez co moje treningi nie były efektywne. Wtedy postanowiłam poprawić jakość treningów i zaczęłam stosowanie magnezu a dokładnie Chela-Mag B6 . Wreszcie zero problemów ze skurczami. Stosowałam ten magnez przez miesiąc ale efekty były juz widoczne od samego początku. POlecam !

Gość Michalina0
Zaufałam produktowi- Chela-Mag B6 i się nie zawiodłam. :) Kupiłam od razu dwa opakowania tutaj www.pbc24.pl. Obecnie nie zamienię tego magnezu na żaden inny. Działa najbardziej efektywnie ze wszystkich, które dotychczas stosowałam. Dodatkowo nie odczuwam żadnych efektów ubocznych (bóle żołądka), co zdarzało się, gdy stosowałam inne magnezy . Produkt na medal! :)

Gość Grażyna L
Na skurcze mięśni zakupiłam Magne B6. Nie polecam tego produktu. Zgodnie z ulotką musiałam łykać tabletki kilka razy dziennie. Mimo tego skurcze nadal się pojawiają praktycznie tak samo często jak przed zastosowaniem. Muszę poszukać innego magnezu.

Gość Janka R
Też stosowałam Magne B6 i bardzo denerwowało mnie, że muszę łykać razy dziennie łykać te tabletki. Obecnie stosuję Chela-Mag B6, tutaj już tego problemu nie mam. Stosuję raz dziennie i czuję, że magnez naprawdę działa. Skurcze ustąpiły, do tego magnez działa pozytywnie na mój organizm.