Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla nas

dla wyczerpanych cudza glupota

Polecane posty

Gość tortilka-rosa
właśnie rozwali mnie jeden z tematów : czy karmienie piersią ma wpływ na odchodzenie tipsów żelowych!

Gość dla nas
ja mysle, ze dzisiaj ktos zaklada topiki na jaja, bo juz ktorys widze taki nie wierze ze to specjalnie

Gość a ja zgubilam wczoraj kolczyki
dzisiaj dostalam OKRES tak mnie boli brzuch, ze polamalam paznokcie

Gość dla nas
sluchajcie- szukam macherow, wspolmacherow do atkiego przedsiewziecia ale wymagaloby ono najpierw ustalenia wielu zasad taki topik- jeszcze go do konca nie wymyslilam, na ktorym uczestnicy mogliby wchodzic tylko o okreslonych porach, ktory by sie nagl urywal i wymagal przeniesienia na inny - podany w linku- na cudzy. a pozniej na kolejny. tak, zeby kto sie nie zglosi na czas - zgubil sie. tematy bylyby mylace a rozmawialibysmy na rozne. czasami po arabsku. mozna by ustalic jakis kod ustalania godzin. no cos, co byloby takim rebusem, wymagalo sledzenia topiku i bystrosci. tylko ja nie mam na to czasu. ale to fajny pomysl - taka gra, w kotrej moze uczestnczyc sto osob a moga trzy. musialby sie ktos inteligentny i z fantazja tym zajac

Gość tortilka-rosa
a ja na serio wczoraj upiekłam tort :O

Gość dla nas
teraz sobie zdalam sprawe, ze jak bysmy zrobili wedrujacy topik po arabsku to spotkamy sie w celi ;)

Gość tortilka-rosa
Bin Laden podobno czuwa ;p

Gość ano peeewnie
A mnie razi calkowicie cos innego.Mianowicie jest to glupota,(ze urzyje tego samego okreslenia co autorka),ludzi ktorzy wciaz zwracaja uwage innym piszacym na ich bledy ortograficzne.Chodzi o to,ze niektorzy ludzie nie pisali moze dlugo,a pewne zasady wtedy sie zapomina.Inaczej tez pisze sie na klawiaturze niz na papierze.Ponadto sa ludzie cierpiacy na dysleksje roznego rodzaju.Zatem drazni mnie to,ze niektorzy zwracaja wieksza uwage na te potkniecia niz na sama tresc wypowiedzi.Wazniejsza jest dla was sama forma ktora stawiacie ponad trescia.To jest dopiero glupota i to w czystej postaci.Porownac to mozna np.do tego,gdyby ktos poszedl na koncert.Zagrano by mu tam piekna muzyke,ale ten ktos zwrocilby uwage saksofoniscie,ze ma brudny niedopolerowany instrument.Zatem nie tresc sie liczy tylko forma tak?Smieszne by to bylo,gdyby nie bylo jeszcze bardziej od smiesznego-smutne.....

Gość fstyd mi za was
terz jestem za poprafnym pisaniem, nieznoszem jak ludzie piszom z blendami... to jest okropne fstyd mi za nih smiom się nazywac polokami a pisoć po polokiemu nieumiom... pzez nih to mom takiego stresa rze jak ide do kibla to nieumiem sie pozadnie wysrac. A wczoraj jak pieklam torta to pzecztalam ulotke od marfaryfny czy czegos a tom tokie bfendy, rze rzok normalnie... smiac mi sie hce z osub kture pisza tak okropnie

Gość dla nas
coz ja moge napisac o instrumenty powinno sie dbac ;)

Gość fstyd mi za was
a co tam kącert jak trombka brudna... o feeee... wyrzla bym za raz bo to okropne jest. Ja nie wiem jak morzna brac takie brudne zeczy da buziiii? bleee.... kącert napefno byl nieódany

Gość ano peeewnie
chinka---strzel sobie baranka.Po tym powinno ci przejsc.......

Gość mnie się nie pytaj
"to jak piszecie świadczy o was tzn o waszym braku wykształcenia" treść liczy się przede wszystkim, forma jest mniej istotna przeważnie uwagę na błędy ortograficzne tu na forum wytykają ci, którzy w temacie mają niewiele do powiedzenia, za to nie krępują się ujawnić zołzowatego charakteru :O

Liczy się i treść i forma. Oczy czasem bolą, jak patrzy się na pewne błędy. Nie szanujesz tego do kogo piszesz, popełniając tak kardynalne błędy. A już zaslanianie się dysleksją jest żałosne. Najpierw proszę sprawdzic ile statystycznie przypada dyslektyków na 100 tys ludzi, a potem gadać głupoty.

Gość mnie się nie pytaj
nefrytowakotka, może sprecyzujesz do kogo była wystosowana ta płomienna przemowa?

melduję się:) a myślałam że tylko ja jestem \"inna\" znaczy normalna - bynajmniej tak mi się wydaje :)

Nefrytowakotka - popieram. Teraz wszyscy chcą byc dyslektykami bo to modne i ulgi się ma na maturze. :O Kiedyś dzieci były wyuczalne pod wzgledem ortografii, a dziś nie?! Niemożliwe. Prawdziwych dyslektyków jest naprawdę niewiele.

Gość
Cześć wszystkim :) Pytanie zasadnicze - kto z was ma codzienny kontakt z dyslektykami? Albo dysortografikami? A gdyby ktoś wam powiedział, że jesteście głupi, bo nie macie słuchu muzycznego lub jeteście słabi z przedmiotów ścisłych, to czy uznalibyście to za sprawiedliwe? Uważam, że bardzo ale to bardzo spłycacie i uogólniacie.

Gość NIC NIE SPłYCAMY
ani nie przesadzamy !!! Wiele piszacych tu osób zamiast wypisywać duperele powinno poczytac słownik ortograficzny i to natychmiast!!!! -jak czasami czytam to mnie trafia...:O