Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamilok26

----GDZIE GODNIE RODZIĆ----szpitale

Polecane posty

DZIEWCZYNY TO JEST ODWIECZNE PYTANIE KAŻDEJ--- GDZIE JEST DOBRY SZPITAL I OPIEKA POPORODOWA W POL.? PROSZE PODAWAJCIE TU MIEJSCA gdzie rodziłyście i czy dobrze sie wami opiekowano....i jaki lekarz......

Gość Alinka malinka .........
A skąd jesteś???

ja akurat jestem za granica--tylko czytam tu juz nie pierwszy topik gdzie dziewczyny w nich o to pytaja wiec pomyslalam zeby zrobic jeden na ten temat---a reszta dziewczyn bedzie miala mozliwosc na znalezienie dobrego miejsca dla maleństwa i siebie

ja wiem nie z doswiadczenia ale dużo koleżanek sparzylo się na ZABRZU porodówka na JANIKA-lekarze i opieka jest beznadziejna

Gość Alinka malinka .........
T ja sie wypowiem tez o Sląsku ...POLECAM szpital w Mikołowie świetne warunki bardzo miły personel :) po porodzie leżałam sobie w "jedynce" tylko z moim maleństwem łazienka była jedna na dwie sale (jedna to była "moja jedynka) a druga dwójka więc w sumie korzystały 3 osoby. Rodziłam dwa razy i oba wspominam bardzo miło:)

wlasnie mi o to chodzilo nastepna bedzie wiedziedz gdzie szukac...a co juz gdzies czytalam to KATOWICE LIGOTA...JEST tez dobra...

Ja polecam klinikę ginekologiczną w ZABRZU na pl.TRAUGUTTA :) Moją ciążę prowadził doktor Tomasz Kowalski (super lekarz) ale poród odebrała doktor Merta. Zarówno poród jak i pobyt w szpitalu po porodzie wspominam bardzo miło :)

A musisz rodzić w szpitalu? Przecież to prawie jak zakłady rzeźnicze dla kobiet :/

Gość zazazasasasa
podobno na Polnej i w klinice sw.Rodziny w Poznaniu jest nieźle

kiara - na traguta jest ok - ale warunki urągające a poza tym to ciśnienie na karmienie piersią yhhhh...

Gość zgadzam się z Alinka malinka .
Mikołów, naprwdę godny polecenia, choć znam osoby które narzekały. Ja nie mogę złego słowa powiedzieć. Leżałam w tym szpitalu tydzień i naprawde miło wspominam ten pobyt. Położna wspaniała, na oddziale opieka bardzo dobra, zainteresowanie dzieckiem, prawie wszystkie pielęgniarki miłe, uśmiechnięte gdy była potrzeba to pomagały (były wyjątki oczywiście ale to kropla w morzu).Ja cieszę sie że zdecydowałam się na poród w tym szpitalu.