Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nivis

Mój eks oczernia mnie

Polecane posty

Rozpowiada znajomym, że mam zdiagnozowaną chorobę psychiczną, co jest nieprawdą. Bardzo mie to zraniło:( Jak tak można:( Zrobić coś z tym czy zostawić?

Gość Powiedz ze to prowokacja.
Prosze. Chyba mu nie dalas i dlatego takie rzeczy rozpowiada.

...ja bym udawał, że faktycznie mam fioła, zostali by tylko prawdziwi przyjaciele! :)

Moi znajomi wiedzą jaka jestem, ale jego znają mnie słabo albo wcale, więc może im opowiadać różne głupoty:/

Jak znajomi wiedzą, jaka jesteś, to nie masz powodu do niepokoju. Najwyżej zostaną prawdziwi przyjaciele, a pozbędziesz się chwastów.

Gość Gdansk 38
Moja ex opowiadala,ze ja bilem i strasznie upokarzalem! A co miala opowiadac by sie wybielic? Mam extra znajomych i tylko sie z tego smiali... Niech se gada,widocznie jest nieszczesliwy...

No tak, wiadomo, że oczernia mnie, by siebie wybielić. Zdradzał mnie i oszukiwał, a ja miałam odwagę o tym powiedzieć, więc teraz trzeba ze mnnie zrobić wariatkę, żeby mógł dalej kontynuować swoje \"dzieło\" :/ Jak mogłam kochać kogos takiego?:(

Gość Alemilo...
O,jestes jeszcze?

\"więc teraz trzeba ze mnnie zrobić wariatkę, żeby mógł dalej kontynuować swoje \"dzieło\"\" W odniesieniu do Ciebie i tak już nie może go kontynuować, a jak jakaś inna babka się nabierze - na to nic nie poradzisz, świata nie uratujesz. Nie martw się - pozbyłaś się gnoja i to jest najważniejsze.

Ta, tylko to boli, że ktoś, z kim byłąm blisko przez 2 lata, rozpowiada teraz takie farmazony:(