Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deaaa

moją córkę bym sprała za takie coś

Polecane posty

Gość pewnie bys nie wiedziala
bo prawie kazda malolata ma takie foty mamusia nie wie

Gość
zgodnie z moim zwyczajem zaglądam do rubryki \"o mnie\" i tam od razu widze kto jest półmozgiem o to opis jej cech charakteru: agresywna, całuśna, cicha, ciepła, cierpliwa, delikatna, dyskretna, dzika, lojalna, miła, nieufna, niezależna, odpowiedzialna, otwarta, pewna siebie, punktualna, rodzinna, romantyczna, rozważna, troskliwa, twórcza, wrażliwa, wygadana, wyluzowana, zabawna, żądna przygód jak widać ludzie z fotki. pl nie znają znaczenia polskich słów;)

Gość cocococ
a co tu gorszącego?

ta fotka jeszcze nie jest taka zła.... widziałam gorsze, np. wyrozbierane do bielizny 15-latki, groteskowo wypinające swoje pośladki do obiektywu :O nawet zapisałam sobie jedną, która (co prawda w ubraniu) kleczała na łóżku i dumnie "wypinała" swoje pośladki w przyciasnych dżinsach... pominę, że miała nadwagę. ale ku mojemu zaskoczeniu zmieniła zdjęcia.

Gość Swietłana
"infantylnych dzieci"??? masło maślane :O

Gość a ja nie rozumiem
hahahaha i obowiazkowy 'slodki kaciolek' z usteczek na kazdej fotce opis tez mnie powala na kolana :o

Mój opis hmmm..trzeba oto zapytac kogoś kto mnie dobrze zna..bo ja nie lubie pisać sama o sobie:D Co lubię hmmm.. dużo rzeczy lubie..:D Czego nie lubię czego ja nie lubie..hmmm?? Moze zostawie to dla siebie;] Wymarzony partner hmmm..napewno musi miec to\'\'coś\'\' w sobie..napewno wyzszy,ciemne oczka:D ogolnie przystojny:))

jak bym miała dziecko, to za takie teksty naprawdę dostałaby po głowie.... a tak btw to chyba łódź i manufaktura... na ostatnim zdjęciu \"siedzi\" na literce t....

po prostu zadatki na małą kur*wkę :D ale teraz taka moda wsród małolat...im bardziej wyuzdanie, tym (uważają że) lepiej. A jak potem jakiś facet bedzie do niej wysyłał meilem niedwuznaczne propozycje to sie oburzają co za świnia. jak wyglądasz tak cie traktują i tyle. eh...

Gość stacyjka trabanta
lac i patrzec jak puchnie :O

Gość
najlepszy jest opis o mnie.Tylko ten pod spodem,o jej ulicy i szkole:O Co znaczy to terefere?

Gość eeeeeeeeeeeeeetam
fajne - jedno zdjęcie ze strinami wyciągniętymi prawie pod pachy a drugie z misiem :D

Gość maślak 22
same dziwencje

Gość ta ostatnia to
z Warszawy jest :D nic dziwnego, że taka głupia :D;)

Gość sexi asia wymiata
:D:D