Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izkar

co sie dzieje z moja komorka kto mi wytlumaczy?

Polecane posty

Gość izkar

moja komorka jest do dupy,nawala mi.mialam fajnego sony ericssona to mi zginela albo jakas szmata mi ja ukradla.kupilam kilka miesiecy temu motorole.jak zapisuje nowe numery do ksiazki tel.to te numery znikaja tak po prostu.raz zapisalam sobie numer bo zobaczylam ogloszenie do pracy na miescie.wrocilam do domu zeby tam dryndnac a tu numeru nie ma.wkurwilam sie jak cholera.zauwazylam ze musze kilka razy zapisywac numery zeby sie utrwalily.i to obojetnie czy zapisze na telefonie czy na karcie sim.i tak znikaja.ten zgubiony sony byl 1000 razy lepszy i nic nigdy nie znikalo.

Gość maczu pikczu
sprzedaj na zlom i kup nowy;) tez kiedys zgubilem zajebisty tel i musialek kupic szmelca

napewno masz ustalona opcje z telefonie ze zapisujesz numery w roznych kategoriach a potem nie mozesz ich znalezc..tez tak mialam.. tzn. ze masz kilka kategori i je gdzies tam trzeba odszukac bo nie ktore numer zapisuja sie w kategorii..praca inne w rodzina inne w przyjaciele itp itd. nie wiem jak to zmienic bo mi to zmienial kolega..