Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lustro prawde mi mowi

Codziennie kiedy wstaje i patrze w lystro...

Polecane posty

wiem dlaczego nie mam dziewczyny...dwadzieścia pare lat, trądzik, odstające uszy, beznadziejne okulary ( zadne mi nnie pasuja).... Czlowiek na codzien o tym nie mysli....gorzej jak musi wyjsc z przyjaciolmi...Oni zupelne przeciwienstwo mnie...Maja dziewczyny, na imprezach nie problem im poderwac... na dodatek jak sobie wypija to staje sie ich ulubionym tematem do robienia sobie kpin........Do jasnej cholery wiem ze ladny nie jestem...nie musza mi tego jeszcze oni przypominac..:( Czuje niesmak do siebie...wstyd mi przed ojcem..... Nastepnym razem jak beda chcieli wyjsc to poprostu cos wymysle...tacy jak ja lepiej robia jak siedza w domu.......

Gość zapominalska
masz parszywych "przyjaciół" ja z takich zrezygnowałabym. trudno Ci będzie zyskać pewność siebie w takim towarzystwie

Gość 12455667777
zyjemy w XXi wieku dzis nie ma rzczy nie możliwych idz do pracy zarob kase za 3 tysiace zrobisz sobie uszy.....potem za 2tys laserowa korekta wzroku zarow jeszcze troszeczke i masz zabiegi u dermatologa estetycznego na tradzik pełno tago jakies peelingi nie peelingi...Trzeba miec w zyciu cel a le niektórzy wola narzekac

Gość dziara
masz znajomych...to już coś ale ogólnie ciency ci znajomi olejesz będziesz miał spokój z drugiej strony jeszcze bardziej będziesz sam

No właśnie jedyni ludzie z którymi mam kontakt...poza tymi "numerami" to sa oki....Boli ze uderzaja w najczulszy punkt na ktory narazie nie mam wplywu... 12455667777 Korekcja laserowa minimum 4 tys......Ja juz od dawna wiem ile musze zarobic......ale narazie mam najgorszy okres w zyciu a nazywa sie on "studia"

Gość ja nie patrzylam w lustro
i dobrze mi sie zylo ;) A jak patrze to mi sie odechciewa... :O A wszystko przez takiego jednego... :(

a co jest z tym jednym ?

Gość wow rox
stary takie zycie...biora cie bo przy tobie zawsze beda super przystojni... do tego swiadomosc twojego wygladu dodaje im pewnosci siebie...wiec stary wupad do GB zarob kase i wroc jako inny czlowiek ( po tych zmianach)

Gość konstanz
Tak,z tymi soczewkami to dobry pomysł. Idz tez do fryzjera i zmień uczesanie. Mi najbardziej podobają się krótkie lub bardzo krótkie włosy. Kup sobie jakąś modną koszule i nową parę jeansów. Bądz sobą! Nie udawaj kogos kim nie jesteś. Bądz naturalny,miły i okazuj szacunek kobietom. Mi bardzo imponuje dobre wychowanie. Wolałabym kogoś mało przystojnego ale takiego,który przepuści mnie pierwszą drzwiami,pomoże nieśc zakupy a nawet pomoże założyc kurtke od kogoś super przystojnego ale pozbawionego dobrych manier. Poza tym,mało facetów pamięta o tym,że kobiety lubią od czasu do czasu słyszec komplementy i dostac skromną różyczke-tak bez okazji. Kobiety lubią sobie pogadac:) i cenią sobie uważnych słuchaczy! Jeśli chodzi o cerę to wypróbuj maśc ACNE-DERM. Do kupienia w aptece,nie jest droga. Poza tym pamiętaj o uśmiechu! To bardzo ważne!

Gość texasowy chlopiec
zmien chlopie lustro, ja mialem takie w ktorym wszysto bylo wieksze. Niestety, kutas tez byl wiekszy, ale miara tez

Gość *kropelka rosy*
wiesz ja kiedyś też myślałam, że jak zmienię w moim wyglądzie kilka rzeczy - mam na myśli radykalne zmiany poprzez operacje - to coś zmieni w moim życiu. cieszę się bardzo, że nie zdobyłam się na operację - bo kiedy patrzę jak męczy się moja kuzynka - która po operacji nosa cierpi od roku, a po operacji uszu, którą miała kilka lat temu nadal nie ma \"czucia\" w uszach - myślę, że korygowanie natury za pomocą skalpela nie ma sensu. zmień fryzure, kup pare nowych ciuchów. i pozostań sobą! nie ma sensu zmartwiać się takimi głupotami. Życie naprawdę jest bardzo krótkie! A co do znajomych - nie odrzucaj ich absolutnie! Porozmawiaj, powiedz im co czujesz, a zobaczysz, że sami zrozumieją, że nie powinni sobie z tego żartować!

*kropelka rosy* Kazda operacja czy zabieg ma ryzyko...moja kolezanka kiedys w szkole podstawowej miala o wiele bardziej odstajace uszy..i bylo to pewnego rodzaju zbawienie dla niej...bo jej rodzice zrobili operacje na komunie...ja nie mialem tak jak ona ...i ogolnie rodzina zyje starymi stereotypami ze wystarczy byc dobrym czlowiekiem by znalesc milosc... Nic bardziej mylnego.... No wlasnie zycie jest krotkie........ i tak juz mi nikt nie zwroci straconego czasu nastu lat.......Czasu gdy ludzie chodza na randki, caluja sie itd.....

Gość Na twoim miejscu zajęłabym się
najpierw pryszczami. Nie musisz odrazu iść do dermatologa. Na początek wyprobuj kosmetyki dostępne bez recepty. Kup sobie jakiś dobry żel odpowiedni do twoijej cery, maść punktową (polecam sproszkowaną zieloną glinkę. To nie maść ale daje znakomite efekty. Dostępna w aptece ok. 5 zł.) oraz krem (np. humektan - świetny) i do roboty. Z czasem mozesz kupoć sobie soczewki a uszami się nie przejmuj. Możesz je zamaskować zapuszczając sobie troche włosy jeśli oczywiście taka fryzurka ci pasuje :)

Gość zdzislaw forumowy
stary dla kobiet cera to priorytet...mozesz nie miec idealnego ciala ale skore musisz miec gladka...szkoda tylko ze facet nie ma takiego arsenalu do zakrywania niedoskonalosci........

Gość wow rox
i ogolnie zapisz sie na boks , silownie...to podniesie ci samoocene i pozwoli przebywac z twardymi facetami...chcać nie chcac troche od nich sie nauczysz, charakter ci sie zmieni ( bankowo)jezeli narazie dajesz sobie spokoj z dziewczynami zmien styl na typowo sportowy, dres, bluzy z katurem, bojowki ... dziewczyn nie przyciagniesz ale kumple troche respektu nabiora...

wow myslalem ju o tym i chyba mnie przekonales...musze kompletnie zmienic wizerunek...bo bede frajerem do konca zycia.......

Gość wow rox
a czemu nie ? ... to ma byc terapia by odzyskal wiare w siebie...facet ma poczuc ze ma jaja....jak narazie nie ma szans na kobiete to nie musi ubierac sie pod wasze dyktando

Gość mana burn
rob co uwazasz za sluszne i nie sluchaj innych......ludzie lubia udzielac pseudo madrych rad ale prawie zawsze by postapili na odwrot.... Nie ufaj tym ktorzy nie maja takiego problemu jak ty

Gość kompleksy niszcza
stary zmienisz sie w zlego czlowieka.......