Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beybe29

Bardzo wazne i kluczowe pytanie do mam WOZEK CHICCO CT1

Polecane posty

opinie... mam bardzomało czasu prosze o włąsne opinie czy taki wózeczek siesprawdził czy nie, nadaza sie okazja zakupu i mam 2 h do podjecia decyzji? Mam na mysli ( 3 czesciowy) fotelik spacerówka i głeboki

sprawdzil sie bardzo. jest lekki. fajnie sie sklada i zajmuje malo miejsca. nawet spacerowka jest lekka, nie tak jak przy innych trzyczesciowych wozkach. kupuj smialo ;)

dziekuję:) działam pod presją i w stresie mam co raz mniej czasu:) a zawsze sama dokłądnie analizowałam teraz szukam sprawdzam a gdzie indziej sie nie dowiem jak u mam kt go wypróbowały:)

pracowałam kiedyś w sklepie chicco i klientki sobie bardzo chwaliły ten wózek - gdyby był tańszy to pewnie sama bym sobie kupiła, ale szkoda mi kasy. kiedyś przyszedł jakiś tatuś i chwalił się jak to transportował nim jakieś straszne ilości wody - nie pamiętam już o jaką ilość chodziło, ale na pewno obciążył wózek znacznie bardziej niż zalecane 15 kg ;)

Mnie też to bardzo interesuje, sama nad takim mysle, znajomi maja i są bardzo zadowoleni. Przede wszystkim cena jest tez przystepna, bo nie trzeba dokupowa od razu fotelika ani torby na drobiazgi na spacery, a gondola jest zdejmowana i na poczatku jest idealna nawet do samochodu, jako nosidło przypinane pasami, bo takiego maluszka przeciez sie nie posadzi.

a jak sie spisuja na drodze? w kwestii prowadzenia i gondola zimą (snieg) co uzywałas dla dziecka ? wkład czy posciel kocyk?

A czy dobrze kojarzę, ze wadą tego wózka jest to, że rączki nie przekładaja sie na drugą stronę, tak, żeby mozna było jechac patrząc na dziecko i ewentualnie odwrotnie???

no własnie nei wiem nie widzialam tego wozka na zywo chciałabym miec do czynienia z komenatrzami za i przeciw...

niestety raczki rzeczywiscie sie nie przekladaja :( coz kazdy wozek ma jakies tam minusy. ale prowadzi sie dobrze, z gondola jest troche ciezki, ale po jakichs 3 m-cach mozesz dac dziecko do fotelika.

no raczej nie dam do fotelika zimą, dziecko ma przyjsc na swiat z koncem pazdziernika.... dlatego chciałabym znac opinie...co do zimy sniegu gondoli kołek itp

a czy ten wozek ma taka dodatkowa bude ktora zaklada sie na przod fotelika, tak ze dziecko jest oslonione z dwoch stron, jest zamkniete pomiedzy tymi budkami? powinien miec cos takiego, zapytaj sprzedwace.

Moi znajomi mieli dokładnie ten co podałam linka, dzidzius urodził sie w listopadzie, dopiero na wiosnę przesadzili malucha do spacerówki. Wozenie w foteliku jest później wygodne np jak gdzies pojedziesz na jeden dzień.

A mieszkasz w miescie, czy poza miastem, bo ja tez troche obawiam sie o te kółeczka, bo mysle, że lato spedzimy na działce w lesie i mnie troche martwi ich niefunkcjonalnośc

Z tego co wiem to te wózki z duzymi kółkami są o wiele cięzsze i wtedy raczej należy wziąc to tez pod uwagę, np jak znosic wózek po schodach

raczej mieszkam na peryferiach miasta nie wszytskie drogi sa rozjezdzone zimą a chodniki raczej bywaja nieodgarniete...wiadomo ze zima tez zbyt długo sie nie jezdzi...

Może napisze ktoś cos jeszcze na temat funkcjonalności kółeczek w tym wózku na trudniejszym terenie i w mało idealnych warunkach!!!!!!!!!!!! Prosimy o opinie!!!!!!!!!!!!!