Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pyt

DO TYCH KTÓRE ODSTAWIŁY TABLETKI ANY...zajrzyjcie BŁAGAM

Polecane posty

Brałam tabletki Nowynette przez ponad 3 lata bez przerwy. Miesiąc temu odstawiłam je. Okres dostałam 4 dni po terminie, ale to normalne. Martwi mnie co innego. Brzuch mnie kompletnie nic nie bolał. Okres pierwszego dnia Był skąpy, a krew była taka brązowa. Nastęonego dnia było go jeszcze mniej. Potem w nocy kompletnie nic, a trzeciego dnia zaledwie ze trzy kropelki. Boje się. Dzis jest 4 dzień i znowu jakies ze trzy kropelki Przez cały miesiąc tylko raz sie kochałam w gumce z finałem na zewnątrz, wiec ciaza chyba nie wchodzi w gre...chyba:( Jak myslicie? Czy miałyscie podobnie? Zaznaczam, ze tabletki brałam ponad trzy lata

ja bralam dluzej i najpier przez kilka dni mialam plamienia tak skape jak twoje, a pozniej gdzies 4 dnia dostalam normaly okres i brzuch zaczal bolec okropnie, ale mysle, ze to indywidualna sprawa i ze nie masz sie czym martwic

Gość kratkasciekowa
moglabys byc w ciazy to teoretycznie prawdopodobnee no ale w gumce

Dziewczyno, spokojnie. Po odstawieniu tabletek zdążają się taki sensacje, to zupełnie normalne. Organizm musi mieć czas żeby dojść do równowagi hormonalnej.

Gość Ja nie panikowałam
bo od razu wstawiłam spiralę.Co zaś tyczy się okresu to mam nadal 28-dniowy cykl tylko bardziej obfity.

Gość biedronka777
Po 3 latach brania tabletek hormony teraz wracają do stabilizacji. To się często zdarza po odstawieniu (plamienia lub całkowite rozregulowanie cyklu). Wszystko się ustabilizuje za kilka miesięcy.

Czyli takie plamienia zamiast okresu to normalne? Pytam bo słyszałam ze kobieta moze miesiączkowac nawet trzy razy mimo ze jest w ciązy, tylko ze wtedy ten okres jest własnie taki bardzo skapy (stąd moja panika)

Gość biedronka777
Ja tak miałam po odstawieniu, najpierw plamienia, później b. skąpa miesiączka i dopiero 4 okres był "normalny". Jeżeli było tak jak piszesz, że zabezpieczyliście się prezerwatywą i wytrysk na zewnątrz to moim zdaniem w ciąży nie jesteś :-) Ale najlepiej zrób test i będziesz spokojna.