Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez jaj

Dlaczego im bardziej facet kocha tym jest mniej szanowany...

Polecane posty

\"Taki to może mieć każdą \" ten wygląda jak gej... Ty facetów przystojnych nie widziałes chyba :P:P szkoda, że swojej foty nie moge wstawic, ze tak skromnie powiem :P:P

Gość kluska serowa
e to lepiej nie bede ogladac bo po co mam zlamac sobie zycie? :P

Gość kluska serowa
komiczne - wstaw swoja fote bo chce wiedziec czy mozesz miec kazda. wstaw! prosze! :)

On czerpie wiedze o życiu z Mody na sukces :P:P Podrywaczem moze byc i super przystojniak i gosc, ktorego nie pierwszy rzut oka nic nie wyróżnia a nawet koleś dosc brzydki... nie ma zasady

Gość kluska serowa
nefrytowakotka - no jak to, a nie moze? przeciez kobieta ma ten swoj slaby mozg a na widok przystojnego faceta przestaje on w ogole pracowac :P :D ;)

każdej to nikt nie moze miec.. nie ma takich facetów po prostu... są goscie, ktorzy faktycznie maja powodzenie u 90% kobiet, ale kzadej - bzdura :)

Gość kluska serowa
ojej. to on dlatego nie wstawi? a ja w swojej naiwnosci wierzylam ze to tylko dlatego ze nie wie jak to zrobic. oj glupia ja, glupia :P i ty masz 25 lat?

nefrytko - jeszcze by mnie ktoś znajomy zobaczył :P obciach straszny... Tomuś - wygląd to atut... jesli dodasz do tego dobrą gadke i pewne preferowane cechy charakteru, to masz bardzo duze szanse na sukces... ale 100 %, a nawet i 90 chyba nie ma nikt

Spoko, wstawisz na godzine i zlikwidujesz:P:P Bardzo przepraszam, Tomuś, co to znaczy wygląd jakos znośny???? Kluska, no mamy te slabe mozgi;) Nie każdemu podoba sie to samo. Moze byc przystojny ale nie każdy tak stwierdzi.. popatrzcie na aktorów. Sa przystojni dla niektórych a inne kobiety stwierdziaja łeeeee... Fakt ze jesli chodzi o aktorów to otoczka slawy pomaga:P choć w realu to straszne dupki sa no i wcale nie wygladaja tak mniamusnie:P:P

No to nie pretenduję:P:P:P A do tego jestem stara:P:P Za to zadowolona, usmiechnieta, i nie jęczaca na necie od 3 lat:P:P Komiczne help!!! bo ja go zaduszę. Mentalnie chocby:D:D

\"Jak masz czarne włosy, jesteś szczupła masz zdrową cerę i nie masz więcej niż 180 cm to nawet możesz pretendować do miana ładnej\" a jesli otwierasz sie za pomocą Windows Media Player, mozesz dodatkowo zostać kolejną dziewczyną Tomusia :P