Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowaInowyTOPIK

Mamy rocznik 1986-zapraszam!!!

Polecane posty

Gość nowaInowyTOPIK

Są tu takie mamusie,jeśli tak-zapraszam :-)

zgłaszam sie rocznik 86,co robicie dfziewczyny?ja siedze i sie nudze...mała na spacerku z tatusie napewno wstąpił do swojej mamusi bo ma wolne :-) a ja już posprzątałam i teraz mam czas dla siebie :-)

No ja tez sie nudze, maly spi.jak wstanie to pojde z nim na dwor bo nie chce mi sie w domu siedziec.

a moje maleństwo śpi,napewno z 2- min tylko,ale zawsze czas dla siebie,nie chce mi sie sprzątać :-) a obiadek ze wczoraj,mieszkam z rodzicami to jest mi lżej :-)

witam wszytskich ..widze ze mój rocznik stworzył forum.... Mój szkrabik jest jeszcze w brzuszku . termin mamy na 30 listopad...

Mam termin na 1- stycznia :)czas tak szybko leci...zaczynam sie bac porodu,czy dam sobie rade z takim maleństwem i wogóle...ale Wy jakos dalyscie rade-tak szczerze ktoś wam pomagal na początku???

Gość katarzynka22
hej dziewczynyjja tez jestem rocznik 86:-) nie amm jeszcze dziecka i nie jestem w ciazy ale planuje ja za rok po slubie:-) fajnie tak porozmawiacz kims kto jest w takim samym wieku i moze podzielic sie doswiadczeniami,jaka u was sytuacja? w maju moj slub,pojdziemy z narzeczonym na stancje,on pracuje na czarno ja na umowe na czas okreslony,chcem za rok po slubie zajsc w ciaze ale boje sie ze nie bedzie nas stac na dziecko,jednak moj instynkt matki jest taki silny ze nie potrafie odwlekac ciazy,chce po slubie i o! narzeczony tez chce:-) jak u was bylo z zajsciem w ciaze? mialyscie jakies problemy? martwie sie ze tak bardzo chcem byc w ciazy ze bedzie mi ciezko zajsc,w sumie w tak mlodym wieku nie powinno byc problemow

mi mama pomaga i bardzo jestem jej wdzięczna :-) chcemy mieszkanie,ale dopiero jka maly podrosnie wtedy dam sobie już rade :-) moje maleństwo nie jest z wpadki :-) chcieliśmy mieć już dziecko i nie mialam problemów z zajściem.Ale ja uważam ze nawet mając lat 21 są problemy.To już zależy.Moja koleżanka rówiesniczka stara sie o dziecko i nie może zajść w ciąże :-(

czesc jestem jeszcze niedzieciata ale juz mnie nosi i wogole jak widze dzieci. Powodzenia zycze

Gość celynka21
nie rozumiem, jak w wieku 21 lat mozna swiadomie zrobic sobie bahora:O trzeba byc idiota:O zamias studiowac i szalec na imprezach siedzicie w pieluchach, a mezulkowie was zdradzaja gdzie popadnie:O

Gość do celynka21
Ty chyba rówież nie studiowałaś skoro piszesz bachor przez samo H. Poza tym jaki kulturalny dorosły wykształcony człowiek mówi tak o dziecku, nie ważne czy z wpadki czy ze starania się.

hehe zdradzają a to śmieszne,pewnie Cie zdradzl i myślisz że każdy jest taki sam!współczuje Ci naprawde biedulko!

Gość haskaj
do celynka21 chyba zazdrościsz co bidulko???

Gość do martha330
jestescie miesiąc razem a ty mówisz juz o slubie za 3 lata? :D:D