Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania jakas

Temat dotyczacy wlosow/ciemne-rozjasniane??

Polecane posty

Gość ania jakas

Witam, chcialabym zasiegnac wazej porady.Otoz nie wiem co robic z wlosami.Jakis czas temu bardzo duzo mi ich wypadlo.MOj naturalny kolor to mysi blond, niestety nie do twarzy mi w nim zupelnie.DObrze mi podobno w skrajnych kolorach, albo bardzo ciemne wlosy (ale nie czarne) albo rozjasnione.Zdecydowalam sie na pasemka tym razem, niestety zrobilo mi sie siano na glowie, rwa mi sie te pasemka i robia sie zolte.Chcialabym wrocic do ciemnych, ale obawiam sie ze je zniszcze zupelnie (pasemka robilam 3 dni temu).Dodam, ze mam bardzo blada cere i duze , brazowe oczy a zadna fryzjerka nie jest wstanie mi poradzic w jakim kolorze wlosw mi dobrze.

Gość z pasemkami
radze używać odzywki przy każdym myciu głowy - siano zniknie; co do wypadania - to przede wszystkim zalezy od diety, kilka dni po rozjaśnianiu zawsze jest zwiększone wypadanie, więc się nie martw. co do koloru pasemek - są szampony z zawartością płukanki, np marion

Gość ozorka
Do brązowych oczu ładnie pasują odcienie brązu. Dziwię się że rozjaśniałaś włosy jak o wiele łatwiej jest po prostu lekko włosy przyciemnic i szarym włosom nadac brązowy odcień. Jest tyle fajnych szamponów koloryzujących, które nie niszczą włosów a nadają ładny połysk i trwały kolor. Zamiast męczyc włosy kolejnymi zabiegami fryzjerskimi i farbami kup szampon tonizujący np Pallette (w saszetkach za 6 zł) Potem mozesz utrwalac kolor specjalnym szamponem do włosów brąz, ma taki Timotei, Nivea albo Pantene. Wystarczy że raz na dwa, trzy tygodnie użyjesz ponownie takiej saszetki szamponu koloryzującego. 6 zł to nie wydatek.

Gość samiec jeden
lyse jest piekne. pozdrawiam.