Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

carmex

Clinique 3 steps dla cery mieszanej - co wy na to?

Polecane posty

Gość mnie nie stac na to

Gość własnie zastanawiam sie
nad kupnem namawiala mnie strasznie dziewczyna w douglasie podobno tonik jest bardzo dobry bo zluszczajacy ale nie wysusza strasznie skory nie robi dziur. Ta dziewczyna miala cere problemowa a teraz mam jedwabista i piekna. Zastanawiam sie czy to prawda i czy clinique czyni cuda. Napewno drogie jest to mydlo cliniqe i krem (kosztuje chyba ze 180 zl). Ale tonik chyba sobie kupie. Wyczytalam osotanio ze kremow łagodny krem z biala glinką Argiletz i z tej samej serii naturalne maski glinkowe sa bardzo dobre. Czytalam opinie. Moze kupie sobie ten krem + maseczki a tonik clinique. Zelu uzywam Ziaji do mycia twarzy - oliwkowa seria.

Ja mam zestaw od soboty i jak na razie jestem zadowolona, ladna mam buzie, mieciutka. Zobaczymy pozbniej.

Gość a jaka masz cere
czy masz tradzik?

Mam zaskórniki i troche takich grudek pod skora, do tego skora mi sie troche przetluszcza.

Gość ktos uzywal jeszcze tego

Gość olencja misiencja
up

toniki clinique sa karygodne - wszystkie procz extra mild zawieraja alkohol, a nie ma na swiecie zadnego powodu, by skore traktowac alkoholem ;) jest podrazniajacy i wysuszajacy. (no moze ew. w celu miejscowego zdezynfekowania wycisnietej krosty, ale i na to sa lagodniejsze sposoby ;) ) mydlo w kostce jest zbyt podrazniajace, ale nie dawno wypuscili w zelu to juz jest duzo lepsze. nawilzanie - dramatically different gel - calkiem niezly,ladna dawka antyutleniaczy i substancji zatrzymujacych wode w skorze, podczas gdy jego poprzednik lotion mial bardzo mierny pod wzgledem nowoczesnej technologii kosmetycznej sklad chemiczny. z clinique warty polecenia jest \'thisrsty skin relief\' - podobne atrybuty co w/w d.d. gel. rowniez \'all around eyes\'. jesli chodzi o toniki ogolem, roznych firm, to wiekszosc z nich jest tyle warta, co by sobie czlowiek przemyl skore woda ;) ale jest kilka perelek - zawierajacych antyutleniacze oraz substancje lagodzace i zatrzymujace wode w skorze. rozowy tonik biotherm\'u dla cery wrazliwej jest jednym z najlepszych tonikow na rynku. nadaje sie do kazdej cery. rowniez clarins ma tonik niezly pod wzgl. skladu tonik do cery wrazliwej (nadajacy sie oczywiscie do kazdej), ale to juz drozsza firma niestety. )przepraszam, jesli niedokladnie popisalam nazwy, ale pisze to z pamieci, a w moim wieku i ta zaczyna zawodzic ;) )

to co napisalam wyzej to teoria. w praktyce sama uzywajac kosmetykow clinique bylam przewaznie zadowolona, ale to efekty doczesne - skora miekka swieza, natomiast jesli chodzi o przedluzenie urody i mlodosci, trzeba spojzec glebiej ;)

Gość olencja misiencja
all about eyes jest slaaaaby

Gość DO KONCZITY
MOZESZ PODAC LINK DO TEGO TONIKU BIOTHERMU DLA WEAżLIWEJ CERY