Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zostana po nas tylko zdjecia

Wybrałam profesjonalnego fotografa,który nie tylko sluby robi ale i fotografuje

Polecane posty

Gość rrrrrrrrr
flora nie wiesz czemu tak jest ? Bo tu same prostactwo przechwalajace sie siedzi kazdej sie wydaje ze jest naj naj naj

Gość rrrrrrrrr
buaahahaha ale kit mysli ze pozjadała wszsytkie rozumy swoim wpisem chce udowonic swiatu ze zna amerykanski rynek Foto Przechwala sie czyms nie pytana o to temat o czyms innym a ta wyjezdza a nowym jorkiem

Wyczuwam tu Panią Fotograf, która kompromitowała się na tym forum przedwczoraj. Wczoraj też pojawił się podobny temat, celem którego było skrytykowanie innych fotografów. Żenada:-P

Gość Heh no
Według mnie dobry fotograf to taki, który z każdej chwili, jaką fotografuje wyciąga esencję i piękno, a nie taki, co ma studio. Nie obchodzi mnie, gdzie wywołuje zdjęcia i czy w ogóle je wywołuje ani jak dużo za to zdziera. Nie wszystko złoto, co się świeci. Dla mnie liczy się efekt końcowy. Można oczywiście mieć inne zdanie i to szanuję. Pozdrawiam.

A może założycielka topicu ma dziś po prostu gorszy dzień? I stąd tyle pretensji w jej słowach? Dziewczyny, nie bierzcie sobie wszystkich wypowiedzi tak bardzo do ❤️. Więcej dystansu :classic_cool:.