Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arbuzianka

wiecie co mi przepowiedziala wrozka !!!!!!!!

Polecane posty

Gość arbuzianka

zadalam jej pytanie kiedy zajde w ciaze a ona na to ze nie w tym roku ale w styczniu dopiero pod koniec :) i ze bedzie ciaza zagrozona przez stres w czerwcu, ze bede klocic sie z mezem :( ale urodze zdrowe dziecko :) sama nie wiem czy w to wierzyc ??????????ale byloby szczesliwie a te klotnie to niby o to ze męza zepchne na drugi plan i nie bede go szanowac i doceniac - zawsze tak było :(

opowiedzialabym ci pewna historie o wrozce ale jest zbyt dluga.Nie wierz w to co powiedziala bo zginiesz a szkoda życia.:)

Gość arbuzianka
hej edi łatwo Ci mowic bo masz juz dziecko i jestes w ciązy a ja staram sie 2 lata i wierze ze sie uda ...................

ile masz lat jesli mozna wiedziec?bo u wrozki nie raz bylam i dlatego tak mowie

Gość e tammmm
mnie wrózka przepowiedziała 5 dzieci!!! Mam jedno i więcej mieć nie będę.

Gość arbuzianka
ja mam 24 latka a co to ma do tego ???? a to była wrozba przez sms-y u znanej nam wszystkim wrozki..

masz24lata wysylasz smsy do jakiejs kobiety i ona nie widzac ciebie twojej reki,ma powiedziec ci kiedy bedziesz miala dziecko???dziewnie reagujesz.Ja mialam27jak zaszlam w ciaze juz myslac ze nie bede miala dzieci.Wiec jakij odpowiedzi tu oczekujesz?Mowie zebys jej nie sluchala i tyle!!!Uda sie zobaczysz.A jaki masz cykl28czy30?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A na mnie rzucila klatwe i sie sprawdza :O Zalezy u jakiej wrozki bylas ;)

Gość henry garbus vv
przed laty moja byla dziewczyna do wrozki spytac sie o imie przyszlego meza. Wrozka powiedziala jej ze Daniel, ja jezdem henry, wiec na drugi zien juz moja ziewczyna nie byla, bo po cholere mialem tracic czas

Gość arbuzianka
edi jestem zdesperowana mam PCOS gdzie bardzo trudno zajsc w ciaze, @ co 50 dni :( juz szalu dostaje !!!!!! to nieuleczalne a dziecko to cud z ta choroba :(

aaaaaaaaaa to co innego.Z takim problemem zaloz topik bo jest tu duzo takich dziewczyn,A sprobuj w24lub25dniu cyklu ale zeby odstep jesli chodzi o sex byl dwutygodniowy.Wytrzymacie I sie uda zobaczysz

Gość kinia-
sama nie wiem czy wierzyc w wrozki czy nie,choc moze cos w tym jest,mojej kolezanki matka przynajmniej raz w tygodniu chodzi do wrozki a ta co by nie powiedziala to wszystko sie spelnia.Ale ja raczej nie chcialabym znac swojej przyszlosci,po co?co ma byc to bedzie po co sie wczesniej stresowac

Gość arbuzianka
ja chce tylko wiedziec czy urodze dziecko :(:(:(

Gość arbuzianka
kiedy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????? Jak bym wiedziala na 100% ze urodze dziecko to odpuscilabymmm :( ale nie wiem tego :(

Gość jdfgfhg
co ty myslisz ze jak wrozka powiedziala ze bedziesz miec dziecko to bedziesz????i co teraz bedziesz zyla ta nadzieja??? dla mnie to smieszne

Gość arbuzianka
a powiem CI szczerze ze mam nadzieje :) i bardzo bym chciała :)

Nie wiem czy oglądacie program ezo tv ? Na tym kanale wróżą rózne wrózki i musze wam powiedzieć jak sie starałam o dziecko też czasem dzwoniłam, ale nie do jednej tylko do róznych. I wiecie co każda mi cos innego mówiła, jedna, ze jeszce nie ten czas na ciążę i że bedę musiała sie leczyć bo będa jakies problemy, inna że nie ma rzednych przeciwskazań jesli chodzi o dziecko i wszystko ze mna ok jeśli chodzi o zdrowie, inna ze za półtorej roku urodze duzego chlopczyka, nastepna że w najbliższym czasie zajde w ciąże i urodze śliczna dziewczynkę. I bądź to człowiecze mądry, ile wróżek tyle wrożb :) No ale cóż musiałam sie sama o tym przekonać- po dwóch miesiącach od tych tel. zaszłam w ciążę ale nie dzwonię już do rzadnej wróżki bo jestem wyleczona

Gość gkjg
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://vsevidno.com i otrzymałam znów tę datę! (( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?

Gość gość
Ja również jestem zadowolona z wróżby robionej u Pani Grażyny z http://wrozkagauri.pl

Gość gość
Potwierdzam Grażyna z wrozkagauri.pl to bardzo konkretna wróżka i doskonale doradza

Gość gość
co to za brednie z tymi wrozkami? nie ma co w to wierzyc . jak cos sie czasem sprawdza to jest to po prostu zbieg okolicznosci . Raz u jednego sie sprawdzi , u innych dwoch sie nie sprawdzi. Ja w wieku 16 lat poszlam do jakiejs znanej cyganki i powiedziala mi ze bede miec 3 synow . Mam 1 core ;)

Gość gość
Bałem się zawdzonić, bo myślałem, że wróżka Diana (z wrozkadiana.pl) będzie mówić do mnie dziwnymi i niezrozumiałymi zwrotami. Rozmowa okazała się o wiele przyjemniejsza - czułem się jak na spotkaniu z koleżanką, z którego wyniosłem wiele ciekawych infomrmacji! Zobaczymy, czy się sprawdzą