Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyprawka

Kiedy?

Polecane posty

Gość wyprawka

Kiedy bedac w ciazy kupilyscie pierwszą rzecz dla waszego mającego sie pojawic dziecka????

ja pierwszy ciuszek kupilam z moja mama w 12 tyg ciazy, byly to w neutralnym kolorze spioszki :) , chociaz ja czulam ze bedzie synek, pozniej w 16 tyg zaraz po usg na ktorym bylismy razem i dowiedzielismy sie ze bedzie syn kupilismy pare rzeczy a na takie powazne zakupy ciuszkow i akcesorii wybralam sie w ostatnich miesiacach wozek kupilam po porodzie lozeczko na pare tyg przed porodem, tak samo kosmetyki

Gość wyprawka
Kto jeszcze zaczal wczesnie kupowac? jak nie znam plci to jakie kolorki ..-biale zielone i zolte...??:)

ja mam już śpioszki, zielone, a w ciąży nie jestem.:P ale jak je zobaczyłam nie mogłam przejść obok. mój partner stwierdzil że oszalałam ale jak tak bardzo chce bobo że już ubranka kupuję to on się tym chętnie zajmie :P

My kupiliśmy jedną rzecz w 15 tc, później długo nic i teraz wznowiliśmy zakupy:)

moje pierwsze byly zielone poza tym nie lubie chlopcow ubranych tylko na niebiesko wiec kupowalam w brazie, bezu, czerwieni, zieleni no i niebieskim :)

Gość wyprawka
ja z męzem to dopiero w 9 miesiącu albo po porodzie chyba bo on uwaza chyba ze wczesniej to za wczesnie . A ja sama to mam oggrrromna ochote juz cos powolutku kompletowac, zbierac, dokupowac... jestem na poczatku 15 tygodnia...

ja jeszcze w ciąży nie jestem (dopiero się staram) a już bym coś chętnie kupiła, i strasznie mnie korci, więc jak tylko się uda to lecę na pierwsze zakupy:)

Ja pierwszy kaftanik w kolorze zielonym;) kupiłam niedługo po tym jak dowiedziałam się , że jestem w ciąży. Potem już stopniowo ciągle coś kupowałam ale jednak te najdroższe rzeczy zostawilam na ostatnie miesiące.

Ja kupilam pierwsze skarpetki w kolorze niebiesko bialym bym wtedy w 2 miesiacy ciazy i juz przeczuwalam ze to bedzie chlopak.

Ja pierwsze spioszki kupilam w 7tyg biale i niebieskie.A ostatnio u mnie w pracy byla wyprzedaz dla pracownikow i kupilam chyba wszystkie potrzebne ciuszki do 5miesiaca.Gdzyby nie ta wyprzedaz to tez bym na razie nic nie kupowala.A Łozeczko dostalismy w prezecie,razem z materacykiem.Jestem w 20tc.Pampersy zaczne kupowac w 7miesiacu a wozek chyba w 8.

Gość linkaaaaaa
Ja na początku nie kupowałam jedynie rzeczy w kolorze różowym. Kupiłam sporo śpioszków i dresików w kolorze niebieskim, ale nie dlatego, że przeczuwałam, że to będzie chłopiec, ale dlatego, że bardzo lubię ten kolor. Urodziłam córeczkę i ubranka były w sam raz. Różowe ubranka zaczęłam kupować dopiero wtedy, kiedy dowiedziałam się, że to na pewno będzie dziewczynka.

Gość wyprawka
a jaki rozmiar przydaje sie na samym początku najczęsciej -56 ??????

Gość hania_30
ja pierwsze ubranka zaczelam kupowac ok 26 tygodnia ciazy. wczesniej nie chcialam zapeszac:)teraz jestem w 36 tyg. i musimy kupic jeszcze wozek i wanienke.