Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Johnny83

Do Kobiet Co o tym sądzicie? fryzura intymna

Polecane posty

Gość Johnny83

Cześć. Mam pytanie do kobiet i proszę Was o dpowiedź co o tym myślicie. Co 2-3 tygodnie usuwam sobie wszystkie włosy łonowe (ze wzgórka łonowego, z penisa i moszny) kremem do depilacji. Po prostu usuwam je jak mają już ok 6mm -10 mm (robiłbym to nawet co parę dni gdyby nie było to tak czasochłonne i nie powodowało podrażnień, gdyż krem takowe powoduje u mnie na około dobę) , ponieważ moje ogolone miejsce intymne najbardziej mi się podoba, poza tym lepiej się wtedy czuję i jest to bardziej higieniczne. Mojej Ukochanej się podoba, choć najbardziej jak już włoski osiągają kilka milimetrów długości (ok 1cm). A jak Wam się podoba ogolony całkiem u faceta wzgórek łonowy, penis i moszna no i lekko owłosione te miejca gdy już włoski zaczynają odrastać (ale jak już pisałem na początku usuwam je jak już osiągną ok 6-9 mm bo zaczyna mi się juz to nie podobać). Proszę napiszczie jakie są wasze preferencje w tym względzie i jak Wy pielęgnujecie Wasze owłosienie łonowe (tzn. czy golicie włoski a jeśli tak to czy całkiem czy zostawiacie paseczek lub trójkącik nad muszelką, jeśli zostawiacie trochę włosków to czy je przycinacie trochę czy zostawiacie takie długie?) Proszę napiszczie także czym usuwacie włoski łonowe (tzn. czy maszynką ręczną, czy np. kremem do depilacji czy też jeszcze inaczej. Jeśli chodzi o mnie to u kobiet najbardziej podobają mi się całkowicie ogolone muszelki i te ogolone z cienkim paseczkiem nad muszelką. Chciałem także Was zapytać czy macie raczej rzadkie czy gęste włoski w okolicy odbytu i czy się tam golicie (jeśli tak to jak często?). Jeśli chodzi o mnie to się tam nie golę jakby któraś z Was była ciekawa i mi te włoski tak bardzo nie przeszkadzają tak jak łonowe. Bo już sobie zabardzo nie wyobrażam by mieć takie długie włosy łonowe jak kiedyś i nic z nimi nie robić. A jeśli chodzi jeszcze o moje preferencje dotyczące włoków wokół odbytu u kobiet to nie przeszkadzają mi one o ile nie są jakieś bardzo gęste. Proszę odnieście się jakoś także do tego tematu. Proszę także o to Kobiety. Założyłem ponownie ten temat, ponieważ wcześniej w temacie nie było napisane, że chodzi o fryzurę intymną i teraz mam nadzieję, że uzyskam więcej poważnych Waszych opinii o które bardzo proszę wszystkie kobiety. Pozdrawiam i proszę o wypowiedzi.

Gość Johnny83
robię to za pomocą lutownicy i małego majsterkowicza :classic_cool:

Gość Johnny83
Powyższa wypowiedź nie została napisana przeze mnie. Zresztą inteligentne osoby i tak to pewnei zauważyły porównując mój styl pisanie ze stylem tego podszywacza. Pozdrawiam i zapraszam Kobiety do wyrażania swoich opinii.

Gość Johnny83
zastanawiam sie nad wycieciem sobie z włosow łonowych takiej fryzurki zeby przypominała znak batmana bardzo kreci mnie ten temat mam zreszta taki tatuaz na lewym posladki zatem chciałbym aby tenznak jakby komponował sie z moja fujatka w jeden motyw tak ze jakby ten znak batmana ujezdzał moja pytke dziewczyny co sadzicie na ten temat???

Gość Johnny83
Ktoś się za mnie podszywa. Ale proszę wszystkie Kobiety by nie zwracały na to uwagi i odpowiedziały na moje pytanie zapisane w pierwszej wypowiedzi w tym temacie. Pozdrawiam. Prawdziwy Johnny83

Gość Johnny83
Powyższa wypowiedź nie została napisana przeze mnie. Zresztą inteligentne osoby i tak to pewnei zauważyły porównując mój styl pisanie ze stylem tego podszywacza. Pozdrawiam i zapraszam Kobiety do wyrażania swoich opinii.

Gość Johnny83
dodam ze strasznie mnie kreci motyw batmana dziewczyny co o tym sadzicie strasznie marzy mi sie sex w stroju batmana z przebranym za jokera murzynie z wielka pyta oddał bym mu sie bez oporu dziewcztny co sadzicie

Gość Johnny83
wygoliłem sobię również plecy, koledzy w klasie wyzywali mnie od ...wilkołaka 😡

Gość betka30k
Ywój podszywacz jest inteligentniejszy od Ciebie a rob co chcesz ze swoją fryzurą intymną czy kobiety pytają jak ogolić pipke?

Gość dla mnie facet muci miec
wlosy, szczegolnie na klacie i rekach/nogach na jajcach to juz mnie jakos mniej obchodzi ale i tak lubie niewygolonych ale kazdy ma inny gust :)

Gość Johnny83
wiem ze jestem załosnym durniem ale za to jestem batmanem :)

Gość Johnny83
Jak myślicie, czy cekiny będą pasowały do fryzury w konwencji batmana? Bo sam już nie wiem, czy pomieszanie stylów SF i jarmarczno-odpustowego da dobry efekt?:O

Gość Johnny83
Bardzo proszę Kobiety o dpowiedzi na moje pytania z samego początku mojego tematu. Nie czytajcie późniejszych głupich wypowiedzi, ktoś się pode mnie podszywa ale to co napisałem na samym początku zakładając temat jest moją wypowiedzią. Proszę Panie o zabranie głosu. Pozdrawiam.

Gość Johnny83
zapomniałem dodac że bardzo mocno jarają mnie długie włosy w nosie :classic_cool:

Gość Johnny83
Splatam je w misterne warkoczyki upstrzone nosową wydzieliną potocznie zwaną kozami:)

Gość Johnny83
Mam też obfity zarost w uszach. Dzięki temu wyglądam, jakbym stale nosił nauszniki. Fajnie, nie?

Gość Johnny83
Powyższa wypowiedź nie została napisana przeze mnie. Zresztą inteligentne osoby i tak to pewnei zauważyły porównując mój styl pisanie ze stylem tego podszywacza. Pozdrawiam i zapraszam Kobiety do wyrażania swoich opinii. PS jestem głupkiem ;)

Gość Johnny83
I impotentem;)

Gość Johnny83
to wyzej to podszyw nie jestem impotentem bo ostatnio wydymałem kurę w oborze :)

Gość Johnny83
Małe sprostowanie. To nie była kura tylko kogut i nie wydymałem, a wkurwiłem:O

Gość Johnny83
ej okrutni podszywacze pedałem nie jestem to napewno była kura i akurat jajko znosila i je rozbilem kkuttasem :)

Gość Johnny83
Małe sprostowanie. Nie znosiła jaka, tylko srała; nie kura, a kogut; nie rozbiłem kutasem tylko polizałem:O

Gość Dżizys
dobre :D chce jeszcze

Gość Johnny83
Lubię też pieścić hemoroidy mojego dziade.

Gość joka76
Johnny83! jesteś boski :D :classic_cool:

Gość Johnny83
A jak to serduszko wykonujesz? Proszę kobiety o udział w dyskusji i o odpowiedzi na postawione na początku tematu przeze mnie pytania.

Gość Bajeczka00
hahaha Pan Podszywacz jest the best :P