Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iza_Tbg

stosunek po stosunku

Polecane posty

Gość to nie
bylo zadne polecanie! Przedstawila tylko alternatywe dla stosunku przerywanego!

Gość niby hormony nie szkodzą
też tak myślałam przez ponad 10 lat, ale gdy dostałam nadżerki i bolesnych miesiaczek to przestałam w to wierzyc przedtem nie miałam żadnych problemów, brałam tabsy przez 6 lat, teraz od 3 lat nie biorę, używam gumek ale czytając dużo o nadżerce szyjki macicy wyczytałam że może powstawac przez wahania hormonów, wiec także przez branie tabsów, o związku raka szyjki macicy z nadżerką chyba już nei musze pisac badajcie się dzewczyny, róbcie cytologię co rok i używajcie gumek jeśli nei do końca ufacie partnerom, po co macie się zarażac grzybicą czy innymi chorobami

Gość 000
nadżerki i bolesne miesiaczki mają też te, które nie biorą tabsów, więc nie zwalajcie całej winy na tabletki.

Gość upppppppppppuppppppppppppppppp

Gość harahahaha
nie ma co upowac. Wszystko zostalo juz powiedziane. Internet nie jest wiarygodnym zrodlem medycznych zagadnien. Osobiscie raka szyjki macicy wiazalabym z czestszym, nieskrepowanym wspolzyciem, co grozi zarazeniem hpv, ktory to przyczynia sie do powstawania tegoz raka. Jak rowniez czestsze badania osob bioracych hormony, czesciej ujawniaja, ze rak sie pojawil. Tyle.

Gość to byłam ja nglka - nie umiem
przyznac się do błedu i dlatego chowam się pod pomaranczką:)

Gość niby hormony nie szkodzą
niech nglka sama wcina tabsy ale innym niech nie nakazuje!!!

Gość harahaha
To nie byla nGLka! Wystarczy sprawdzic po IP. Po prostu nie rozumiem, dlaczego na nia napadacie. Wyglada to tak, jakbyscie tylko czekaly na jej potkniecie..a tak to: "nGLka pomoz, nGLka to, nGLka tamto". I jeszcze wmawiacie, ze was zmusza do brania tabletek. Ona to tylko zaproponowala-drobna roznica, nie? Nikt nie stoi z pistoletem przy Waszych glowach.

Gość nie wiem gdzieee
a jak sie sprawdza IP?