Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iza_Tbg

stosunek po stosunku

Polecane posty

Gość Iza_Tbg

okers mi sie skonczyl 26 wrzesnia teraz kochalam sie z chlopakiem doszedl ale szybko wyciagnal (przed) czy moge zajsc w ciaze w taki sposob jak po 30min znowu sie kochalismy????????///

Gość Iza_Tbg
prosze odpowiedzicie mi na t pytanie??

Gość Iza_Tbg
a slyszalas o takim czyms jak lepiej bez ?? czy nei

Haris - ale ci pojechała :D a ty słyszałaś o czymś takim jak pigułki antykoncepcyjne lub ewentualnie - ryzyko ciąży przy sexie bez zabezpiecznia. czy nie? :O

Gość co za idiotka
to do izy

Gość oj oj dzieci
oczywiście ze tak niestety ale jest takie prawdopodobienstwo 80%

Gość oj oj dzieci
haris ma niestety racje

Gość Iza_Tbg
ale nie sposcil mi sie w moje cialo a to duzo znaczy. slyszalam o tabletkach wiem teraz musze byc coraz bardziej ostrozna

Gość no cos takiego
boszszsz....

Gość Iza_Tbg
ja prosze o konkrety a nie o bzdety

Gość co za idiotka
podam ci konkret. mam 7 kolezanek które wpadły przy przerywanym, wystarczy?

Gość deeedeeee
iza, no zlituj sie. Najpierw sie obruszasz, ze ktos Ci sugeruje uzycie prezerwatywy, a potem masz pretensje. Tak, takie ryzyko jest. I radzej mniej slyszec, a wiecej czytac :)

Gość Dobra.......
Więc konkretnie bedziesz w ciąży :-Dzadowolona

chcesz konkretów to proszę :) to co opisujesz to jest klasyczna przerywanka, czyli tak naprawde żadna metoda antykoncepcyjna. nawet przed wytryskiem u faceta wydziela się płyn w którym mogą znajdować się plemniki. mężczyzna nie jest w stanie kontrolować tego czy ów płyn się wydziela czy nie. a skoro sąplemniki to może dojść do zapłodnienia. ty jesteś8 dni po okresie, czyli może to być ok 12-13 dzień cyklu (nie wiem ile trwał u ciebie okres)nie wiem jak długie masz cykle, ale teoretycznie może to być czas najwyższej płodności. mówię teoretycznie, bo tego się nie wylicza z kalendarzyka, ale określa na podstawie obserwacji. możesz być w ciąży. pamiętaj o tym że każdy stosunek, jeśli nie jest zabezpieczony, lub jeśli zabezpieczenie zawiedzie może zakończyć się ciążą.

Gość Iza_Tbg
ale ciaza nie koniecznie moze wystapic mialm tez takie przypadki wczesniej ale ja jestem tutaj aby sie czegos dowiedziec i nie koniecznie musze uslyszec ta dobra srone licze sie ze moge zajsc w ciaze kocham mojego faceta gorzej z moimi rodzicami oni go nie lubia!!

Gość Dobra.......
Czyli jest w ciąży :-p

możesz być w ciąży, nie musisz. niestety nikt ci tutaj na forum tego nie powie. poczekaj do następnego okresu, jak się nie pojawi kup test. na przyszłość - prezerwatywa, albo do lekarza po tabletki. jak nie to radzę zainwestować trochę czasu i poobserwować temperaturę, śluz i szyjkę, ale aby dobrze siebie poznać potrzevba kilku miesięcy, do tego czasu gumka. a że bez przyjemniej...no cóż dla mnie prawda ogólnie znana, ale jak się dziecka nie chce to radzę o tym zapomnieć.

Gość Iza_Tbg
ojej wlasnie tego ise obawialam rozmawialm z chloapkiem on mial wiecej stycznosci z kobietami i moze wie wiecej odemnie i uspokajal mnie ze nic sie nie stanie wycofal sie jak poczul nadchodzacy wytrysk i sposcil sie na recznik on mnie uspokaja bo moiwl ze nie ma takiej opcji zebym zaszla w ciaze

Gość no cos podobnego
ile ty masz lat Iza bo rece opadają

Gość kklasa
a umyl sie po pierwszym?

pewnie że cię uspokaja :O co za wiedza z jego strony. nie obraź się, ale naprawdę nie ma co, to ty się denerwujesz, to ty możesz zajść w ciążę nie on więc... nie wiem ile macie lat, ale wnioskuję ze niewiele i to nie dlatego że w przerywankę wierzycie, ale dlatego że boisz się ciąży i rodziców. lepiej będzie jak to ty z nim poważnie porozmawiasz i zainwestujecie w gumki, bo za jakiś czas będziecie tu na forum płakać, że \"jak to przecież wycofał\".

Gość Iza_Tbg
no tak, bo za pierwszym razem pchał w kakao

Gość Iza_Tbg
mamy po 20 lat boje sie bo mama powiedzial ze jak bede miala dziecko to mnie z nim wyrzuci z domu (chociaz niewieze w to ale kto wie) ale naprawde dziekuje za dobre rady

Gość kklasa
a uczysz sie jeszcze? Bo wiesz musisz zapewnic byt dziecku. Popracuj nad ortografia.

masz 20 lat, więc na dziecko przyjdzie jeszcze czas :) naprawdę pogadaj z facetem, i nie mówię nic złośliwie, wiem że oni myślą że jak wyciągną przed to wszystko będzie ok (ostatnio przyłapałam na takim myśleniu mojego, wstyd powiedzieć 30-letniego już, partnera). więc to my musimy zadbać o ich edukację w tej kwestii :)

Gość Iza_Tbg
a ta przerwanka wynika dlaego zeby we mnie nie sposcil swojego nasienia ale jak do tej pory z okresem wszystko bylo okej tylko ze mam nieregularne

Zawsze podziwiałam rodziców, którzy wychowują strachem a jak córa potrzebuje najwięcej pomocy to kopa w tyłek i wora ze dwora:/Zainwestuj w SOLIDNE zabezpieczenie. Przerywany to ruletka - na kogo wypadnie - na tego bęc. Twój chłopak nie ma racji, niektóry mężczyźni mają plemniki w preejakulacie a do zapłodnienia wystarczy JEDEN.