Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość let me just a fight

pocałunek w rękę - co sądzicie?

Polecane posty

Gość let me just a fight

Kobiety - czy lubicie gdy ktoś was całuje w łapę? Mężczyźni - czy, kiedy i kogo całujecie?

Gość trtrtrtr
też nienawidzę tego!

Gość aja a ja
nie lubię tego bo jak doświadczyłam to tylko z obslintana ręka zostałam wtedy, faceci nie potrafią tego robic

Gość ksiondz proboszczunio
ja lubię jak mnie całują w rękę :classic_cool:

Gość
Czuję się niezręcznie gdy facet mnie całuje w rękę. Chyba, że jest to mój facet :)

Gość staroswiecka74
to zalezy kto i w jakis sposob caluje. generalnie nawet mi sie podoba, to takie romantycznie staroświeckie hehe

Gość trtrtrtr
Dodam też że obecnie nikt nie ma szansy pocałować umiejętnie z tej prostej przyczyny że kobiety już nie podają ręki do pocałowania. Zatem KAŻDE pocałowanie ręki wynika z inicjatywy mężczyzny (!) - a to załamanie podstawowych zasad kultury - i sprowadza się do wzięcia dłoni samowolnie i złożenia na niej pocałunku bez względu na to czy kobiecie się to podoba czy nie!

Gość let me just a fight
Do początkującego podszywacza - jeśli już to wolałabym. Bardzo słabe.

Gość kassandra .
nie... to takie sztuczne a jak sie kaczor i giertych z tm obnosza- ze niby szacunek dla kobiet maja! obludnicy obaj maja kota we lbie, a jarek to i w lozku

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ale w reke dobrze caluja tylko mezczyzni starej daty - najczesciej lwowiacy - ostoja polskiej inteligencji. Jest to wtedy bardzo mile :)

Gość deeeeeee
zauwazylam ze przewaznie strasi panowie caluja :P jeszcze im zostało ze starych lat :D nie widzialam ejszcze zeby jakis mlodzik pocalowal kobiete w reke, a juz skejta albo dresa sobie w tej sytuacji nie wyobrazam hahaha :D

Gość eeeeeeeee
:O:O:O:O nie !

Gość trtrtrtr
Mój narzeczony na pierwszych spotkaniach całował mnie w rękę. Uważałam to za oznakę cwaniactwa, taniej manipulacji a wręcz braku szacunku do mnie za to zachwytu nad samym sobą (częściowo, zwłaszcza w ostatnim punkcie, trafiłam). :S Uświadomiłam mu jak to widzę i przestał. Dobrze że to była jedna z niewielu jego wad.

Uścisk dłoni jest wystarczającym dowodem szacunku. Bez desperackiego zastanawiania się: \"lubi to, nie lubi? za młoda? za stara? feministka? ma egzemę?\" itd Mamy pieprzone równouprawnienie. Jak już to już.

Gość Kukumka
niestety - oprócz naprawdę starej wiekowo inteligencji - najczęściej wyrażany przez wąsatych typków w rozpiętych pod szyją koszulach co z tego że w rękę pocałuje jak przywalić tez potrafi? :-o

Gość demuaaa
Ja nie lubię tego, bo mój szef zawsze jak całuje mnie w rękę, to robi to "z języczkiem". Ale nie takim ewidentnym tylko tak "na granicy". Przyjemne to jednak nie jest. :-o

czesto jestem całowana w reke...mam kontakt z samymi prawie mezczyznami...w srednim wieku...niektorzy robia to nawet z wdziekiem...;)