Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ekhemmm

Jakich lubryfikantow uwywacie???

Polecane posty

Jak w temacie. powiedzcie czy uzywacie czy nie, a jesli tak to czy sa to typowe srodki kupione w aptece czy np olejek dla dzieci albo.. wazelina albo.. maslo.. mam ochote cos takiego wyprobowac do seksu tradycyjnego, dotychczas tylko krem lub olejek do sex tabu :)

Haris ...nie wiesz??? nie wierze... to srodek wspomagajacy nawilzenie pochwy..lub zastepujacy gdy ktos cierpi na suchosc.. a jaki ten Durex.. ma smak lub zapach?? inne tez pieka.. wolalabym nie piekacy.. mam dosc wrazliwa truskawke ;)

Gość mała Zosia
tylko i wyłącznie naturalnej oliwy z oliwek, ewentualnie oleju rzepakowego

zapach mietowy (smak tez) dlatego piecze;) \"uwalnia dreszczyk emocji\" jak pisze producent;) no Haris... nie wiedzialas?:D

ciekawski.. uzywacie tylko do pochwy czy tez do analnego?? do analnego idealnie sprawdza sie olejek johnson\'s baby

Haris wie o co pyta.... lubryfikant - co to za zwierzę? z czym to się je? opis pasuje do LUBRYKANTU, ale......któż to wie o co komu naprawdę chodzi.... moc słowa pisanego :P

Gość iiiiiiiiiii
mam pytanko, czy te lubrykanty reklamowane przez Durexa coś dają oprócz nawilżenia ?

Gość BasonaVVVV
Ależ jasne ze dają, sa swietną maścią na kurzajki

Gość iiiiiiiiiii
nie no nie mam zamiaru jeść :D chodzi mi głównie właśnie o doznania, czy coś pomagają. Zastanawiałam się ostatnio nad kupnem tego i czy warto ..

ehhehee Paris.. no moze macie racje.. tylko we wloszech to sie pisze : lubrificante... stad ta moja pomylka... w polsce to ja nie wiem jak to sie nazywa :):):) moja wina moja bardzo wielka wina :):)

Gość rysia_pysia
Żelu do usg.

taaaaa ciekawe skad masz zel do usg... a swoja droga to na tym zelu.. wjechal lekarz to sonda ze hej.. ehehhe wloskie wina.. nom.. ale akurat teraz nie moge pic.. a ojciec mojego narzeczonego robi takie wino... ze nie mozna sie oprzec!!! tylko piwo tutaj bleeee

żel do USG można kupić w aptece, bardzo tanio wychodzi tylko po co mi kilka litrów lubrykantu- no chyba żeby robić zapasy w żelu;) stąd używamy z ukochaną KY, małe opakowanie i tak starcza nam na jakiś czas:)