Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika Siewierz17

ślub ciągle marzeniem...

Polecane posty

Gość Monika Siewierz17

szczerze gratulkuje wszytkim panną młodym :* wszystkiego najlepszego na tej nowej drodze życia. Tak bardzo mi sie marzy biała suknia, welon, wesle, tłum gości.. kochany mąż. Tymczasem jetsem samotną 18latką, ktora nawet nigdy nie miala chlopaka. Myslicie ze i ja kiedy poznam prawdziwa milosc?

Gość dziecko jeszcze
masz czas,rok szkolny sie zaczął więc do szkoły marsz......

Autorko, ja poznałam swojego obecnego męża mając 20 lat. Naprawdę myślałam, że masz jakieś 30 lat patrząc na początek Twojej wypowiedzi. Okazało się, że masz 18, a tym samym cały szmat czasu przed sobą! to dopiero początek!!! ściskam mocno i nie załamuj się Słońce, bo nie masz ku temu powodów! Pozdrawiam!

Gość dubduss
masz jeszcze duzo czasu ja tez mojego poznalam majac 20 lat...

Gość 18steczkakakaka
oo ja tez jestem w twoim wieku tzn. 18stki nie mam bo dopiero w grudniu bleeeeeeee tez baardzo marzy sie mi takie prawdziwe wesele w białej sukni i góralami

Gość sękata
dziewczyno! slub sie bierze Z MIŁOŚCI a nie poto by paradowac w sukience i patzrec na gosci...cos Ci sie chyba pomyliły uroczystosci ze studniówką...lepiej weź sie za nauke a nie marzys zo slubie a chłopa nawet nie masz...

Gość sękata
zreszta skoro nie mialas nigdy faceta to ciesz sie wolnością póki możesz...bo z chlopami same problemy...a slub to tylko ceremonia a jak zycie wraca po slubie do normy to ci sie odechce wszytskiego i bedziesz zalowac ze nadal nie masz 18 lat

Gość kaviiii
ja mam 24 i mi sie marzy a tu zadnego widoku..:O

ja tez chce i to bardzo...co prawda moj ukochany wspomina o tym ale do tego chyba jeszcze daleka droga

ja tez mialam \"plany\". Mowilam ze najwczesniej na 5 roku stodiow a najpozniej 2 lata po ich skonczeniu.. Zycie weryfikuje plany ;)