Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miomio25

ale miałm dziaj wpdke jaki wstyd pomózcie !gdy siekochalm z chlopkime po jasmin

Polecane posty

biore 9 dzień tabltki jasmin i 9 dzien krawie od pierwszego dnia okresu.oraz strasznie mi wydelo brzuch a ozatym chcialm dziaj wkońcu kochac sie z chłopakiem to moje piewrsze tabletki rano miałm plamienie ale wieczur ustalo juz postanowiłam sie podmyc i kochc sie zmoim chłopkiem za pierwszym raem nic nie poleciało a za drugiem zaczełam krawic cłąego go pobrudziłam i widzłam po jego minie z ego to obrzydziło;( powiedziął mi zebym na drugi raz jak bende wiedziec z ebnede krawic zebym mu powiedzila

Gość Odradzam te tabsy szczerze
odpisalam ci na poprzednim temacie :O

przeczytaj ulotkę - tam masz wyjaśnione, że plamienie może trwać do 3 opakowań.

noto pieknie bo ja je chciałm brac jedno opkowanie zeby chlopk mi dał spokój i nie nudził z echce bez gumki to bende całe 21dni plmić i niebnde sie znim kochac

Gość jaki wstyd
Jaka wpadka zdarza się, a reakcja twojego faceta była beznadziejna :/. Nic nie odstawiaj bez konsultacji z ginekologiem. Ja osobiście nie mam żadnych bóli ani przedłużonych okresów po jasmin.

Gość Odradzam te tabsy szczerze
nie wiem czy wiesz ale tabletki Yasmin niby takie wspaniale i 4generacji a w wielu krajach europy sa zakazane .Zle wplywaja na uklad krazenia , tworza sie zatory i zakrzepy .Poczekaj az Cie zaczna bolec nogi , tak ze nie bedziesz mogla ustac nawet 2 minut . Nie znajdziesz na ulotce informacji ze przez Yasmin zmarlo w sumie ponad 60 kobiet glownie wywolywaly zatory .W PL ginekolodzy je przepisuja i chwala , a nie dosc ze sa drogie to i szkodliwe ( bardziej niz inne ) Robil Ci Twoj gin badania hormonalne zanim Ci je przepisal ? Wez inne tabsy , taka moja dobra rada .Ja przerwalam branie ich po 2 tygodniach .

Gość a co to za problem
kochac sie w trakcie okresu sama przyjemnosc i pozadanie wieksze:) a chlopak cos slaby z niego ogier jak mu przeszkadza okres.tez stosuje yasmine i nie mam zadnych widocznych dzialan niepozadanych od poczatku stosowania wiec widocznie mas zle dobrane.

powiedizla mi gin ze sa dobre jako pierwsze tabletki i ze od nich jeszce da sie schudnac a tym czsem chyba odwrotnie bo mi tak brzuch wydelo jakbym była w ciazy;(

Gość jaki wstyd
Ja biorę jasmin od 2 lat wcześniej brałam inne i nie mam żadnych problemów, może masz taką dziwną reakcję na początku a później będzie dobrze.

moze poczreakm do 14 dnia czyli do wtorku jak bend edalec plamic to je odstawie a mozna tak odrazu po 14dniach odstawic?

Gość jaki wstyd
Tzn po jasmin podobno nie magazynuje się wody czy to prawda czy nie... u mnie nie było żadnej różnicy.

ale własniemi chodzilo zeby ten miesiac je brac i zeby było tak fajnie;) a tu odwrotnie okazalo sie;(

Gość jaki wstyd
Jakbyś plamiła przez 14cie dni to leć do lekarza :(. Chociaż mi bez pigułek zdarzyło się krwawić 9 dni.

niewiem ale jakbyscie dziewczyny zobcayzly mój brzuch...........to tragednia tak mi wybiło go

ale ja nigdy nie ralam wczesniej tabletek anty to moje pierwsze i chyba niewydażone z tym plaminiem brzuchem i bólem głowy

Gość oooooooooooaa
Nigdy zadnych tabletek!!!! po co sie truc

jakbym wiedziła z etak bendiz eto ym wogóle niebrała ich;( chłopak barzdo chcvial jeszcze wykupił to wzielam a po 6 latch bycia rzem to mu sie nalezy be z gumki

Gość jaki wstyd
Kurcze no nie doradzę Ci nic bo nie jestem ginekologiem, może masz źle dobrane może, organizm nieprzyzwyczajony, a może niedługo wszystko będzie normalnie. Ja bez pigułek miałam takie mordercze okresy :/.