miomio25 0 Napisano Październik 4, 2007 slyszłam ze cilest jest bardzo dobry prawda to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miomio25 0 Napisano Październik 4, 2007 jedni mówią ze tak a drudzy ze sie po nim tyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miomio25 0 Napisano Październik 4, 2007 dzieczyny noi co mam zrobic? co mi radzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*błyskotka* 0 Napisano Październik 4, 2007 może to troszkę nie na temat ale po co Ty jesteś z takim facetem? Wymaga od Ciebie brania tabletek (przez miesiąc bo chce bez gumki sie kochać? Co to za głupota, już lepiej nie brać wcale niż na miesiąc sobie rozregulować cały cykl) - bo sama napisałaś, że bierzesz tylko miesiąc z założenia... Poza tym co to za facet który brzydzi się swojej dziewczyny? :O Ja też miałam okres przez 4 tygodnie po Cileście, ale mój chłopak się nie brzydził, gdyby tak było musiałabym się poważnie zastanowić nad tym związkiem... Moj krwawienie było dość obfite, takie jak w 2-3 dniu miesiączki więc to nie było po prostu plamienie... I jakoś nie powiedział nigdy czegoś takiego jak Ty usłyszałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miomio25 0 Napisano Październik 4, 2007 dlatego miesic bo ja niechec sie truć chciałm tylko zeby był zaspokojony nalezy mu sie po 6 latch bez gumki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kluska serowa Napisano Październik 4, 2007 idz do lekarza i niech ci doradzi. popros o zmiane tabletek. pierwsze tabletki jakie mialam to byl cilest i nie mialam zadnych skutkow ubocznych, zadnego krwawienia. jak by cos sie dzialo to lecialabym do lekarza. wybacz ale skomentuje :O twoj facet jest jakis dziwny. jest z toba 6 lat a obrzydzilo go troche krwi? i skad taki tekst ze po 6 latach to mu sie nalezy seks bez gumek? jak by mnie facet do czegos zmuszal to bym sie wsciekla :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaki wstyd Napisano Październik 4, 2007 Nic się chamowi nie należy to Twoje ciało :]. Przeczytałam ulotkę. Niedobrze że występują migreny i mocny ból brzucha. Idź do ginekologa szybko. On powie Ci co i jak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miomio25 0 Napisano Październik 4, 2007 mijest to obojętne zczy z gumka czy bez ale nie moge byc smolubna i mylec o sobie tylko jak on chce odrobine innej przyjemności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kluska serowa Napisano Październik 4, 2007 blyskotka - dokladnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miomio25 0 Napisano Październik 4, 2007 brzuch nie boli tylko glowa i wydety ale nie bolący brzuch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miomio25 0 Napisano Październik 4, 2007 w sumie dobrze mówicie ;(dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miomio25 0 Napisano Październik 4, 2007 cos ci powiem dlatego tak pisze bo pisze szybko bo rozmaiam tez równoczesnie z bratem który jest w stanach prze gg wiec nie wymagaj odemnie ładu składu i brak liter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kluska serowa Napisano Październik 4, 2007 a czy to nie jest tak ze to on ci wmowil ze jestes samolubna? i zaczelas w to wierzyc a teraz probujesz mu dogodzic? wiesz, ja rozumiem jego ze wolalby bez gumek i z tym moglibyscie sie moze dogadac (ale bez zmuszania). za to to ze go obrzydzala twoja krew .. porazka :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miomio25 0 Napisano Październik 4, 2007 mam na tyle lat ze nie zachowuje sie jak dziecko i traktuje to bardzo powaznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*błyskotka* 0 Napisano Październik 4, 2007 brak mi słów... Gdyby nie liczba przy Twoim nicku to pomyślałabym że masz z 15 lat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miomio25 0 Napisano Październik 4, 2007 kluska serowa w połowie masz racje wmówił jak,, wmówil\'\' powiedizla mi cos takiego ze on tego potrzebuje tzn.,, bez gumki\'\' bo chce poczuc mnie ... bez gumki wciagu 6lat rza kochalismys ei bez gumki prsoil mnie juz od 0,5roku abym wykupił te tabletki ale nie zmuszal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miomio25 0 Napisano Październik 4, 2007 BLYSKOTKA a po czym tak śadzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miomio25 0 Napisano Październik 4, 2007 ja was nie obrazm ani nie oczekuje zebyscie na sile mi odpisywały i pomagaly kto chce neich pomoże i pisze ....a kto nichce to nie DO BłYSKOTKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miomio25 0 Napisano Październik 4, 2007 BłYSKOTKA JESTM BARDZO POWAZNą I ROZWAZNą OSOBą PRZYKRO MI Z EMNEI TAK PODSUMOWAłAś NIE ZNAJąCC MNIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miomio25 0 Napisano Październik 4, 2007 dziekuje bardzo za porady ,,KLUSCE SEROWEJ\'\' widac ze fajna z ciebie dziewczyna;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miomio25 0 Napisano Październik 4, 2007 ja sie tego nie wstydze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*błyskotka* 0 Napisano Październik 4, 2007 po stylu Twoich wypowiedzi, błędach i literówkach w każdym słowie... Poza tym Twoim problemem jest to, że po 6 latach związku Twój facet pobrudził się Twoją krwią... I uważasz, że to wielka wpadka. Mam wrażenie, że nie wiesz nic o tabletkach anty, zabierasz się za nie bez żadnej wiedzy. Broń Boże nie chcę Cię oceniać, ale przydałoby się dorosnąć bo zarówno Ty jak i Twój chłopak macie poważny problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kluska serowa Napisano Październik 4, 2007 a nie lepiej by bylo jak bys brala tabsy caly czas? jeden miesiac to tak ni przypial ni przylatal. oczywiscie napierw potrzebujesz zmienic tabletki bo jak sie zle czujesz po tych to po co masz sie meczyc. marsz do lekarza. i nie klocic sie bo naprawde nie ma o co. po co sobie nerwy strzepic. no juz, reka na zgode Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miomio25 0 Napisano Październik 4, 2007 BłYSKOTAK DLATEGO TAK PISZE BEZ LITERóWEK I Z BLEDAMI BO PRZECIEż PISAłM CI ZE STARM SIE SZYBCIUTKO PISAC BO PISZE RZóWNOCZESNIE Z BRATEM KTóRY JEST W STANACH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miomio25 0 Napisano Październik 4, 2007 DZIEKI KLUSKA SEROWA;) TAK ZROBIE POJDE ZMIENIC TABLETKI DZIEKI ZE TOBIE JEDNEJ NIE PRZESZKADZłA TO ZE PISZE..BE LITER óWEK BO PISZE SZYBKO POPROSTU ROZMAWIAM RóWNOZCESNIE Z NA GG Z BRATEM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kluska serowa Napisano Październik 4, 2007 spoko. nie ma sprawy. daj tylko nr do brata to tez sobie pogadam i bedziemy kwita ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*błyskotka* 0 Napisano Październik 4, 2007 przykro mi że tak mnie zrozumiałaś, może na codzień jesteś rozważna i w ogóle, po tym topiku jednak widać że nie dojrzałaś do seksu. Uważasz że facet ma prawo do seksu bez gumki (ma, ale tylko wtedy gdy Ty też tego chcesz i nie zmuszasz się do tego) i bierzesz na siłę tabletki, które Ci szkodzą i jeszcze obwiniasz siebie za to, że pobrudziłaś go krwią :O Ale żeby nie było że pieprzę nie na temat - weź te tabletki do końca całe opakowanie (nie powinno się przerywać w połowie opakowania), później odstaw i jeśli będziesz chciała dalej brać to zmień na jakieś inne. I zmień też chłopaka, bo ten to jakiś niedojrzały emocjonalnie małolat. Pozdrawiam serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miomio25 0 Napisano Październik 4, 2007 A DLA TWOJEJ SWIAOMOSCI -BłYSKOTKA -TO JESTEM śWIEZYM NAUCZYCILEM PO STUDNIACH WIEC NIE JESTEM JAK TY MYSIISZ -TUMANEM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miomio25 0 Napisano Październik 4, 2007 JUZ SIE NIE SPRZECZAJMY BłYSKOTAK SPOKO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*błyskotka* 0 Napisano Październik 4, 2007 to o niczym nie świadczy jak widać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach