Gość kluska serowa Napisano Październik 4, 2007 dziewczyny koniec dyskusji na temat dojrzalosci i wyksztalcenia bo to nie ma nic do rzeczy z krwawieniem po tabletkach. i nie chwalic sie tu :P spokoj musi byc bo mnie stresujecie i dziecko nerwowe urodze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miomio25 0 Napisano Październik 4, 2007 KLUSKA SEROWA BARDZO CHęTNIE ALE MóJ BRAT MA ZONKE I DWOJE DZIECI JAKBYM MIAL DRUGIGO TO CHETIE BYM PODął NUMER ALE MAM TYLKO JEDNEGO ZONATEGO I DZIECIATEGO;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kluska serowa Napisano Październik 4, 2007 e tam, ja mam meza i dziecko w drodze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miomio25 0 Napisano Październik 4, 2007 KLUSKA SEROWA BENDZIESZ MIEC DZIDZIE? ALE FAJNIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miomio25 0 Napisano Październik 4, 2007 WIESZ JUZ CO BENDZIE CHLOPKA CZY DZIEWCZYNKA KTóRY MIESIąC? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*błyskotka* 0 Napisano Październik 4, 2007 \"bendzie\", \"wieczur\"? Ciekawe czego uczysz... Przykre, że teraz słowo \"magister\" nie znaczy totalnie nic :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kluska serowa Napisano Październik 4, 2007 bede przemysl czy chcesz brac tabletki albo plastry czy jednak zrezygnujesz i pogadaj ze swoim facetem. w zwiazku trzeba czasami isc na kompromis a takze szanowac druga osobe i jej poglady. jezeli absolutnie nie chcesz brac tabletek to wytlumacz to facetowi. nie moze cie meczyc glupimi gadkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miomio25 0 Napisano Październik 4, 2007 BłYSKOTKA JESTEM NAUCZYCIELKA MATEMATYKI ;) JESLI TAK BARDZO CHCESZ WIEDZIEć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miomio25 0 Napisano Październik 4, 2007 DZIEKI KLUSKA;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miomio25 0 Napisano Październik 4, 2007 SPOKO DZIEWCZYNA Z CIEBIE NIE TAK JAK INNNE................. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*błyskotka* 0 Napisano Październik 4, 2007 no tak, zapomniałam że pani magister matematyki nie musi znać ortografii :P gorzej, jak trzeba będzie napisać jakieś klasówki z zadaniami tekstowymi, uczniowie będą mieli z czego sie śmiać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kluska serowa Napisano Październik 4, 2007 zmykam bo jestem w pokojowym nastroju :) pozdrawiam wszytkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*błyskotka* 0 Napisano Październik 4, 2007 papa kluska :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miomio25 0 Napisano Październik 4, 2007 WIESZ CO BYSKOTKA JESTES WIESNIARą KTóRA WIDZE ZE NIEDORUWNUJE MI DO PIęT NIEROZMUMIESZ DZIECKO TO CI WYTłUMACZE JESZCZE RAZ ZE JAK SIE PISZE Z DWOMA OSOBAMI NARAZ TO SIE PRAKTYCZNIE NIE PATRZY NA LITERY(NA KLAWIATURE) TYLKO PISZE Z PAMIECI A TO ZE ZAZDROSC CI DUPE śCISKA TO SWOJA DROGA SKOńCZYłAM DYSKUSJE Z TOBą! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miomio25 0 Napisano Październik 4, 2007 PA KLUSECZKO DZIEKI ZA WSZYSTKO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NO LADNIE Napisano Październik 4, 2007 niedoruwnuje pisze się: - o z kreską (czyli: ó) - osobno, czyli: NIE DORÓWNUJE Po pierwsze NIE PISZ CAPSEM, po drugie zwracaj uwagę na ortografię, po trzecie używaj do cholery przecinków bo idzie się pochlastać! A prymitywnymi tekstami w kierunkuk Błyskotki, która wie, co to kultura osobista - sama dajesz o sobie świadectwo - obrażając ją jak tylko się da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*błyskotka* 0 Napisano Październik 4, 2007 :D ale ja Ci zazdroszczę :) ale sie do tego nie przyznam nigdy :) bye :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NO LADNIE Napisano Październik 4, 2007 Ja proponuję, żeby nie doradzać jej porzucenia chłopaka - swoim chamstwem nie dorasta mu do pięt :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*błyskotka* 0 Napisano Październik 4, 2007 dzizas ja pierdole >> no ladnie >> nie warto gadać z Panią magister, myśli że skończyła studia i wszyscy powinni ją po piętach całować, a jak ktoś skrytykuje to wyzywa od idiotek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*błyskotka* 0 Napisano Październik 5, 2007 dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NO LADNIE Napisano Październik 5, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sunny1234 Napisano Październik 5, 2007 Rzeczywiscie tragedia:/ Od ludzi po studiach wymaga się trochę więcej, a to, że się równocześnie pisze z bratem na GG, niczego nie tłumaczy. Ja zawsze piszę z kilkoma osobami naraz i jakoś nie robię ortografów. Już lepiej sie przyznać, że się ma z tym problem niż głupio tłumaczyć. Druga sprawa to obrzydzenie chłopaka...Co to za facet, kóry się brzydzi tak normalnych spraw? Mój nigdy się nie brzydził, choć nie był to idealny związek. Zdecydowałam się na tabletki, bo on tego chciał, ale później sama sie przekonałam i nie chciałam już zamienić na inną metodę. Też miałam Yasmin, ale bez żadnych skutków ubocznych. Nawet schudłam, ale po odstawieniu brzuch zrobił mi sie duży, jakbym była w ciąży. Nie wiem czemu tak się stało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość angela1111 Napisano Październik 5, 2007 ale wy jestescie nie wyrozumiałe dla tej dziewczyny zamiast jej pomóc to ja gnębicie wstydzcie sie kobiety! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość babka1002 Napisano Październik 5, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość babka1002 Napisano Październik 5, 2007 popieram cię angela niektóre osoby zamiat pomagac to krytykują na tym forum o jakies bzdety,,błedy ortograficzne'' kobiety to nie jest lekcja jezyka polskiego tylko forum dla kobiet z problemami które potrzebuja pomocy wiec na nastepny raz zastanówcie sie bo kiedys mozecie zrobic przykrość komuś! a tak poztym nie dziwie sie miomio25 ze tak napisała błyskotce jak ona cały czas zamiast doradzac to sie jej czepiała tez bym jej tak napisała....moze nawet gorzej................. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach