Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietuzinkowa dziewczyna

problem przyszlej mamy

Polecane posty

Witam, wszyscy mi mowia, ze w ciazy nie wolno podnosic rak do gory. Wobec tego - JAK SIE CZESAC ?!?

Gość zawstydzony duzy problem
sorry ale w ciazy jestem pierwszy raz. byc moze nie jestem az taka madra jak ty(chociaz nie wiem czy to prawda) ale mimo wszystko nie masz prawa nazywac mnie glupia

Ło matko, dziewczyno!!! Nie wolno podobno wieszać firan, ale czesać się możesz bez obawy o zdrowie.

a ty gdybys byla choc troche inteligentna nie wyzwalabys mnie od glupich tylko normalnie(jak kazdy normalny i MADRY czlowiek) odpowiedziala na pytanie

droga autorko smialo mozesz sie czesac, w niczym to nie zaszkodzi. Jednak, jesli masz do powieszenia firanki, zaslony, uwazaj z tymi pracami, bo faktycznie one moga byc niebezpieczne. Unikaj tez wspinania sie na palce i zdejmowania czegos z wyzszysz polek. Uwazam, ze dobrze robisz zadajac pytania, bo kto pyta, nie bladzi :) Ja tez wole na zimne dmuchac :) pozdrawiam

Gość madziałka
ALLY wow ja taka ty inteligentna musisz być!pewnie skończyłaś 7 klas i ósmy korytarz, że tak mądrujesz??!!jejku jak mnie wkurza to dogryzanie na tym forum!!łażą głupie krowy i polują byleby tylko komuś dopiec!jaka ty nieszczśliwa musisz być w życiu!

nie to że nie wolno podnosic rąk do góry, tylko lepeij unikać wykonywania prac przy których wymagane jest trzymanie rąk w górze :) bo wtedy łatwo jest zasłabnąć :)