Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

cos mi wypadlo z pochwy podczas okresu

Polecane posty

Brałam pod rząd dwa opakowania tabletek anty Yasmin, poniewaz zapomnialam przy wczesniejszym opakowaniu jednej tabletki i wg ulotki mialam brac bez robienia 7dniowej przerwy. Zostaly mi 4 tabletki do skonczenia tego 2 opakowania, ale jakies 3 dni temu pojawilo sie u mnie krwawienie. Wg ulotki krwawienie, lub upławy mogly sie pojawiac, tylko dlaczego przy koncowce opakowania??? czy dostane normalnego krwawienia? Dzisiaj kochałam się z chłopakiem i zaraz "po" poszłam do toalety...wyciekł ze mnie prócz krwi jakiś zwał skóry z krwią....przynajmniej tak to wyglądało? czy to możliwe, że była to ściółka macicy?? a może poroniłam?

Gość jajajajajajjajaja
przepraszam "zwal skory"

kurde, ale skrzep wyglada inaczej, a to wygladalo jak skora :) sorry, nie umialam tego inaczej nazwqac, to nie znaczy, ze trzeba sie od razu smiac ;] ciekawe, czy Ty jestes taka wrzechwiedzaca we wszystkich tematach...

Gość Dżizys
no nie moge :D zwał skóry? Może chłopakowi odpadł napletek?:D

ehh...jestescie naprawde żałośni...:)

Gość mamamam
Nic się nie martw to niezapłodnione jajo się tak złuszcza.Jest pokryte taką powłoczką, która rzeczywiście wygląda trochę jak skóra.Normalka.Co miesiąc tak masz tylko przeważnie nie zwraca się na to uwagi.

Gość Dżizys
:O poziom wiedzy o seksualności w naszym kraju jest tragiczny. :O

tyle, ze to wygladalo naprawde jak skora, to nie bylzaden skrzep, tego jestem pewna, bo poruszyłam to szczotka od kibla :D no i wtedy krew sie rozmyla a widac bylo wlasnie to co opisalam, a ludzie, ktorzy odpisuja jakby byli nainteligentniejsi na swiecie i zamiast sie wypowiedziec normalnie, to pisza po chamsku sa dla mnie po prostu zalosni.