Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3tyspytanie

Czy 3 tysiace na dwie osoby to jest malo?

Polecane posty

Gość 3tyspytanie

+male dziecko-----mam schizy,nam wystarcza jakos,ale tesciowa sie miesza,ze mamy szukac innych prac,inni maja po 3 na osobe...:O

Gość to jest duzo
ale zalezy w ktorym miescie mieszkasz

Gość ja mam ponad 6
na dwie osoby i ledwo nam starcza. z dzieckiem tobym chyba zeby w sciane wbila :D

Gość 3tyspytanie
mieszkam w malym miescie,ciezko pracujemy,jestesmy szczesliwi,ale nie przecze ze mogloby byc wiecej...nie wiem czy mamy szukac nowych pracjak nam doradza tesciowa...:O

Gość tak mi na imię
wcale nie mało! 3tys podzielić na Was trojkę to 1000 zł !

Gość 3tyspytanie
to jest na zycie ,po oplatach.Moze odlicze od tego lekarzy,bo wszedzie chodze prywatnie np.dentysta,ginekolog.

Gość blanka232
jezeli wam wystarczy tyle to ok, nie sugeruj sie zdaniem tesciowej, sao ocencie Wasza sytuacje

Gość mi by starczylo i jeszcze
bym cos zaoszczedzila :0

My mamy 3000zl ale ja obecnie nie pracuje i nie chcemy sie narzie zdcydowac na dziecko bo nam wydaje sie to malo. Tylko ze ja mieszkam w Poznaniu.

Gość to jest duzo
dzxiewczyno u mnie ojciec zarabia jeden 2,500 na 5 osob :o TO JEST MAŁO???? a do tej co ma 6 tys---> popierdolilo cie? mowisz ze to mala kasa i LEDDWIE wam starcza? tyo co wy z tą kasą robcie? podcieracie dupe i spuszczacie do klopa?

Gość teściowe
wstrętne babska, wtykają kichawy w nie swoje sprawy....:P a kyyszzzz....

Gość ka jo je
my mamy 1400 na 5 osob i co? policz sobie,ze samych oplat jest co miesiac srednio 700zł...bosz...

Gość tak mi na imię
po oplatach? 3 tysiące!! to co wy robicie z taką duzą kasą???

kazdy zyje na innym poziomie i kupuje inne rzeczy. My np czesto jemy poza domem.Kupujemy rzeczy drozsze. Znam takich co np cole kupuja firmy tesco.

Gość ohohhohooh
wypierdalaj stąd,idiotko z tymi 6 tys

Gość ohohhohooh
donna leng też nie lepsza! Cola z tesco nie smakuje ? Nowobogaczka się znalazla ,spierdalaj!

Gość stefan z fabryki
jestescie wszystkie po****ne jasne jadacie poza domem kupujecie drozsze rzeczy i co jezcze ty krowo lepiej prace znajdz a nie siedzisz w domu na utrzymaniu meza i pier***lisz glupoty

Gość to jest duzo
no raczej tak...kazdy zyje na inny, poziomie...WIDAĆ :o Nie mam pojęcia jak mozna tak kasą szastać i to jeszcze na DWIE osoby? Nic nie mam, niech sobie zyja, ale mi sie to w glowie nie miesci.

Gość stefan z fabryki
ja aby dorobic stoje na Dworcu Centralnym i daje dupy.Jak sie chce to wszystko mozna.

Gość gddd
u mnie jest ok. 2 tysięcy na 3 osoby , z tego trzeba jeszcze zapłacic rachunki i wogóle. mieszkam z bratem i z mamą i wyrabiamy

Gość ka jo je
znam malzenstwo,ktorzy maja po 10tys na miesiac,maja dwie corki, fajny dom,ladnie urzadzony, a tez im nie starcza do 10go! boo: jezdza srednio co trzy miesiace na wycieczki zagraniczne, bo kupuja najdrozsze alkohole,ktorych potem nie pija,ale jak sie barek otworzy to taki szpan przynajmniej,zeby kazdy widzial,ze maja najdrozszego łiskacza:P , codziennie swieze pieczywo,jak zostanie z poprzedniego dnia to wywalają do kosza, wody mineralne kupuja te co kosztuja12zł za pol litra,bo costam....moglabym miliony takich przykladow wymieniac

jak dla mnie 3 tys po odliczeniu opłat to dużo.. co prawda na małe dziecko się wydaje mniej niż na większe (ubrania+ tornister+ książki i zeszyty+ przybory szkole+ wycieczki+ ubezpieczenia+ kieszonkowe+ zajęcia dodatkowe) wtedy taki koszt utrzymania dziecka wzrasta..no ale to dopiero za parę lat, do tego czasu możecie np awansować ale póki co 3 tys to dużo ps. a teściowej we wszystkim się nie słuchaj bo za niedługo Ci będzie dyktować jakie majtki masz dziecku kupić..

Gość ka jo je
psychiczna,daj link:D

dlatego mowie ze to zalezy od poziomu zycia.Jeden kupi wode Tesco za 1zl a drugi wode Cobalt Blue Bling H2O za 120zl.Wiec trudno powiedziec.

Gość psychiczna protytutka
daj pipke

Gość bo donna to wyborca pisu
kłamca i obłudnik :D