Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luizija

Jestem za ładna

Polecane posty

Gość luizija

jestem tyl zupełnie nie wiem co mam zrobić:( Wiem, że zaraz napiszecie, że jestem próżna, ale to naprawde jest ogromny problem. Już czasami myślałam aby zrobić z siebie jakąś maszkare ale nie wiem czy mi sie to uda. Problem polega na tym, że nie mam nikogo kto traktowałby mnie jak kumpla. Wszyscy mają mnie za maskotkę. dziewczyny przyjażnią się ze mną bo w ten sposób przyciągają chłopaków ale jak już przyciągną to udają, że nie chodzi im o mnie. Boją się traktować mnie jak normalna dziewczyne a ja naprawdę jestem zwyczajna. Fakt....wiele osób mi mówiło, że jestem piękna( zawdzięczam to poniekąd pochodzeniu rodziców, tato z jugosłowianin a mam rosjanka) ale nie jestem tylko piękna. Studiuję na PWST i znam biegle 4 języki, znam się na polityce, potrafię nawiązać rozmowę na każdy niemal temat, a jednak....???:( Co mam zrobić aby inni uwierzyli, że nie jestem tylko śliczną dziewczyną ale także wartościowym człowiekiem?

Gość Babilonn
Dawaj fote, bo nie wierze.

Gość niestety z doswiadczenia
wiem, ze trzeba to udowadniac na kzadym kroku i wszystkim, bo wiekszosc ludzi mysli stereotypowo ladna=pusta :(

Gość luizija
Mam wrażenie, że to tylko pogarsza moją sytuacje....ładna i mądra???/to dla nie jednych zbyt wiele:(

Gość o zeszku
taka piekna i madra a nie wiesz laleczko ze nie pisze sie STUDIUJE NA PWST :P TYLKO STUDIUJE W PWST. PORAZKA HEHEHEHEHEHEHE

Gość lkolrt
jestes pierwsza dziewczyna ktora narzeka na to ze jest piekna i madra, chyba nie jestes madra skoro tak piszesz, zastanow sie nad soba

Gość haniutkaa
luizija --> bez fotki nic nie doradzimy...

Gość haniutkaa
No to jak nie dasz to won z forum nie zasmiecaj go pustymi tekstami bez potwierdzenia

Gość Miś uszatek
Więc jak mamy ciebie ocenić, jeśli niw wiemy jak wyglądasz?Może wcale nie jesteś taka ładna, jak Ci się wydaje.

wiesz pewna aktorka kiedys twierdzila ze jest zbyt seksi i dltego nikt nie chce ja brac do filmu, ale wszyscy wiedza jaka jest prawda;)

zbyt wiele ??? to prawie jak wstrzas mozgu !!! ....zartowalem ;) a poki co korzystaj z dobrodziejstw ktore dal Ci los we wlasciwy sposob Im bardziej sie bedziesz starala udowadniac cos ludziom tym wiecej bedziesz tracic w ich oczach....nie przejmuj sie nimi i ich gadaniem

spodziewałam się, że zaraz rozbierzecie moje wypociny na drobne i znajdziecie jakiś błąd, choćby go tam nie było....czyżby zazdrość niektórych zżera??? Nie wiem dlaczego jesteście tacy:(

z doswiadczenia wiem, ze kobiety ktore uwazaja sie za kosmicznie piekne wcale piekne nei sa. A powodzenia nie maja bo po prostu ich psycha jest zryta. Poza \"dupa\" trzeba miec tez cos w glowie.. ot cala tajemnica.

Gość Miś uszatek
"dupa" i coś w głowie nie idą w parze.Niestety

Gość ogorkowa
prowokejszyn

Jezeli Ty jestes tak wartosciowym czlowiekiem jak to piszesz, to po co my mamy to potwiwierdzac. Ciesz sie tym, ze jestes tak doskonala! Zycie jest krotkie.

Gość ogorkowa
Gdybys byla piekna, to kolezanki raczej by sie z toba nie trzymaly, bo to ty bys przyciagala facetow i one nie mialyby szansy. Na drugi raz pomysl logicznie zanim napiszesz taki watek.

Gość no jak studiujesz
to jesteś pasztetem ,nie czytalas ze dupa i glowa nigdy nie bedą w fuzjii ??

Gość pisza sie orzeszku

Gość ani ani
moim zdaniem też nie jesteś po prostu dość inteligentna :(....przecież swoim wyglądem można sterować.... do pracy czy na uczelnie wiążesz włosy, nie robisz ekstra makijażu, ubierasz skromne ciuchy, płaskie buty itd taki strój mówi, traktuja mnie poważnie.... i to na prawdę działa.

Gość Miś uszatek
do autorki Jak widzisz wszyscy , jeśli się nie mylę, wątpią w Twoją atrakcyjność. Dlaczego jej nie potwierdzisz? Bo z pewnością nie masz dowodów.Przykro mi, ale bez sensu jest to wszystko co piszesz.

Gość sekos
ale po co ma dziewczyna potwierdzac? zebyscie mogli oceniac? smieszni jesteście! ;)

Może i nie jestem doskonała, przynajmniej nie myślę o tym dzień i noc, chciałabym być jak każda dziewczyna a tymczasem na imprezach czas spędzam sama. Dlaczego?? Piszę więc bo może ktoś mi napisze....co odpycha ludzi od takich jak ja? czasami myślałam, że może moje korzenie? Ale przecież nie wszyscy zwracają na to uwagę

Gość ani ani
moim zdniem, tak jak autorka piszą panienki, które, są po prostu "dobrze zrobione"..... w seksownych ciuszkach przyciągają spojrzenia, ale jednocześnie to skazuje je na niezbyt poważne traktowanie przez niektóych.....

bo na świecie jest pełno zazdrośników kochana. laski specjalnie się z Tobą nie chcą kolegować, żeby Ci dosrać, że nie masz przyajciół. Ja na szczęście mimo urody znalazłam prawdziwych i wiernych ludzi;)