Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luizija

Jestem za ładna

Polecane posty

luizija -> sama widzisz.. nawet na kafe wkurwilas faceta ktory chcial ci pomoc. I tutaj tkwi problem. Masz innych ludzi gleboko w swojej szerokiej pizdzie. I pewnie dlatego nikt cie nie lubi :). Nie dlatego ze jestes piekna, tylko masz innych w dupie. Niech zgadne.. zadartym nosem rysujesz sufity?!?

Gość ani ani
to ty poczytaj mój ostatni post dokładnie :D i reakcje innych..... sama piszesz, że masz problem w kontaktach z ludźmi.... chciałąbyś winę zwalić na swoją rzekomą urodę.... ale kochana nie ma tak łatwo.... wyciągnij wnioski jesli jesteś mądra.... od nas tu nie oczekuj, że będziemy cię poklepywać po ramieniu, jaka to jesteś biedna bo bozia dała ci urodę :P

W żadnej wypowiedzi tej autorki nie zauważyłam aby była nadętą, wyniosłą osobą. Sprawia raczej wrażenie miłej sympatycznej dziewczyny :)

Gość dżemowa jagódka
Wooow pokazujesz mi teraz swoje dobre serduszko:) Bardzo się cieszę z tego powodu a dla taty może i jesteś księżniczką ale nie dla całego swojego otoczenia. Wiec się tak nie zachowuj. No i ja też traktuje cie milym i ciepłym uśmiechem:) hahahahahahahaha

Cześć luizja. Ode mnie nic złego nie usłyszysz:) kafe to takie miejsce gdzie przy niewielkim procencie normalnych ludzi siedzi tłum napalonych zakompleksionych nieudaczników albo i zboczeńców, i to od nich pochodzą wszelkie dołujące komentarze. Rozumiem że sytuacja Ci przeszkadza, chciałabyś być postrzegana nie tylko jako piekna kobieta, ale i wartośiowy człowiek... Słuchaj: to, że nie masz przyjaciół wcale nie jest związane z tym, ze oni nie widzą w Tobie wartościowej osoby! Owszem, widzą, tylko piękna+wartościowa to już zbyt wiele do uniesienia dla potencjalnych przyjaciół... Widzą wartość, ale widzą też konkurencję jaką ona ze sobą niesie... Jesteś piękna, wrażliwa, masz artystyczną duszę (aktorstwo?), szerokie horyzonty z pewnością częściowo spowodowane dwukulturowym pochodzeniem, a żyjesz w jeszcze innym kraju, zainteresowania polityczne... To zbyt ciężki orzech do zgryzienia dla znajomych, bo tylko udowadnia im ich niższość - nie oszukujmy się, nie każdy jest piękny+inteligentny+4 jezyki... Zazdrość, zwyka zazdrość, ale wartość widzą, zapewniam Cię:)

ani ani....poczytaj co tak naprawdę napisałam a potem osądzaj:) facet taki se.....liczyłeś na prywatną rozmowę? Nie denerwuj się:) Przecież na odpowiedz mozna poczekać. szkoda że tak zakończyłeś, widać dobrze, że nie podjęłam polemiki

podpisuje się pod słowami nimfy na pewno znajdziesz wartościowych przyjaciół. ;) ja znalazłam, Tobie kochanie też się uda. życzę Ci jak najlepiej.

Gość .................kominiarka
Studiuję na PWST w Warszawie" - poprawnie chyba sie studiuje w Wyzszej Szkole .....itd a nie na szkole? czy ja czegos nie wiem? autorko cos sie gubisz o ktora PWST chodzi? PWST w Warszawie juz od kilku lat nie jest pwst tylko akademia teatralna czy w koncu jest to wroclaw? ja ni wiem jakiego rodzaju duskusjii czekujesz mwiec jestem piekna poradzcie czlowieku zastano siw co moiwsz? jaki masz problem, kwa mac! sory chetnie bym sie z toba zamienila i na pewno bym nie narzekala sa osoby piekne i madre i nie musza tego udowadniac

Chcialabym miec przyjaciolki, ale wszystkie dziewczyny ktore ze mna chca rozmawiac sa brzydsze ode mnie i zalezy im tylko na tym, zeby moim kosztem wyrywac facetow :(. Dlaczego tak trudno jest znalezc piekna przyjaciolke? Albo czemu ja nie moge byc troche brzydsza? :(. Brzydcy zwyczajni ludzie maja takie ciekawe zycie :(.

Gość ta za ładna ta za brzydka
powiedz mi jedna rzecz jeszcze, autorko :) jesteś dziewicą jeszcze? (od razu przepraszam za pytanie) ale jesteś?

Jedni w przyjaźni stawiają na ilość, inni na jakość. Spróbuj tego drugiego - na pewno uda Ci się znaleźć, może nie wielu, bo nie wielu ten ciężar udźwignie, ale ci, których bedziesz miała, będą tak wartościowi jak Ty. A swoją drogą, zazdroszczę Ci tych 4 języków (z polskim czy bez? z ciekawości pytam:) ) i nawiązania rozmowy na każdy temat, bo ja czasem siedzę w niezręcznej ciszy i gorączkowo myśle jakby się do tego zabrać...Mimo że w innym topiku sama dawałam instrukcje, ale stosować do siebie to co innego:)

Jestem.. dziewictwo jest moim najwiekszym skarbem. Oddam je dopiero po slubie jakiemus tak samo jak ja pieknemu facetowi :). Czemu pytasz?

Gość dżemowa jagódka
kominiarka popieram:) A dziewczyna jest wychowana jak to się mówi "bezstresowo" i nie poznała jeszcze prawdziwego życia, ale to niestety jej nie pomoże, jeszcze sie przekona że życie bywa bardziej okrutne niż to że nie ma przyjaciół. A ludzi można sobie zjedna charakterem a nie tylko urodą.

luizija -> sama widzisz.. nawet na kafe wk**wilas faceta ktory chcial ci pomoc. I tutaj tkwi problem. Masz innych ludzi gleboko w swojej szerokiej pi**zie. I pewnie dlatego nikt cie nie lubi . Nie dlatego ze jestes piekna, tylko masz innych w dupie. Niech zgadne.. zadartym nosem rysujesz sufity?!? wow facet --wspilaes sie na wyzyny swego chamstwa i prostactwa skad u ciebie ten bol istnienia ? przezywasz odrzucenie na codzien ?

Nimfa....dziękuję Ci serdecznie za te słowa:) zresztą jedne z nielicznych. myślę, że jako jedyna zauważyłaś problem. Właściwie oceniłaś wzorowo sytuacje a słowa twoje to ,,balsam na moją duszę,,:) Dziękuję. A polityka?....tyle się dzieje w naszym kraju aż trudno tego nie zauważyć....z domu wyniosłam, że więcej zależy od nas jak nam się wydaje i niestety mój tatuś nie był w tak komfortowej sytuacji jak ja i przez myśl mu nie moze przejś, że młodzi ludzie w naszym kraju tk lekceważą swój wolny kraj.

Gość ani ani
autoro przeczytałąm jeszcze raz dla ciebie i nie zmieniłąm zdania.... moim zdniem nikt nie jest zbyt wartościowy.... chyba, ze otacza się specjalnie miernotami.... temat zainteresował mnie, bo przyjaźnię się z byłą mis polski która na 2 fakultety i świetnie prosperującą firmę w Wiedniu.... jakoś nigdy ani ona na brak znajomych nie narzekała, ani mnie nie przeszkadzał jej tytuł i uroda..... dlatego uważam, że twój prolem leży w charakterze a nie w urodzie.... a o twoim braku samokrytycyzmu świadczy to, że żadnych uwag nie przyjmujesz i nawet nie próbujesz polemizować.... po prostu mamy uznać, że jesteś bidulka z powodu urody i cibie zacząć pocieszać.... o to ci chodzi, czy o rozwiązanie problemu? jesli to pierwsze, to wybacz, to nie dla mnie!

Gość ta za ładna ta za brzydka
juz wszystko jasne dla mnie, ide na piwo :):):):)

Nie rozumiem ciebie facet.. serio. Kiedy mnie cos boli to ide zrobic kupe do pojemnika na chleb a potem nia smaruje chleb. Nie rozumiem ciebie..

Gość dżemowa jagódka
ani ani---> pięknie dobrałaś to w słowa, i zgadzam sie z tobą

Rozgryzlyscie mnie :). Tak na prawde mam w nosie to co mowicie :D hehe.. CHcialam sobie tylko polepszyc humor czytajac wypociny przecietnych osob. Dobrze ze to kafeteria bo w realu nigdy bym z wami nie pogadala.. pfff. Z plebsem nie mam i nie bede miec nic wspolnego..

\"Oddam je dopiero po slubie jakiemus tak samo jak ja pieknemu facetowi \" szkoda waszego czasu. jakas prozna laska szuka sobie \"rownie pieknych\" jak ona, nie znajduje ich(bo przeciez sama jest najpiekniesza) i jest sama, wszytsko jasne. :O

Gość dżemowa jagódka
luizja--->hahahahahaha śmieszna jesteś dziewczyno, normalnie turlałam się ze śmiechu po dywanie

onomatopeja zabrzmialo jabys podawala jedyna poprawna wersje na Slowacje i do Gresjii tak samo "na uniwesytecie " utarty zwrot zreszta niewazne wazne jest to ze mam pojecia dalej "co poeta chcial prez to powiedziec " ;) ja nie widze problemu moge co najwyzej pogratulowac, ze nie ma wiekszych problemow i skierwac jej uwage na ludzi ktorzy naprawde maja problem sory, slyszalby cie chory na raka, dziewczyna z zezem z tego forum ... wiele innych :o no, ale moze ja sie nie znam-- jeszcze nie bylam pieknoscia

podszywaczu....Ty też wykazałeś się marną inteligencją...a może pokusiłbyś się o odgadnięcie hasła? to by było coś:)