Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luizija

Jestem za ładna

Polecane posty

Dla tych co nie wiedza.. moje haslo to: jestem_narcyzem... ale to w sumie tak mi sie calkiem przypadkiem naklikalo.. Nie zeby mialo to cos wspolnego z tematem...

wiesz dlaczego uroda jest przydatna? bo eliminuje pustaki z naszego życia. te wszystkie pustaki, którę się z Tobą nie przyjaźnią tracą na tym, bo nie wiedzą jak watrościowym jesteś człowiekiem. Ale Ty zyskujesz! Bo lepiej nie przyjaźnić się z nikim niż z takimi ludźmi!

co autorka topiku ma na myśli pisząc że potrafi nawiązać rozmowę na prawie każdy temat? ciekawa jestem czy ze mną miałaby o czym pogadać?;-)

Gość chlop z mazur zwei
calkiem mozliwe ze stanowisz babska odmiane narcyza, ja jestem brzydki, ale bym ciebie za zadne skarby nie chcial, nawet jakbym byl piekny

Gość sprobuj zrozumiec
tych , co nie sa tak wspaniali jak Ty, to moze Cie zaakceptuja?

Gość ani ani
dobranoc ja temat uważam zawyczerpany.... ....idę czytać Irvinga "regulamin tłoczni win"..... M jak Miłość szczerze niecierpię.....brr (pewnie zarraz mnie zlinczują) ale i tak życzę wszystkim powodzenia i znalezienia tego czego szukają.... ja znalazłam. pozdrawiam

widzę że załoga szybko się wykruszyła...hihihihih ale tak to z prawdą bywa....nie umiemy jej przyjmować:-)

Gość dżemowa jagódka
ani ani---> kazdy ma swoj gust wiec za co maja cie zlinczowac i zycze uadenj lektury w przeciwienstwie do tej tu na tym topicu:) dobranoc🖐️

Gość chlop z mazur zwei
jezeli ta pieknota chce ogladac w sobote MjM to pewnie czas posuwa jej piekna pipkie, o ile wie jak obslugiwac DVD

Gość ani ani
bo to najpopularniejszy serial, z tego co wiem.... nie obchodzi mnie czy to był podszyw.... ten tytuł działa na mnie jak płachta na byka, nic nie poradzę :P dobranoc

Dziękuję raz jeszcze wszystkim przyjażnie nastawionym:) Własciwie nie jest Was wiele:) Ale co tam. I tak sprawiliście mi ogromną radość:) Nawet nie zauważyliście chyba jak wiele uwagi mi poświęciliście mówiąc jednocześnie, że mnie nie lubicie:) naprawdę dziękuję Wam wszystkim....tym mniej życzliwym również. i więcej wiary w ludzi proszę bo naprawdę czasami watro zainwestować uczucia nawet mając podejrzenia:). Zycie jest zbyt krótkie aby hodować jad, który i tak więcej szkody przynosi nam samym. odpowiedzi: Nie będę mówiła czy jestem dziewicą czy nie to prywatna sprawa:) znam 4 języki oprócz polskiego ale to zasługa moich -języcznych rodziców:) nigdy nie pisałam, że studiuję w Warszawie bo byłam w niej raptem 2 razy:) A teraz przepraszam ale moja sistra prosi mnie abym zjadła z nią kolację:) pozdrawiam:):)

Gość dżemowa jagódka
No i twórczyni tematu uciekła, hmmm ciekawa jestem dlaczego:P

Gość dżemowa jagódka
No widzę właśnie... :p

Ja na prawde znam 4 jezyki!! Swoj, brata, ojca i pana Waldemara, palacza z pobliskiej kotlowni !

wiem ale odpowiedziałam ogólnie:) OJ!! Myslę, że Was polubiłam:):) Naprawdę lece ale może jeszcze tu wpadne. Pozdrawiam serdecznie raz jeszcze :)

Polubilam was, bo tylko wy ze mna rozmawiacie.. normlanie gadam ze soba na klonie gadu-gadu. Ustawiam sobie tez alarm w telefonie, zeby wygladalo jakby ktos do mnie dzwonil :)

Gość prosze poradźcie
jak to mozliwe ze dwie osoby pisza pod identycznym pseudonimem luizija???

Gość prosze poradźcie
aha bo jenen nik ma "L" na poczatku a drugi "I" :) przyjzałam sie:)

Gość to dobrze....
ze sie psyjzalas:)

Gość to dobrze....
a cio to wsyscy pouciekali? aja taka ladna tes jestemD)

Gość jestem chłob z kaszub
i co piękna hahahahah

Gość Ale z was
osły! A ja zazdroszczę dziewczynie. Mimo, że nigdy nie narzekałam na brak towarzystwa obojga płci, zazdroszczę jej kultury, rodziców, języków i tego co studiuje. moim marzeniem było zostać artystką niestety zabrakło mi talentu. Uroda jest rzeczą względną ale może nie żle namieszać w życiu. Niejednokrotnie byłam w towarzystwie gdzie urodą nikt nie grzeszył i przyznam, ze zanim nie pokazałam ludziom jakie mam problemy-czyli takie jak oni- byłam wyizolowana. Zastanawiam się co wami kierowało. dlaczego podjeliście z nią dialog. Co wami kierowało. Czy była to może zawiść albo porażka niezauważenia. Tak mi się wydaje w niektórych przypadkach. Facet najpierw pędzi aby pomóc( z jakich przyczyn?) a potem niezauważony, beszta i miesza z błotem, własciwie z gównem. Powiedzieć można tyle, że jest to niezły materiał dla badaczy zachowań ludzkich w społeczeństwie. Wiele by można wyciągnąć wniosków z tej lektury:)

Gość z ciebie osioł
dlaczego zakłądasz, że osoby któe tu pisały nie mają lepszych zolności i urody? "jestem piękna, mądra i wogóle" jak się tak przedstawiasz, to zakładasz, że ktoś jest gorszy..... prawdziwa klasa, to nie dać odczuć innym, że są gorsi, nawet jak są.... niestety to jest poza zasięgiem autorki i chyba twoim, skoro tak prostej rzeczy nie pojmujesz :(

Gość Ale z was
ja nic nie zakładam i osoba pisząca w temacie raczej też chyba nie. To wiekszość z was tak zakładała. A to świadczy o braku zrozumienia ponieważ patrzycie przez pryzmat własnych kompleksów. Autorka raczej nikogo nie obraziła a piszące tu osoby owszem.