Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luizija

Jestem za ładna

Polecane posty

Gość haniutkaa
luizija jak mamy ci pomoc, doradzic jak nie wiemy czy istnieje problem? daj juz sobie spokoj bo tylko ludzi wkurzasz: ojestem piekna ale musicie mi uwierzyc na slowo :O

Gość ani ani
świat jest pełan zazdrośników, ale jak do życia podchodzi się z odpowiednią pokorą to i ludze zaczynają cię sznować.... pamiętajcie uroda to nie jest ani wasza zasługa, ani nie dostałyście jej na zawsze, jeśli autorka nie ma koleżanek, to na pewno nie jest to wina tego jak wygląda, tylko jak się ZACHOWUJE.

Do tych którzy są potwierdzeń: czy naprawdę nigdy nie widzieliście ładnej dziewczyny? Przecież nie napisałam, że jestem kosmitką! Nie chcę aby ktoś oceniała cos co juz dawno zostało ocenione tylko pogadała ze mną jak z koleżanką. Chciała aby ktoś doradził mi jak powinnam postępować aby zjednac sobie przyjaciół. Nie chcę afiszować się swoimi zdjęciami. Nie posiadam żadnej fotki na żadnej stronie i naprawdę nie muszę nikomu tego udowadniać. Ciągle muszę coś udowadniać i na pewno nie zamierzam udowadniać swojej urody. Liczyłam, że tu, korzystając z formy pisanej, będę mogła porozmawiać. ale nawet tu spotykam wrogosc.

moja najlepsza przyjaciolka tez jest bardzo ladna, ja ja uwielbiam ma chlopaka i mnostwo znajomych wiec mi nie pitol ze to przrz urode nie masz przyjaciol. Moze i jestes bardzo ladna ale to nie o to chodzi bo zniechecasz ludzi widocznie swoim zachowaniem wiec pomysl moze o tym w ten sposob;)

Gość kyzio mizio
nie rob z siebie juz takiej sieroty!!!

Gość Betty Brzydula
Wpadlam na genialny pomysl, daj mi troche pieknosci, wtedy obie bedziemy przecietne. Nie bedziesz miala problemu, przecietnym nikt nie zazdrosci urody. ;-)

Nigdy nie nosiłam się sexi jesli o to chodzi ani zbyt wyzywająco. Z moich obserwacji to raczej te wyzywające dziewcyny, które krzyczą makijażem i dużym dekoltem mają wielkie powodzenie. ja staram się być skromna i powiem szczerze, że być może to tez jest problem. Nie dla mnie oczywiście ale dla facetów. Nie potrafię na pierwszej randce lizać się z facetem zwłaszcza, że jest po ,,kilku,,a na następnej wskoczyć mu do łóżka. Niestety Wrocławskie studentki z tego słyną ale nie każda musi taka być, prawda. Wiem, że gdybym była łatwa to problemu by nie było. Jednak innym wydaje się, że będąc lądna muszę być łatwa....bo za takie uważam dziewczyny, które ładują się do łóżka facetowi na drugiej czy trzeciej randce. Ja muszę naprawdę być faceta pewna, czy to żle?

Gość ani ani
jak chcesz recepty to proszę bardz - nie wywyższaj się nad innych, szczególnie z powodu urody. -staraj się być uśmiechnięta -rozmawiaj z ludźmi o ich problemach, staraj się pamiętać szczegóły i pytać co u nich w sprawach o któych rozmawialiście kiedyś - pomagaj innym jesli tylko możesz -ubieraj się stosownie do sytuacji - nie lataj tylko po imprezach, tam cięzko spotkać kogoś wartościowego.

dobra... a tak powaznie. Co do kwestii przyjaciolek.. nie wiem, nie znam sie.. baby sa pojebane i maja dziwne myslenie.. A co do facetow. Przyjazn z ladna dziewczyna udac sie moze w dwoch przypadkach: 1. Z facetem ktory nie wierzy w siebie.. Tzn nie ma na tyle odwagi, zeby \"uderzac\" to pieknej dziewcyzny 2. z gosciem ktory ma juz dziewczyne i nie szuka przygod. Ale ogolnie pieknej dziewczynie trudno jest poznac kogos fajnego, bo najczesciej \"fajny facet\" to ten ze sredniej polki. A taki czesto boi sie, ze dostanie od \"niesamowicie pieknej niewiasty kosza\" na samym wstepie. Przecietny facet patrzac na sliczna dziewczyne uwaza, ze nie ma szans. Ze taka leci tlyko na przystojniakow czy kase. Natomiast wokol takich dziewcyzn kreci sie duzo bezmozgich dresiarzy, sterydow i maczowyrywaczy, ktorzy uwazaja sie za 8my cud swiata. Wsparci dodatkowo alkoholem podchodza do cud dziewczyny w klubie czy dyskotece majac nadzieje na zrobienie dobrego wrazenia swoim alkoholowym przepalonym papierosem oddechem. Jesli chcesz poznac kogos fajnego, to ty sama powinnas podejsc do jakiegos faceta ktory wydaje ci sie sympatyczny i zaczac rozmowe.. chociazby zapytac o godzine, czy droge (druga opcja lepsza) stojac na przystanku. Raczej nie licz na to, ze ktos ciekawy podejdzie do ciebie.

Gość dżemowa jagódka
przeciez to od razu widac ze to prowokacja. Jeśli bym byla tak "piekna i powabna" jak luizja to na pewno bym sie tym nie chwaliła na wszystkie strony a to że jest ona na prawde inteligentna też nie wykazała. Internet to świat wirtualny i każdy może tu pisać o sobie co chce, może przedstawiać siebie w samych superlatywach i nikt nie bedzie wiedział jak tak naprawdę jest. Luizja---> chciałaś znaleźć przyjaciół na internecie?? nie w taki sposób, przechwalając się jaka ty jesteś piękna i inteligentna, tylko po co się chwalisz, jeśli jesteś to sobie bądź zgrabna, piękna i powabna ale tu nikogo to nie obchodzi bo to nie świat realny tylko wirtualny, tu wygląd się nie liczy więc jeśli chcesz zjednać sobie ludzi to kochana nie tędy droga.

Gość ani ani
piszesz tak autorka, jakbyś byłą porządna na siłę, tak na prawdę zazdroszcząc tym wyluzowanym (tak to nazwijmy :P) koleżankom.... otóż, coś za coś, kochana..... na wartościowego faceta, trzeba poczekać.... niestety..... łatwe związki łatwo przychodzą ale i łatwo się rozpadają..... piszesz jakby z zazdrością o tych łatwych panienkach.... zastanów się czy one mają aż tak super, jak ci się wydaje.... moim zdaniem nie.

ani ani....co Ty pleciesz....myslisz, że takich rzeczy nalezałoby zazdrościc....myslisz, że wskoczenie do łózka facetowi nawet na 1 randce to cos trudnego?vzwłaszcza, że biorąc pod uwagę wartości jakie wyznaja studenci(prochy wóda, zioła) sprawiaja, że nie wiele by pamietał dnia następnego. Nie wiem więc co miałeś na myśli

Twoja uroda i wyksztalcenie to dla Ciebie wielki problem, uwazasz, ze nikt Ciebie nie lubi, nie akceptuje? Wydaje mi sie, ze to jest problem charakteru, jestes za bardzo zapatrzona w siebie.

Gość masło maślane
masło maślane

dobra.. nie chce mi sie tutaj pisac. Temat na prawde jest prowokacja... a autorka pewnie pasztetem... Ja tu sie kurwa produkuje a pizda nawet nie odpowie czegos sensownego. Nara. Jesli uwazasz sie za zbyt atrakcyjna, nasraj sobie na klate i rozbij to deska. Przynajmniej muchy na ciebie poleca.

Gość dżemowa jagódka
luizja---> ja nie twierdze że jestem superinteligenta ale ty twierdzisz ze taka jesteś, po prostu dziewczyny brak ci samokrytyki albo jeszcze lepiej znalazłaś sobie to forum zeby sie po prostu dowartościowac... phi... normalnie bezczelność

Gość ani ani
to po co piszesz "że nie byłoby" problemu gdybyś taka była? wybieraj, albo jesteś łatwą lalą rozrywaną przez dresiarzy na disco albo jesteś wartościową osobą, która szuka wartościowego faceta (to nietety jest znacznie trudniejsze, niż pójście w mini na imprezę) jeżeli wybierasz tą drugą drogę, to nie lamentuj, nie nie masz adoratorów pustaków, jak laski które wybrały to pierwsze.... w zyciu nie można mieć wszystkiego niestety :P

Dziękuje tym życzliwym i życzę miłej nocy:) Własciwie to faktycznie nie miało sensu:) Wszędzie są tacy sami ludzie. Nie wzięłam tego pod uwagę. myślałam, że skoro powiem szczerze to spotkam się z ciepłym towarzystwem. Nic. tym, którzy sie starali i życzyli mi miłego słowa....dziękuję:)

Gość dżemowa jagódka
facet taki se---> bravooo, w końcu ktos coś odpowiedniego do tematu napisał, w 100% się zgadzam:):):)

luizija, nie szukaj pomocy na kafeterii. tu jest bardzo dużo zakompleksionych tumanów którzy dołując ludzi dowartościowują się. pozdrawiam 🖐️

Gość ta za ładna ta za brzydka
wszytkie jesteście rąbniete!!! mówie do tych, co piszą te topici, typu: jestem za ładna, za śliczna, nie mam przyjaciół, bo jestem za ładna bla bla bla ku**a no!!!!!

Gość ani ani
autorko.... widzisz może w tym problem.... źle traktujesz ludzi, pisząc, że jesteś piękna, po prostu spowodowałaś, że niektrzy poczuli się gorzej i stąd te ataki.... nie wiem czy jesteł piękna, ładna, czy pasztetowata, to nie ma dla mnie znaczenia.... napisałaś, że masz problem ze znalezieniem faceta i znajomych..... i jakbyś się do tego ograniczyłe, na pewno reakcja byłaby inna! zastanów się jak traktujesz innych..... tu pewnie jest pies pogrzebany ;D

:)ani ani....poczytaj co tak naprawdę napisałam a potem osądzaj:) facet taki se.....liczyłeś na prywatną rozmowę? Nie denerwuj się:) Przecież na odpowiedz mozna poczekać. szkoda że tak zakończyłeś, widać dobrze, że nie podjęłam polemiki

Gość dżemowa jagódka
luizja---> a żebyś chciała wiedzieć, nie lubię ludzi którzy sie wywyższają i innych maja za nic, nie jesteś księżniczką, przykro mi że dowiedziałaś się tego tu na kafe. Pewnie ciężko ci sie teraz po tych słowach pozbierać ale nie przejmuj sie, na pewno znajdzie się piękniejsza od ciebie i wtedy zobaczysz co to jest życie. Kurna, coraz więcej rozpieszczonych dzieciaków.

dżemowa:):) Mylisz się....jestem księżniczką dla mojego taty:) a to dla mnie bardzo ważne:) To on mi powiedział jak traktować takich jak TY:) Miło i z uśmiechem:) I to własnie czynie:)