Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Facet taki se

KAFETERYJNE PROBLEMY oczami faceta!

Polecane posty

--- Mam za małe, za duze piersi --- Dla wiekszosci facetow rozmiar piersi nie ma wiekszego znaczenia. Kazde piersi potrafia podniecac. Jedni lubia male, inni duze. Wszystko jest kwestia gustu. To ze gigantyczne piersi sa super sexy jest mitem wyssanym z telewizji nie majacym wiekszego potwierdzenia w rzeczywistosci. Do tego tematy z cyklu WSTYDZE SIE PRZED NIM ROZEBRAC sa rowniez bez sensu. Przeciez facet widzi jakiego rozmiaru moze sie spodziewac. Poza tym przez okres waszej znajomosci spojrzal ci w dekolt bez twojej wiedzy conajmniej z milion razy. Wie lepiej jak wygladasz rozebrana niz ty sama. --- Jestem za gruba, jak zrzucic kilogramy --- Moja rada.. mniej żreć. Duzo kobiet uwaza, ze odchudzanie polega na zjedzeniu raz dziennie salaty.. W miedzyczasie podjadaja slodycze, a to sobie chlebek maselkiem posmaruja. Do tego jakies male chipsy (bo przeciez nie zaszkodza). Siedzacy tryb zycia (kanapa i pilot od tv). A potem wyplakuja sie jak im zle, ze sa grube. Kilogramy same sie nie zrzuca. Konieczny jest ruch. ALe po co. Lepiej prowadzic kolejna \"pseudo-diete\" i zalic sie na forum, ze to nic nei daje. CIekawe, ze na kafeterii ilosc tematow w dziale DIETY jest trzy razy wieksza niz w dziale FITNESS :\\. --- Faceci patrza tylko na zgrabne dziewczyny --- Pewnie ze tak. Zgrabne dziewczyny sa przyjemne dla oka, zdrowsze i wydaja sie sympatyczniejsze. Gruba osoba sprawia wrazenie zaniedbanej. Zamiast narzekac i czekac az wszyscy faceci zmienia swoje spojrzenie na swiat, warto chyba jednak zmienic sama siebie... --- Jestem za niska, za wysoka, jaki wzrost jest odpowieni? Niscy ludzie nie sa atrakcyjni --- Niestety nie mozna sobie dodac ani odjac centymetrow. Wiec zamiast jeczec i narzekac na cos, czego i tak sie nie zmieni.. lepiej polubic sama siebie. Niskei dziewczyny niech sie wiaza z niskimi facetami, a wysokie z wysokimi i wszyscy beda szczesliwi. Poza tym nie ma czegos takiego jak ODPOWIEDNI WZROST... --- Jestem za ladna i nie mam przyjaciol --- Wiec przestan doszukiwac sie swoich niepowodzen w urodzie, a skoncentruj na swojej osobowosci, bo pewnie tutaj tkwi problem. --- JEstem za brzydka i nie mam przyjaciol --- jw. --- Ocencie moje nogi, buzie, oko, dupe, reke --- Jesli chcesz sie lansowac.. ok. Ale daj chociaz w miare normalne fotki a nie robione aparatem w telefonie, po ciemku i do tego z kilometra. Jak mozna ocenic figure osoby, ktora stoi bokiem ubrana w luzne ubranie 50metrow od fotografa? --- Znaki zodiaku, czy pasujemy do siebie --- Jesli masz ochote wierzyc w takie pierdoly ok, ale jest w internecie mnostwo portali z horoskopami. Nie zasmiecaj forum. Pomijam fakt, ze uzaleznianie swojego zwiazku od daty urodzin jest conajmniej dziecinne. --- Mam krotkiego penisa --- No i? Zawsze mozesz wyrwac jakas malolate i jej wmawiac, ze dlugosc dloni to 23 cm :).

Gość takimi postami
podważasz sens istnienia kafeterii :D

Gość wiesz że moja dłoń od
nadgarstka do końca palca wskazującego ma 23 cm:D:D:D:D

Wkurza mnie jak jakies idiotki pisza,ze piekniejszej dziewczyny nie widzialy itp pokazujac zapewne swoje ryje :O A co do wzrostu to mi sie Stanczyk przypomina :P

Gość takimi postami
ehhh a mnie zabawa z pisaniem postów tak się podobała ;)

zapomniałeś dodać o ciąży, jest masa tematów poruszanych przez dziewczyny które najpierw się nie zabezpieczają a potem piszą na forum jakie są pierwsze objawy ciąży, zamiast zrobić test. A jak już zrobią to podważają jego wiarygodność.

Gość takimi postami
a na slubach ciągle jest temat czy wesele to wiocha czy nie, oraz zwolenniczki sukienek "bez" kontra przeciwniczki drogi facecie rozwiej wątpliwości :D

Ale jakby nie bylo to racje masz facet ;) Bo w wiekszosci przypadkow sa to idiotyczne topici....

fakt. --- Robilam to bez gumy, z guma, bez tabletek, po tabletkach, spuscil sie na mnie, we mnie, pode mna, obok mnie, w oko, w usta, w ucho , czy jestem w ciazy --- Tak. Na kafeterii kazdy uzytkownik jest w stanie powiedziec, czy plemnik faceta z ktorym sie kochalas dotarl do jajeczka i je zaplodnil.

O tej ciązy to czasami mnie to śmieszy - \"a gdzie one miały głowę?, pod kierownicą?\"

nowa1907----->tez prawda.Jak nie umieja to niech sie nie graja.Albo niech sie zabezpieczaja.Hmmmm-no chyba,zeby se wykupily pol apteki testow tak na zaś ;)

a jak już się pojawi jakiś problem to albo ludzie go wyśmieją albo okazuje się że tak naprawdę autor nie chce słuchać rad. Wiem, że nie musi, ale po co pisać?

Znaczy sie ona boi sie ze mogla przez to zajsc w ciaze :) Setki idiotycznych tematow :O od malych piersi,po zabezpieczanie i klub 15stolatek :O

jeszcze trafia się osobnik, który twierdzi, że większość dziewczyn to dziwki i wylicza innym partnerów seksualnych, bo sam szuka dziewicy

o penisach nie, o dużych i małych cyckach nie, o ciąży, bólach różnego rodzaju nie, o niepowodzeniach, wątpliwościach, smutkach itp też nie , no to pytam O CZYM?

Gość takimi postami
jestem dziewicą, szukam dziewicy..... oraz czy anal to zboczenie? może zrobimy jakiś spis topowych tematów :P

--- Czy polykac, nie polykac, nie lubie, lubie, nie smakuje, uwielbiam, co sadzicie o polykaniu --- Tak na prawde z polykaniem jest jak z żółtym serem: jedni lubia, inni nie a jeszcze inni tylko z mikrofali :P. Jesli dziewczynie nie sprawia to przyjemnosci a facetowi tak.. no coz. Zabawa jest wtedy gdy obie strony czerpia z tego przyjemnosc. Twoj facet powinien to zaakceptowac. Natomiast jesli chcialabys ale brzydzi sie smak, niech twoj facet je duzo mandarynek i owocow.

Albo pisze,ze szuka normalnej dziewczyny,ktora dalaby mu po pol roku,bo wiekszosc jego bylych dala mu po miesiacu :P A on szuka porzadnej ;)

Gość a_dusia
"No i? Zawsze mozesz wyrwac jakas malolate i jej wmawiac, ze dlugosc dloni to 23 cm " - chyba szerokość? :O

Gość a_dusia tobie juz podziękujemy