Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Facet taki se

KAFETERYJNE PROBLEMY oczami faceta!

Polecane posty

facet - dobry jestes szczegolnie o tych grubaskach co wpieprzaja jak najete mam taka w rodzinie, hehe tona chipsow, orzeszkow i ciastek dziennie a 500 metrow do sklepu nie umie podejsc tylko autem wszedzie

Gość J.Kaczyński
Facet taki se nie udowodnisz mi że białe jest białe, a czarne jest czarne....

Gość Olek Kwachu
to ze biale jest biale a czarne jest czarne to OCZYWISTA OCZYWISTOŚĆ

Gość takimi postami
a ja jestem zajęta :P

no i właśnie,dalej to samo pisanie o nie wiadomo czym .Zatytułujcie swój topik jakoś szczególnie wyraźnie, żebym wiedziała, że tu nie warto zaglądać.

jeśli chodzi o odchudzanie to znalazłam jakiś czas temu taki topik na forum o diecie z octem. Te wyżej wymienione głupoty przynajmniej nikomu nie szkodzą, a taka dieta, szklanka octu na czczo to dopiero szkody dla organizmu nastolatek.

zarunia mozliwe:) ja mam male piersi w sumie to takie srednie mi sie wydaje , ze sa normalne:D:) tez nie zamierzam plakac z tego powodu, ze sa za male czy za duze:D mnie sie podobaja:) Facet po prostu taka jestem jaka jestem i taka siebie lubie:)

do tego nie doszłam, widocznie za mało czasu tu spędzam. A jeśli chodzi o kompleksy to wcale nie znaczy że ich brak czyni człowieka szczęśliwym.

W kwestii malych piersi - mam kolezanke ktora prawie w ogole nie ma piersi (jakies male A)... ale ma niesamowicie poukladane w glowie, do tego super figurka i swietny tylek :). Tak mnie niesamowicie jara ze ehhh.. A jak tylko przypomni mi sie wiecej beznadziejnych, powtarzajacych sie tematow.. na pewno je tutaj umieszcze.

Gość a_dusia
czekać będziemy niecierpliwiąc się ogromnie :O

Facet:D no to ja mam jednak wieksze:) a w glowie chbya tez mam poukladane chociaz nie wiem co przez to rozumiesz?:) bo tez jakas tam mega powazna nie ejstem:)

facet - o dzidzi nic nie piszesz - na dziale macierzyństwo nie mówimy dziecko ani córka ani syn - tylko DZIDZIA aha i ogólne podniecenie dodzią tez nie może ci byc obojętne

sorry, nie wiedziałam. Kwestia dzidzi nie jest jeszcze taka głupia, mnie przynajmniej nie razi, a matką jeszcze nie jestem.

O! Faktycznie, taki głos rozsądku w tym pandemonium jest jak piorun walący w sławojkę. Niestety podejrzewam że niewiele to da, bo kto jest mądry nie zakłada głupich tematów (których próbki wymeiniłeś), a kto jest głupi... ten raczej nie zmądrzeje ;) Tak więc próżny trud! Syzyfowa praca!