Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Facet taki se

KAFETERYJNE PROBLEMY oczami faceta!

Polecane posty

napisz jej zeby poszla na dyskoteke jakiegoś obślimtańca z wywieszonym jęzorem napewno sobie znajdzie

i bardzo dobrze niech nas zaskoczy czemu to zawsze ja mam zaskakiwac niech raz facet mnie zasokoczy

Deska🖐️:DE co tam u ciebie????:) a o co z czosnkiem chodzi?nie mam akurat w domu ale jak cos to kupie:classic_cool:

Deska no to :classic_cool: a co ze zdrowie nie tak?mam nadzieje, ze nic powaznego:) Zarunia nie zartuj!!!!:D:D no szczyt szczytow:D oczys\\wsta oczywistosc:D;)

Gość xdjviodjfmodmdkonv
Afusi :D :D :D no nie powaliłaś mnie tym....

gdzie wkładam?:O Ja myślę, ze Facet taki se zapomniał o najważniejszych problemach: - czy jestem w ciąży? - na co jestem chora?, pomóżcie! - na tym topiku razem zachodzimy w ciąże:D - jaki wózek/ pieluchy/ mata edukacyjna dla dziecka? - co na rozstępy, pryszcze, grzyba, obwisłe to i owo, cellulit? - czy jestem gruba (und wymiary)? - kogo na Kafe lubicie/ nie lubicie? - co sądzicie o tej dziewczynie? - czy działa wam gg?

Gość xdjviodjfmodmdkonv
Coś mi się zdaje że gdyby forum jakimś sposobem przenieść w real, razem ze wszystkimi osobami udzielającymi się na nim, wyglądało by to jak opis "nauki" stworzonej przez maszynę Klaupacjusza w "Bajkach robotów" :P

Gość xdjviodjfmodmdkonv
Ech sorry - chodziło o maszynę Trurla.

Ja mysle ze to jest meski punkt widzenia i te najwazniejsze kobiece rozterki:P najczesciej sie pojawiajace zostaly tu przedstawione:) no bo takich powtarzajacych sie tematow to jest multum:D i smiac sie naprawde chce dlaczego ludzie nie potrafia korzystac z tej przegladarki/wyszukiwarki tylko za kazdym razem ku potomnosci musza swoj top zalozyc:D:D:D

Gość xdjviodjfmodmdkonv
Wzmacniają swoje ego :P "mam topik i nie zawaham się go użyć" :D

Gość xdjviodjfmodmdkonv
A tak między nami to sądzę że Facet taki se to po prostu zdenerwowana na to badziewie kobieta :)

Gość xdjviodjfmodmdkonv
Ależ, samobadanie piersi w celu wczesnego wykrycia zmian jest jak najbardziej normalne i pożadane - tak wynika z plakatów w przychodni rejonowej of kors ;) pamiętajcie o tym dziewczyny :)