Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona1988

Czy jest możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość ona1988

Witam, kochałam sie z chłopakiem bez zabezpieczenia, ale wyciągnął przed skończeniem. Na drugi dzień po stosunku dostałam okresu i nie wiem co o tym mam myśleć bo okres powinnam mieć 5dni później. Od stosunku minęło, okres miałam normalny 6 dni tak jak zawsze. Jest możliwość ze jestem w ciąży?

Gość ona1988
A czy to jest możliwe, że nawet jak doszło do zapłodnienia, to jak dostałam okresu na drugi dzień wieczorem możliwe jest poronienie wywołane tym okresem?

1. Owulacja jest na 12-6 dni przed miesiączką2. W związku z powyższym - nie ma możliwości, byś była w ciąży, bo komórka jajowa zdolna jest do zapłodnienia tylko prez około 12, max 16 godzin.

Gość Kalafiorka
nie ma mowy

Gość jogus
czesc dziewczyny..... mam takie pytanie, bire od 10 miesiecy tabletki i dostawalam plamienia w trakcie ich brania przez 2miesiace, wiec postanowiłam zmienic na mocniejsze. teraz koncze pierwsze opakowanie regulonu. Chciaam sie dowiedziec co wy o ty myslicie. w przerwie miedzy opakowaniami nie dostałam okresu (zrobiłam 2 testy; wyszły negatywne); ale na 14 tabletce dostałam plamienia, które trwało 5 dni... lekarz niby mi mówił,z ę miesiaczka w przerwie miedzy opakowanami sie pojawi... ale niestety; wiec wyszło,z e cykl mi sie przestawił; jutro biore osttania tabletke regulonu i 7 dni przerwy; chciałąm sie zapytać; czy mge byc w ciazy i jakie sa objawy; bo by wychodziło,z ę byłabym w 2-3 miesiacu..... a jako takich objaw nie mam.

Gość ona1988
Dzięki Wam, ale jeszcze proszę o opinie. Na pewno gdy jak dostałam okres dzień po stosunku nie jestem w ciąży? Przepraszam, że sie tak dopytuje ale bardzo sie denerwuje i nawet nie chce robić testów z nerwów :( To nic ze dostałam okres wcześniej o 5 dni? z reguły mam regularnie?

NA PEWNO! Jak masz jeszcze jakieś wątpliwości to po prostu siądź do książek i poczytaj o fizjologii własnego ciała - to podstawa.

Gość ona1988
Dziękuje Ci ngLka za pomoc :) ulżyło mi, bardzo Ci dziękuje :)