Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

semirka

Czy tak wygląda zwiazek?

Polecane posty

Chyba lepiej bedzie jak podaruje sobie ta rozmowe bo faktycznie mnie jeszcze w nocy wyrzuci. Poczekam az wyjedzie. Odezwe sie do Was potem. Bo boje się, ze moze w kazdej chwili wpasc do domu a ja siedzie przy komputerze : ) Pozdrawiam.

Gość a..
co to za alimenty 150zl.??? Przedstaw swoja sytuacje?w takich przypadkach powinno panstwo zaplacic!150?ledwie wystarczy na kurtke i buty na zime!!! pisz odwolanie!!! Zaoszczedz a potem wiej!!!

Gość cisia
no nie wiem czy to dobry pomysl zeby mu powiedziec ze odchodzisz...radze Ci nie mow nic, tylko to zrob bo albo wpadnie w szal i zrobi Ci awanture przy dziecku ze pewnie masz innego i dlatego zwijasz zagle, albo bedzie Cie przepraszal i zmienisz zdanie, a tego nie mozesz ZROBIC!!!! bedziesz miala pieniadze, wyjdz i juz, pisalas ze jedzie w trase, dzien przed przyjazdem opusc mieszkanie, niech przezyje szok, niech sie marwi gdzie jestes, dlaczego Cie nie ma, niech zobaczy jak wyglada zycie bez was. nie zasłuzyl na to zebys go informowala o swoim zyciu, odejdz bez slowa, naprawde, zobaczysz ze tak bedzie dla Was lepiej:* badz silna;*

Gość inna całkiem inna ...
Świetnie Semirko! - teraz potrzeba Ci dużo siły na wykonanie tego kroku! Ale myślę, że jesteś silniejsza, niż Ci się wydaje! Cieszę się, że tyle rozumiesz ... To dobrze rokuje! Ale pewnie jeszcze nie raz się zawahasz.. Musisz być silna... Myśl wtedy o dzieciach! To powinno Ci pomóc! W odróżnieniu od innych rozumiesz więcej!

Tak z tym mówieniem to raczej ryzykowne wyjście ... To człowiek nieobliczalny nie wiadomo jak zareaguje ...

Gość zdaniem.faceta
autorko - zróbmy tak: zorientuję się w Warszawie, może jakaś starsza pani potrzebuje opiekunki , czyli zakupy zrobić w sklepie , mieszkanie posprzątać itd. , różnie bywa w życiu ale byś miała dach nad głową , wikt i opierunek. Jeżeli masz ochotę spróbować to napisz do mnie na adres wnikliwy@o2.pl powiedzmy za tydzień , być może już przedstawię Tobie konkretną propozycję :)

zdaniem.faceta - to byłoby mniejsze zło dla niej tylko ... Lepsze niż nic, ale jednak ... Pamiętaj, że to kolejne uzależnienie od osoby, w której rękach złozyłaby życie ... Starsze panie są różne ... Nie zapominaj, że jest w ciąży .. Będzie coraz szybciej się męczyć ... Poza tym jest już mała córeczka ... Dla większości starszych osób to ogromny problem, nawet jeśli nie od razu, to będzie potem.. One za dużo już przeszły, aby przechodzić ciągle od nowa .. Ona musi odpocząć, zresztą mała też .. Potrzebują spokoju, pomocy.. Ona musi zbudować swoje życie od nowa... To nie takie proste i nie ogranicza się do zmiany mieszkania ... Ty tego nie rozumiesz! Ale ona tak ... wie o czym mówię ... Ośrodek, który znalazła jest lepszym rozwiązaniem .. Oni mają podejście (przynajmniej powinni mieć) zapewnią jej tez kontakt z psychologiem .. Pomogą też prawnie ... Poza tym oni na pewno mają dostęp do programów, które mają na celu usamodzielnienie takich osób ... Dysponują wieloma środkami pomocy!

Gość kawa z cynamonem
przeczytałam cały wątek i bardzo Ci współczuję. proszę, podaj swojego @, bo myślę, że mogłabym Ci trochę pomóc, ale nie chcę tego robić przez forum. Na pewno się odezwę. I trzymam kciuki za Ciebie -wg mnie mimo wszystko jesteś bardzo dzielna, wierzę, że Ci się uda.

Gość kawa z cynamonem
:) sprawdź pocztę, semirko

Gość ddkboo
nie daj po sobie poznac ze cos kombinujesz czy planujesz ! ten facet jest chory psychicznie...

Wiem, ze jest chory...Ale i tak mialam nadzieję,ze moze sie wszystko jeszcze jakos ułozy.Poki co nie wrocil jeszcze do domu. Przykro mi trochę,ze jemu tak wszystko latwo przychodzi. Chyba sie rozkleilam troche:(

K.... ale ja jestem głupia!!! Nienawidzę sie za to, a juz bylam tak blisko...Kiedy ja się w końcu opamietam? Dzisiaj moj facet postanowił jechac w sprawie pracy , dziwne bo był jauz godzina 17...Przebierał siekilka razy i takie tam..Nie szedl szukac pracy na stanowisku kierowniczym tylko jako kierowca Tira. teraz dopiero sobie zdalam sprawę z tego, ze mnie oszukal i od samego początku zamierzał nie wrocic na noc.A ja glupia dalam mu ostatnia szanse wczoraj...Przecież on od samego począstku mnie oszukiwał!! najgorsze jest to, ze teraz cała się trzese jak galareta i nie daje sobie rady ze swoimi emocjami. Nie wiem co robic. Rozkleilam sie na maxa.Boze ja chyba zaraz oszaleję.

Gość przeczytalam wszystko
uppu

Zadzwoń na \"Niebieską Linię\". Tam odpowiedzą na Twoje pytania i doradzą, co możesz zrobić. Zostaw tego świra, nie dla własnego dobra, ale dla dobra dzieci.

Gość Tulejka
Semirko - nie bede powtarzac za innymi.. Dwa slowa : UCIEKAJ DZIEWCZYNO !!!! Zycze Ci powodzenia i wytrwalosci !! Trzymie za Ciebie i Twoja coreczke kciuki !!! 😘

Witam Was dziewczyny... Kolejna nie przespana noc...wczoraj próbowałam zadzwonić na niebieska linie ale sie nie dodzwonilam.Ciagle było zajete.Moj facet nad ranem napisał do mnie sms-a typu: zostałem u kolegi,wiem,ze przegiołem, ze nie wrocilem na noc ale badz pewna, ze Cie nie zdradziłem bo jestes najwsanialszą kobietą ktora mi daje tyle radości ze wszsystkiego. Przepraszam,ze nie wrociłem.nie martw się. Tak brzmiał sms od niego. Szkoda tylko,że przez cały wieczor się nie odezwał tylko wyłączył telefon. Wiem,że mnie oszukuje. a to mnie najbardziej boli bo przeciez gdyby powiedział prawde to przynajmniej wiedzialabym na czym stoję. To takie niesprawdiedliwe. Nie chodzi tylko o moja ciąże ale o całokształt. O to jak ze mna postępuje. Nie warto pokazywać facetowi jak się go kocha, wykorzystują to bez skrupolow. Wiecie czego się teraz boję i nad czym się zastanawiam? Jak mam się teraz zachować w stosunku do niego, jak wroci do domu...czy mam się kłocic czy spokojnie porozmawiac.I o co go zapytac? Jak poznać ,że bedzie mnie kłamał dalej? Dziewczyny nie zyczę zadnej z was czegosc takiego co ja przezywam od kilku dni. Odejdę od niego. to wiem ale najpierw muszę pozałatwiać swoje sprawy.

Gość Tulejka
Ja bym nawet nie wspomniala o jego nieobecnosci. Ani slowa na ten temat. Jakby nic sie nie stalo. Sprobuj zachowac sie z dystansem... ale bez przesady. Jak zapyta czy sie gniewasz powiedz ze nie... Moze to nie latwe, ale przynajmniej konsekwantne...

Gość semirko
semira zyjesz tam?