Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dalia18

młode kobitki!opowiedzcie o waszych zwiazkach z chłopakami.

Polecane posty

ups, wedlug mnie nie wyglada to dobrze. Dla mnie to brzmi jakby stawial kolegow ponad Ciebie. To znaczy, jesli impreza byla zaplanowana, Ty o tym wiesz, nie ma w tym nic zlego, ale jesli masz z nim spotkanie, a on to olewa i idzie na impreze bez wczesniejszego poinformowania Cie, to nie wyglada to dobrze. Moze on Ciebie oklamuje, bo po prostu boi sie Twojej reakcjii?

dokladnie!!! w tej sytuacjii normalna reakcja byloby zabieganie o kogogs a nie oddalanie sie od kogos. Wiesz, czesto sie zdarza, ze jesli ktos wyjezdza za granice, po prostu gubi sie. Nowi ludzie, nowa kultura, swego rodzaju wolnosc

Gość dalia18
no tak właśnie nie powiedział mi o tym bo bał sie mojej reakcji i powiedział ze nie chciał mnie złoscić

Gość dalia18
nie wiem poprostu nie potrafie go rozgryźć

A jak on idzie na impreze, Ty o tym wiesz to tez sie zloscisz??? Moze powinnas popuscic troszke smycz? Bo wiesz, zaczyna sie tworzyc tak zwane bledne kolo. On sie boi Twojej reakcjii, wiec cie oszukuje, pozniej Ty sie zloscisz na niego, On sie boi Twojej reakcjii i w ten sposob kopiecie wlasny dolek pod waszy zwiazkiem

Gość dalia18
wiesz... tak myśle. ja wczoraj też byłam na dyskotece a przed wyjciem powiedziałm mu ze siedze w domu cały wieczór. myślisz ze powinnam mu o tym powiedziec zeby pokazać mu ze sie odegrałąm na nim. i jeszcze do tego zapytam sie jak sie czuje z tym ze go okłamałam tak jak on to robił?

Moim zdaniem, nie ma nic zlego w tym, ze facet idzie na impreze bez Ciebie, ale pod warunkiem, ze ciebie nie oklamuje i mowi prawde, gdzie idzie i z kim...a ty jaki masz do tego stosunek?

Gość belllaaadonnnalee
głupie gadaie snoopiee wiadomo ze rekacja na oszukiwanie bedzie silniejsza, kobieta bedzie bardziejzła. wiec co facet wie o tym i swiadomie to wybiera\

Gość dalia18
no tak bo wczesniej zabroniła mu chodzic na dyskoteki. dlatego też minie powiedział. a jak wiem ze on gdzieś wychodzi to mam okropnego nerwa i płacze po katach

Gość dalia18
ja myśle ze może isc na impreze ale też ależy jaka. jeśli jest typową dla facetów to oczywiście...

Moim zdanie powinnas powiedziec mu, ze po prostu nie chcesz byc oklamywana i jesli on chce isc na impreze niech idzie, ale zeby nie klamal. Bo w tym momencie opieracie swoj zwiazek na klamstwie i robieniu sobie na zlosc, czy chcesz tkwic w czyms takim? Wedlug mnie powinnas troche mu popuscic, tzn; tak jak napisalam wyzej, powiedz mu, ze nie masz nic przeciwko jak idzie na impreze z kolegami, ale zeby ci o tym powiedzial. Chyba, ze nie chcesz aby chodzil na imprezy

Gość dalia18
ale co mam zrobić z tym fantem o którym pisąlam wyzej. o tym ze byłam wczraj na dyskotece i on o tym nic nie iwe. powiedzieć mu o tym?

belllaaadonnnalee masz racje po czesci. ja probuje tylko rozgrysc, czemu on ja oszukuje. Wyglada na to, jesli sie nie myle, ze On po prostu boi sie reakcjii Dalii co powoduje, ze ja oszukuje. Niestety w zwiazkach trzeba umiec robic kompromisy

Gość dalia18
no tak to prawda okłamujemy sie bo poprostu mało ze soba rozmawiamy i sie nie dogadujemy

Tak jak pisalam wczesniej, powiedz mu, ze bylas na imprezie (nie oklamuj go, bo on bedzie nadal Cie oklamywal, i co za tym idzie Ty go bedziesz oklamywala, i znowu on Ciebie...i wszystko sie rozpadnie). Napisz mu, ze bylas na imprezie, bylo bardzi fajnie i dobrze sie bawilas. Daj mu do zrozumienia, ze On nie powinien sie bac informowania Cie o jego imrezach..

Gość dalia18
masz racje. tak powinnam zrobić. i zapytam sie go jak sie czuje w tej sytuacji. myśle ze to bedzie dla niego wielka naucza

Gość dalia18
tylko martwie sie o to ze on znów bedzie chciał sie n mnie odegrać i znów zrobi to co ja

ehhh.. to jak on się dzis zachowywał.. najpierw mnie olewał 2 przerwy (w szkole widujemy sie tylko na przerwach) :/ więc mimo ze obiecałam sobie, ze będę dla niego miła, kiedy sie do mnie dosiadł na kolejnych, w ogole nie zwracałam na niego uwagi.. traktowałam jak powietrze.. byłam na niego taka zła.. kurde, nie wiem, czy dobrze robie.. i nie mam siły tak dalej..

Gość Pauliśśśśśś
Ja z moim chłopakiem jestem 1,5 roku jestem najszczęsliwsza na swiecie to uczucie jest pięknie!:**

laski ale macie tempo nie nadazam was czytac :):) czytalam tylko kilka postow po ostatniej mojej wypowiedzi :) i przypomniało mi sie pare rzeczy z mojego zwiazku :)