Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werdeta

czy mozna sie kochac przy zaleczonej grzybicy ?

Polecane posty

Gość werdeta

nie wiem czy z tego cholerstwa mozna wyleczyc sie do konca, nie mam juz prawie zadnych objawow, tylko niekiedy jakies male swedzenie i nie wiem, czy sex oczywiscie z prezerwatywa jest juz mozliwy

Gość werdeta
ale czy z tego gowna mozna sie wyleczyc calkowicie? skonczylam kuracje, ale z wypowiedzi dziewczyn wiem, ze jak ktos raz zachoruje, to to w nim juz siedzi, i sa nawroty, wiec ja sie cudow nie spodziewam, ale mam juz 2 miesieczna abstynencje seksualna, bo kuracje skonczyam dawno i czekam, czy sie mi pogorszy..ale te 2 miesice sa bez zmian, i chce sie zaczac kochac wreszcie z prezerwatywa, bo chodzi i tu glwonie, zeby w razie czego nie zarazic chlopaka

no więc tak kilkakrotnie miałam grzybicę, zawsze po zazyciu antybiotyków podobno jest tak jak mówisz, ze tego nie można wyleczyć, tylko zalezyć, tak jakby uśpić, ale skoro odczuwasz delikatne swędzenie to moim zdaniem coś jest nie tak po zażyciu przepisanej dawki globulek, czy tam maści, nie wiem czym się leczyłas, powinnas nie odczuwac już żadnych objawów żadnego swędzenia, pieczenia, opuchlizny, dziwnych upławów - nawet w lekkim natężeniu!!!!