Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olika5

Czy odszedł mi czop śluzowy? POMÓŻCIE!

Polecane posty

Gość olika5

witam Jestem w 33 tc dziś rano jak poszłam zrobić siusiu, wypłynęła ze mnie dziwna wydzielina. Była koloru mleczo-białego, bardzo gęsta (czyłam jak wypływa) nie była podbarwiona krwią. Czy to może być czop śluzowy? Nigdy wcześniej nie miałam takiej wydzieliny. Proszę o pomoc.

Gość bziczek
specjalistą nie jestem - też dopiero czekam :D ale czytałam, ze czop śluzowy ma galaretowatą konsystencję. A ta zwykła wydzielina, gęsta, mleczna zdarza mi sie chyba od początku ciązy - chociaż czasami faktycznie jest jej wiecej.

To koże być czop śluzowy ale nie musi. Mnie odszedł kilka godzin przed porodem i nie był to żaden czop tylko troszkę śluzu ;) ale czop może odejść na kilka tygodni przed porodem bo jego zadaniem jest zapobieganie infekcją i nic więcej. Pozdrawiam

a może poprostu złapałaś jakąś infekcję?? nie czujesz pieczenia lub swędzenia??

Gość olika5
Nic mnie nie piecze i nie swędzi. wydzieliny faktycznie mam więcej, ale czegoś takiego niegdy nie miałam. Zaznaczam, że to wyleciało ze mnie a teraz nie leci nic. Martwie się...

więc to może być czop ale nie musisz się martwić bo jak już pisałam może odejść na kilka tygodni przed porodem. Ale dla spokoju może zadzwoń do położnej lub pielęgniarki lub do swojego ginekologa

Gość olika5
456 - bardzo dziekuje za rady:) Jutro mam planową wizyte u gina to mu o tym powiem. Pozdrawiam