Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karaaa*

Antykoncepcja a TRADZIK...

Polecane posty

Gość karaaa*

witam..:) ehh juz od ponad roku mecze sie z tradzikiem..na poczatku mialam kuracje DUACKIEM ..pomoglo a teraz problem znowu powrocil..:(..juz nie daje rady..przez ten tradzik zamykam sie w sobie ..izoluje..:(...zastanawiam sie czy u mnie duza role nie odgrywaja hormony...mam nieregularne miesiaczki..bardzo bolesne...mam nadmierne owlosienie..wypadaja mi wlosy...strasznie przetluszcza sie skora ...czy ktos bral tabletki anty na tradzik i pomoglo???? jak tak po jakim okresie..? i jakie powinnam zrobic badania zeby odpowiednio dobrac??? PROSZE O ODP!!! Pozdrawiam

Gość cHybaMiCieZal
Idz lepiej do psychologa, bo jak nie znajdziesz nic na tradzik to co, zabijesz sie? Z tym da sie zyc, tez mam problemy coprawda niewielkie , ale sa i zyje. Nauczylam sie ze jesli ktos mnie lubi to lubi mnie za to kim jestem a nie za to jak wygladam. Wiem ze jest ciezko ale ja bym sie bardziej martwila o Twoja psychike niz o cere. Nie mozna sie izolowac !!!!!

Gość Kamilallla
Mam podobne objawy, i bolesny okres i wypadają mi włosy,świeci sie buzia, może to anemia ? Wie ktoś coś ?

Gość karaaa*
to nie jest takie latwe jak by sie wydawalo...

Badania zleci lekarz.Najlepiej zebys wybrala sie do endokrynogloga(lekarz od hormonow) .Ogolnie to po tabletkach anty tradzik wraca praktycznie zawsze.A czasem nawet ze zdwojona sila :O Ja bralam 3 msc.Przez ten czas przytylam 6 kg ! :O Mimo,ze poprawy nie widzialam to tabsy odstawilam.I z kazdym dniem cera robila sie coraz ladniejsza.Nie wiem....moze te hormnoy dopiero sie uregulowaly po czasie...nei mam pojecia.Najwazniejsze ze jest dobrze.Tradzik nadal mam jednak w duzo mniejszym stopniu-mniejsze nasilenie.Po pudrem da sie ukryc prawie wszystko.Ja niestety badan nie mialam,bo moj ginekolog sobie stwierdzil,ze nie trzeba ! Debil.Ale im krocej sie bierze tym lepiej.Moze sprobuj tak jak ja brac tylko 3msc.Decyzja nalezy do Ciebie.Ja jestem zadowolona,ale minely dopeiro niecale 2 msc.....Wiec mozliwe ze za np miesiac bede wygladac jak Hiroszima ;) Modle sie oby nie