Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmeteoczka

czy sa tu mamy jub przyszle mamcie z roku 89 lub mniej?? piszcie

Polecane posty

Gość kosmeteoczka

sa tu takie mamcie ????

ja tez tak mysle:) ale kurde z jednej strony to za szybko bo nawet pracy sobie dobrej nie znajdziesz bo juz ciaza:( ale ja naprawde chce miec dziecko, kocham dzieci i nie moge sie doczekac swoich:)

ja z 90 :O ale co zrobić, miałam usunąć? Tego to sobie bym nigdy nie wybaczyła:( jest ciężko i będzie jeszcze trudniej, ale zrobię wszystko zeby było jak najlepiej ... szkołe na rok sobie odpusciłam po roku wracam, ze studiów tez nie zrezygnuje, obiecałam mamie, że pójdę ... i proszę bez głupich komentarzy... nie dawałam na prawo i lewo... mam jednego chłopaka od 2 lat no i stało się... to jeszcze nie koniec świata... zaraz posypią sie komentarze, że dzieciaka rodzicom bedziemy zostawiać i po dyskotekach szalec ... otóż nie... nawet przed ciążą nie jezdzilismy często raz na jakis czas sie zdarzyło.. i wcale mnie nei ciągnie do rozrywek i imprez... a dziecko jak zostawie mamie czasem na godzine czy dwie bo bede musiala gdzies wyjsc zalatwic sprawy to chyba nic sie nie stanie ... zreszto 20 i 30latki ktore mają dzieci też je zostawiają czasem u swoich rodziców i wtedy nikt nic nie mówi :O

Gość jezeli ktos uwaza
To calkiem nieglupi pomysl miec dziecko wczesniej ;) Bo potem jak sie idzie do pracy to pracodawca traci glowny argument, zeby nie zatrudnic ;) A dziecko juz powiedzmy w przedszkolu ;)

hehhe :P ja powiem tak ... na początku rozpaczałam itd. ale od razu wiedzialam ze nie usunę bo bym nie potrafiła tego zrobić :( teraz próbuje do tego podejsc optymistycznie patrzec na wszystko z lepszej strony myślec ze jeszcze wszystko przedemną i dziecko niczego mi nei zmieni ... i właśnie jak ktos cos sie pyta to mówię ze przynajmneij bede mieć 25 lata to juz dzieciaczka odchowanego bede mieć:P

Gość jeszcze troche a bedziecie
pytac o rocznik 2000

dlaczego najciezej? wez nie gadaj takich bzrud bo az niedobrze sie robi mi sie wydaje ze wlasnie takie mlode mamy moga byc lepiej zorganizowane niz starsze bo szkole musza skonczyc, bo to wczesnie, itp jak babka ma 26lat i zostawia dziecko rodzicom to jeszcze po glowie glaskac mozna a jak 17lat i dziecko zostawi bo cos musi zrobic to juz ja gnoic? no stalo sie i nieodstanie ale mysle ze taka 17latka sobie bardziej poradzi w niektorych sytuacjach niz 16latka a jesli chodzi o kase to wiem ze rodzice beda musieli pomagac a ile doroslych osob ma rodziny i dalej mieszka z rodzicami pod jednym dachem??

Gość justaaa i fajna madchen
ile macxie kobitki lat??:) ja z rocznika 89:P

Gość NIKI..
:) ja tez jesterm z 89, i zostane mam za 2mies.

Gość NIKI..
wiecie ja chce jak najwiecej czasu spedzac z maluszkiem i nie bede za kazdym razem mamie czy tesciowej zostawiac malego,ja mam wiekszy problem bo mam 2dni szkole a reszte praktyk,po urlopie macierzynskim to nie wiem jak to bedzie,ale w tym roku koncze szkole to sie cesze

Gość O matko i corko jaik tu dzieci
wychowywac w takim swiecie??? Same ledwo z piaskownicy wyroslyscie, a juz w pieluchy sie pakujecie:O

stało sie i już, jeśli podjęły decyzdje o wychowaniu dziecka to chyba z piaskownicy już dawno wyrosły :P aaaa...i życze żeby dziubaski rosły zdrowo :)

Gość kosmeteoczka89
ale wiecie co ja tez chce byc młoda mama tzn. marzy sie mi tak po szkole jak zdam mature:) i popracuje z poł roku lub wiecej bo fajnie mieć młoda mame. Ja mam taka ale moja mama nie wpadła bo to były inne czasy i za maz wyszła bo rodzice itp.::(:( ale teraz mamy fajnie to moja kumpelka o ktora na tym swiecie trodno. Powiem wam ze wiadomo nie chciałabym teraz dziecka ale jakbym wpadła to sie nie załamie heh bede juz po szkole :D:D::D

Gość siabadabada
witam, ja tez bym chciala miec juz dzidziusia ale za kazdym razem jak budzik mnie budzi do pracy a ja jestem nie wyspana, zła i caly dzien jest do bani to mysle sobie jak bym dala rade wstawac w nocy do malucha nawet po kilka razy?

Gość to są małolaty
słuchajcie, ale czy te dzidziusie żyją powietrzem, bo chcieć a mieć warunki i finanse do wychowania to dwie różnice. jak was tak czytam to mnie przeraża, ja chcę, ja mam ochotę, a ja np. mam ochotę na pałac i co mam okraść bank.

Gość do to sa malolaty
ach i eh to znaczy ze mlode dziewczyny mlode malzenstwa nie moga pragnac dziecka?? bo nie maja pracy i pieniedzy??? tez jestem mloda mama mam 24 lata i 2 letnia corke i niestety w naszej Polsce jest bardzo ciezko zarobic nie wspomnne o dorobieniu sie czegos.. nie wierze ze za 10 lat cos sie zmieni :/ dzidziusie zyc powietrzem napewno nie beda znam pare przypadkow gdzie bardzo mlode dziewczyny sa juz mamami i moga liczyc na pomoc swoich rodzicow, ja rowniez jestem tego przykladem rodzice pomagaja nam bezprzerwy i finansowo i w wychowywaniu

Gość mama 18 lat
ja pisze mature w tym roku i mam roczna coreczke:) pomagaja nam rodzice moi i narzeczonego. bo slubu nie bierzemy jeszcze bo nie chcemy. on studiuje,ja sie ucze:) jakos leci. da sie zrobic ,chodz nie powiem bywa ciezko.i dosc ciezko bylo jak zaszlam. pozdrawiam mamki i przyszle mamki tez:)

no nie robmy znastoletnich mam bohaterek na litosc boska... uwazam ze najciezej maja ich rodzice bo: 1. gdy corka ktora jeszcze z ogolniaka nie wyszla zachodzi w ciaze jest to pewnie szok dla rodzicow ktorzy chcieli dla dziecka jak najlepiej.. pewnie czuja sie zawiedzeni, rozczarowani ( nie watpie ze potem z wnuka sie ciesza.. ale najpierw jest pewnie olbrzymi zawod) 2. musza utrzymywac swoje dziecko i swojego wnuka zazwyczaj - dochodzi im dodatkowe dziecko... to nie nastoletnia mama martwi sie co do garnka wlozyc bo ja karmia rodzice:P 3. obowiazki w duzej mierze spadaja na rodzicow, bo nastolatka musi chodzic do szkoly, lekcje odrabiac... uczyc sie.. co bardziej bezczelne spotykaja sie z kolezankami:P moglabym sypac argumenami dalej ale mi sie nie chce, wole film obejrzec🖐️ fajna a jak ci sie niedobrze od bzdur moich robi to sie zrzygaj - zrobi CI sie lepiej:P

Gość kolorowa wiesz co

Gość kolorowa wiesz co
pierdol sie zajebancu

Gość mama 18 lat
a co ty myslisz ze ja planowalam ciaze??? ale co mielismy zrobic usunac?? ty pewnie tak bys zrobila. ja urodzilam i mam wspaniala coreczke i teraz nawet bym nie pomyslala zeby cofnac czas,a w ciazy tak chcialam nie oszukujmy sie... i wiesz co JESTEM BOCHATERKA. I KAZDA MLODA KOBIETA KTORA WPADLA I ZDECYDOWALA SIE URODZIC DZIECKO.. ALE TAKIE PRYMITYWNE LASKI JAK TY NIE SA W STANIE TEGO ZROZUMIEC

Gość mama 18 lat
TO BYłO DO KOLOROWEJ .

Gość kosmeteoczka
mowiłamwamzetutaj wejdawrednebaby :D:D:D Wszystkie ponizej 89wypierdalać stad niepotrzebujemy tutaj krytyki!! A tak sie składa ze kafeteriuszki tutaj tezwpadły i nie tylko te18nastolatki lub młodsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiec darujcie sobie ado reszty dziewczyn nie przejmujcie sie inie reagujcie na bzdury

Gość do tej 18 wyzej
Do ksiazek "BOCHATERKO" bo matura w tym roku a tutaj widze cieniutko z ortografia :o. Tak to jest jak taka BOCHATERKA mysli o dupie a nie o ksiazkach.