Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmeteoczka

czy sa tu mamy jub przyszle mamcie z roku 89 lub mniej?? piszcie

Polecane posty

Gość malianka
"żeby każdy się burzył, pisał do mnie" skoro takie chore cele sobie stawiasz to czemu zaqraz piszesz "odczep się" do mnie?? rozdwojenie jaźni?problemy z określeniem własnego "ja"?? to się dziecko leczy. a jeśli w istocie piszesz tu co innego niż myślisz czy robisz to jeszcze bardziej pasuje do Ciebie przymiotnik "infantylna"

Gość l.ete
Dziękuje :):) Nigdy się nic nie spelniało wiec czas zeby w koncu stało się to co chcemy i tak jak chcemy :D

Gość malianka
l.ete a jaki to kierunek studiów? pytam z ciekawości.

Gość l.ete
Inzynieria stomatologiczna :)

Gość malianka
wow! :-) i to można zaocznie?

Gość l.ete
Niestety prywatnie.:|Ale jest to szkola ktora uczy technik,ktore nie posiadaja inne szkoly a ktore beda bardziej chciane przez ludzi.Poza tym najbardziej odpowiada mi odlegloscia jedyny minus duzo pieniedzy trzeba w nia wlozyc oraz w sprzet no ale w koncu w cos trzeba zainwestowac.:)tym bardziej,ze ja nigdy nie potrafilam sie okreslic wiec postanowilam sobie albo to albo nic wiec bede walczyć:)

Gość malianka
ale czy zaocznie? a ile opłaty wynoszą? rozumiem że wymagane jeśli nie wiedza, to przynajmniej predyspozycje do zdobywania wiedzy z zakresu przedmiotów ścisłych? masz takową?

Gość l.ete
Chciałam tutaj do szkoly policealnej,ktora dalaby mi prawie to samo ale nie ma ludzi chetnych na ten kierunek i nie wiadomo czy go w ogóle otworza a poza tym po tej szkole musialabym jeszcze robic dodatkowe kursy więc i czas i pieniadze bylyby podobne:)

Gość l.ete
A przepraszam zle przeczytalam :) Z tego co sie orientowalam to raczej tak.A oplaty miesiecznie 600 zl Na narzedzia 5 000zł ale zwracaja minus eksploatacje no i duzo jest na same wpisowe okolo 2000 zl. Co do predyspozycji to mysle,ze dąlabym radę az tak kiepska nie jestem ze scislych ale wiem,ze nie zdalabym matury rozszerzonej z chemii,fizyki i astronomii oraz biologii(biologia to jeszcze okej bo i tak ją zdaje)Wazne tez sa zdolnosci manualne do wykonywania protez,aparatow ortodontycznych itp

Gość malianka
rozumiem. a czy opłaty są większe niż na innych kierunkach zaocznych? bo zwykle zaoczne to wydatek 1700 - 2500 zł. za semestr. taki standard.tu więcej zapłacisz?

Gość malianka
no to rzeczywiście trochę więcej. ale na nauce nie należy oszczędzać, dobrze że niektórzy to wiedzą :-)

Gość malianka
w sumie fajny kierunek. ja nie chwaląc się ze wszystkich przedmiotów byłam dobra i dlatego trudno mi było się zdecydować, ale wybrałam kierunek gdzie trzeba kuć kuć kuć - wszystko to praca umysłowa. a teraz czasem żałuję, bo lubie sobie popracować manualnie, to mnie nawet relaksuje. jak ktoś lubi to fasjnie jedno z drugim połączyć - nie nudzi się.

Gość l.ete
Konkretnie technik dentystyczny jest z oplatami tak po srodku czyli są jeszcze drozsze czesne i tansze od tego kierunku.Moze i wydam mnostwo pieniedzy ale za to potem mi sie to zwroci :)

Gość malianka
dobra, lecę bo obowiązki wzywają. madchen pewnie na skakance poszła poskakać, bo sobie przypomniała że to ona ma nadwagę, a nie my :-) szkoda, tak miło się rozmawiało... pozdrawiam wszysatkie krytykantki "grube i brzydkie" :-D

Gość l.ete
A mogę spytać jaki to kierunek?.Ja ogolnie tez nigdy nie bylam kiepska z niczego.Scisle wiadomo troche gorzej a tak to bez problemow.Ja w sumie tez jestem najlepsza w kuciu.Wiec mam nadzieje ze bede zadowolona ze swojego wyboru :)

Gość Kosmeteoczka
Na poczatku popierałam fajna w jej wypowidziach hmm moze dlatego ze jest w moim wieku?? Ale teraz juz nie........Nie powidziałabym nikomu ze jest gruby brzydki itp. bo to juz szczyt nad szczytami;/ Nie kłóccie sie na moim topiku juz ....!!!!!!!!!!!!!!!! Fajna Ty sobie daruj a Wy dziewczyny nie zwracajcie uwagi na takie teksty:) Powiedzcie lepiej co tam u Was słychać????:)

Gość l.ete
Co tam u Ciebie slychac??:)

Gość kornelkaa
hej dziewczyny dzis bylam u gin nie mze stwierdzic jeszcze ciazy i musze przyjsc tak po 10 listopada .. miesiaczka spoznie mi sie 7 dni .. test wynik negatywny ale moze za szybko zrobilam .. . za tydzien dowiem sie czy jestem w ciazy ..:):) ale przed wizyta u lekarzaz robie sobie tes tak 3 list . pozdrawiam

Gość mix mix
jakas cisza tu cos.. no tak wrogowie odeszli bo im sie znudzxilo najezdzac na mlode mamy ;)