Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmeteoczka

czy sa tu mamy jub przyszle mamcie z roku 89 lub mniej?? piszcie

Polecane posty

Gość kornelkaa
aha to wy sie napewno znacie i chyba bardzo dobrze ..

tak znamy sie napisalam ze nie obchodzi mnie los dziewczyny ktora chce domowymi sposobami zrobic aborcje na sobie a ta mi pisze ze przeze mnnie moze cos sie zlego stac:/ a co ja jej rece zwiazalam czy ja zmuszam czy jak? napisalam ze mnie nie inetersuje i zeby daly jej spokoj bo tak ja pieknie nazwaly ze az po prostu przykro sie robi ze ktos taki w ogole moze byc

Gość kiri heheheeh
taaa a jakbym była na czarno to już jestem kimś?? niezła podstawa do hierachizowania ludzi :-P

Gość kornelkaa
🌼 fajna madchen ty do mnie piszesz o tej kulturze co w ciebie wstapilo przeciez ja do ciebie nic nie mam

Gość kornelkaa
🌼 fajna madchen ja sie nie boje tylko sie zagubiłam i myslalam ze do mnie piszesz , a przeciez ja do ciebie nic nie mam wiec bylam zdziwiona ...

Gość kiri heheheeh
"napisałam że nic mnie nie obchodzi" co Ty tu nam wciskasz idiotko?? nie dziecko drogie! napisałaś że nie widzisz nic w tym złego i czemu ja ją krytykuję??? a kiedy ja pisałam ,ze przez próby wywołania poronienia domowymi sposobami może tylko dziecka zdrowie zniszczyć i swoje to zaczełaś pierdaczyć że nie widzisz róznicy między sposobami domowymi a aborcją .... no i na koniec z braku argumentów gadka, że ona i jej ciąża nic Cię nie obchodzi ( no jasne! niech urodzi chore dziecko, przecież Ty taaak kochasz dzieci !! :-( )

oj kurde :P nie ja do tego dziecka pisalam a wczensiej napisalam o co sie rzuca do mnie:o jaka glupia pewnie jest sama, brzydka, gruba, pryzszczata i nitk jej nei chce:P i sie msci na innych:D ale co tam niech sobie ulzy niech bedzie pania neta gdzie kazdy moze pisac pierdioly o sobie:D

kiri a po co do tego wracasz?! ty jakas chora jestes, idz sie leczyc zreszta przytocz moja prawdziwe slowa a nie klamswta ktore sama napisalas... dobra nie mam sily na ciebie glupia pomaranczko, po co sie do mnie przyzcepiasz? nie masz nic do roboty w domu?!

a wiesz dlaczego napisalam ze nie widze roznicy? a wlasnie nei wiesz bo nie czytasz calosci napisalam ze nie widze roznicy bo i tak prowadzi do jednego!! a dodalam przy okazji ze aborcja tez nie ejst \'\'bezpieczniejsza\'\' ale pani szanowna tego nie napisala idz stad bo glupia jestes

Gość kornelkaa
do tej dziewczyny ktora ma cos do fajnej madcgen .. jezeli masz do niej pretensje to sobie zatrzymaj to dla siebie a nie zasmesmiesasz post kty zalozyla inna dziwczyna i to jest na temat mam z rodznka 89 lub mniej . aty nic nie piszesz o twojej cizy albo o tym ze planujesz . wiec daj juz spokoj

Gość kiri heheheeh
przytoczyć? przecież ten topik tu jest, możesz sobie wejśc i przypomnieć jak już w tak młodym wieku masz tak słabą pamieć. i nie przyczepiam się do Ciebie kretynko, nie weszłam na ten topik ze względu na Ciebie. ale skoro widze że jesteś i wypisujesz jak to bardzo dzieci kochasz i jaka ty odpowiedzialna i dojrzałą jesteś, to Ci przypominam, jakie bzdury jeszcze dwa czy trzy dni temu tu pisałaś :-P

Gość kornelkaa
🌼 fajna madchen dobra ja juz mykam bo nie wytrzymam jak tak dziewczyna bedzie sie tutaj kłocic .. papa

Gość kiri heheheeh
fajna madchen "napisalam ze nie widze roznicy bo i tak prowadzi do jednego!! " no i właśnie dlatego jesteś posrana, bo któs mądry Ci pisze, że domowe sposoby dość często prowadzą do innego skutku, niz zamierzony a ty dalej piszesz bzdury . i kto tu nie czyta dokładnie?? pieprznięta szczeniaro !

Gość potrfonetka
wy w tym wieku sie uczcie jeszcze a nie o dzieciach myslcie!!! ale mi temat do chwalenia sie, liytujcie, licytujcie ktora mlodsza :D:D:D

Gość kosmeteoczka
tak sie składa ze mamy w młodym wieku potrafia byc bardziej odpowidzialne niiz niektora a powidzcie mi bo nie rozumiem co ma ORTOGRAFIA do tego zeby byc kobieta i matka??????????hhhmhmhmmhhmhmmmmmmmmmmmmmmmmm

Gość kornelkaa
🌼 kosmeteoczka a ty juz jestes mamusia ?? czy dopiero jestes w ciązy ?

Gość kosmeteoczka
Nie nie jestem(pisałam to) porpsstu mam zamiar byc dopiero i to nie bedzie żadna WPADKA jak niektore mamy mysla. Moja kumpele(tyle lat co ja) wyjechała teraz do anglii(ze szkoły zrezygnowała była w 2LO) przyjedzie pod koniec roku i bierze ślub ze swoim chłopakiem napewno cywilny a kościelny moze w tym a jak nie to w przyszłym roku i to nie jest wcale żadna wpadka!!!!!!!!! Poprostu chca sie ozenic i tyle dawniej tez tak było(przynajmniej na wsi gdzie rodzicie nie mieli zbyt kasy) moja mama wyszła za maz gdy miała 19lat jej siostra tak samo oraz inny w jej wieku kiedys...............................

Gość kornelkaa
rozumie cie bo moja mam tez miala 19 lat ..:) i ja tez nie chce wpadni tylko planuje z chlopakiem .. :) tez mamy plany :0 to zycze ci szczescia ..:-)

Gość kosmeteoczka
ja tez zycze ci szcześcia noi pozniej fajnej i zdrowej dzidzi :D:D:D I napewno sie ze mna zgodzisz ze taka mama jaka masz ty i ja jest SUUPER

Gość kosmeteoczka
Ty masz fajnie czytałam wcześniej twoj post ze sie wyprowadzasz itp. ja tez bym pewnie tak zrobiła no ale na wsi jest inaczej całkiem inaczej tu sie nie kupuje mieszkań tylko omy buduje:) I najpierw bierze sie ślub nobo kto to widział mieszkać bez ślubu:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: a to jest wydatek niestety

Gość l.ete
Ja również jestem rocznik 89.Mieszkam z chłopakiem o 7 lat starszym ode mnie,moja sytuacja rodzinna zamusila mnie do tego by uciec z domu jak najdalej poza tymchciałam rozpocząć prawdziwe zycie ze swoim partnerem.I prawda jest taka, że mimo mojego mlodego wieku chcę być mamą po skończeniu szkoły i tak aby nie przerywać nauki i odrazu iść na studia gdyż tylko wtedy będe dostawać rente.I jeżeli mi Nam się to uda to wiem, że będziemy najlepszymi rodzicami na świecie dla naszego maleństwa mimo tego, że matka nadal próbuje rządzić moim życiem i chce abym skończyła szkołę itd itd i dopiero potem czyli najlepiej koło 30 zalożyla rodzinę.

Gość kornelkaa
🌼 kosmeteoczka tak planujemy sie wyprowadzic ale ta myśl juz mnie wykancza poniewaz nie moge sie doczekac tego momentu .. chce sie wyprowadzic bo nie chce mieszkac juz z rodzicami .. chce odzyc ... ;) a napewno bedziemy SUPERRR MAMUSIAMI ;)

Gość kornelkaa
🌼 l.ete wszystkie mamy są takie .. moja tez .. ale ja sie nia nie przejmuje i robi to co chce . moje zycie moja sprawa ...jezeli bede cierpiec to tylko z mojej winy prawda .. ja jestem z chlopkiem od 3.5 roku ... to juz sporu .. moi rodzice i tak w szoku ze jeszcze nie mamy dzidzi .. ale moze juz jestem .. dowiem sie za 2 tyg . :)

Gość kosmeteoczka
kornelkaa zycze ci zeby wam sie udało i zeby test wykazał 2 kreski noi obowiązkowo masz mi dać na tym topicu znać:) A co do kwestii rodzicówTroche wam wspołczuje pn. ja mam super rodziców mama starsza 19 lat i super sie z nia dogaduje jest taka maja psiapsółka:D:D:D Ojciec tez jest ok no ale zawsze trzyma ten rygor a mama wie co znaczy być w moim wieku co oznacza sex dyskoteki itp. to jest super

Gość kornelkaa
🌼 kosmeteoczka to masz zajebiscie ... tez tak bym chciała .. a twoja mam wie ze planujesz dzidzie .... napewno dam znac .. :0 boje sie ze znowu sie załamie jak zobacze jedna kreske .. :(

Gość deeeeedeeeee
przepraszam, nie chce krytykowac, ale... hmm..czasem odnosze wrazenie ze na wczesne macierzynstwo panuje swego rodzaju moda. Mloda matka wpadla, stalo sie, trudno, trzeba odchowac i chwala jej za to. Ale tak same z siebie? W wieku 19 lat? Macie prace? Kto Was utrzyma? Maz/chlopak? Pytam z ciekawosci.