Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmeteoczka

czy sa tu mamy jub przyszle mamcie z roku 89 lub mniej?? piszcie

Polecane posty

Gość przynajmniej
ta "BOCHATERKA" nie jest "prymitywna" (to ironia - jakby sie ktos nie domyslil :P )

ok- ja jestem prymitywna... :) i kto to mowi? jakas 18-letnia \"kobieta\".. nawet dziewczynko ortografii zasad nie znasz...dla mnie Ty nie jestes bohaterka tylko glupi bezmyslny dzieciak kosmateoczka oki wypierdalam stad:) a bzdura to jest uznawac za norme ze 18 dzieci robia sobie dzieci i potem z duma przypisuja sobie zaslugi swoich rodzicow... dumna moja droga to bys mogla byc, jakbys 1- zrobila sobie dziecko bo chcialas a nie bo Ci gumka pekla albo myslalas cipka a nie glowa:P2 - wychowala bez niczyjej pomocy 3- utrzymywala sama swoje dziecko- a poki co sama siebie nie jestes w stanie utrzymac:P ale to sa bzdury... nie reaguj na nie:P a ja wypierdalam;)

Gość do tej kosmeteoczki
"Wszystkie ponizej 89wypie**alać stad" jaki jezor takie i wychowanie czyli zadne:o

Gość maksymalnie zrobiona
Kolorowa jak diabli i tu Cię popieram.Myśli się głową ,a nie dupą.A dla takich gówniar to najlepsza jest rada-SZKLANKA WODY ZAMIAST!!!

Gość moze mi ktos wyjasnic
na czym polega to BO(C)HATERSTWO, bo nie czaję.Na władowaniu No stało sie. ale dorabiac do tego ideologie? W takim razie bardzo prosto byc bohaterem

co wy macie w ogole? szklanka wody zamiast? sama sobie pij wode zamiast jak taka madra jestes poza tym niektore nie mysla tylko cipa tak jak to wy piszecie jak jest sie razem kilka miesiecy to normalne ze pojawia sie seks kazdy wie ze nie ma 100%zabezpieczenia ale wy chyba jestescie z czasow zamierzchlych skoro tego nie wiecie albo mozecie byc moherami co seks tylko dla doroslych i pod koldra same sobie wybierzcie ktoras opcje to nie wasza sprawa w jakim wieku ktos chce miec dziecko jesli czuje sie dojrzala to dlaczego nie? a o kasie to nawet nie warto mowic bo jak juz wczesniej napisalam wiele malzenstw zyje ze swoimi dziecmi z rodzicami pod jednym dachem - czyli argument tak naprawde do dupy

Gość dzieci maja dzieci
Kolorowa zgadzam sie z toba w 100% ! Masz swieta racje

a i jeszcze cos nie gowniar bo 18lat to nie gowniara poza tym ja sie zastanawiam co wy robilyscie w naszym wieku takie pobozne i grzeczne bylyscie? na pewno wiekszosc z was ma seks za soba i zaczynala w wieku 17lat wiec po co gadacie takie pierdoly ze do skiazek, itp?

Jakoś dziwnie u tych młodszych roczników zabezpieczenia zawodzą :P

oj nie tylko u mlodszych zreszta te wskazniki nie sa wedlug wieku podawane tylko wedlug ilosci kobiet czyli nie tylko mlode dziewczyny zachodza w ciaze przez wpadke wiec nie gadaj mi tu bzdur

Oj ,wy BOCHATERKI :P

jeżeli oczywiście większość jest po 18-nastym roku życia... o dziwo te dziewczyny najczęściej sie do ortografii przyczepiają ,więc albo niedawno opuściły szkołę albo jeszcze tam są...

Gość a ja mam takie zdanie
nie wszystkie 18 sa gowniarami i jeszcze dziecmi...ja mam 18 lat i moge spokojnie powiedziec ze jestem dorosla...mieszkam sama(tak wyszlo rodzice musieli na jakis czas wyjechac)zajmuje sie wszystkim caly dom na moejej glowie musze miec oczy naokolo glowy...nie dosc ze nauka to pilnuj wszystkich rachunkow rob zakupy przy okazji oszczedzaj rob chlopakowi obiad jak wraca z pracy sprzataj(a dom mam duzy)...i powiecie mi ze jestem nieodpowiedzialna i gowniara??z dnia na dzien zostalam ze wszystkim na glowie nikt mnie w nic nie wprowadzal sama musialam sobie poradzic mama mi troche wytlumaczyla tylko co i jak...a przy okazji.mam wolna charte prawda??nikt mnie nie pilnuje nikt nade mna nie stoi ze mam sie uczyc a jakos ssama pilnuje nauki choc czasem mam dosc tego"doroslego"zycia i chce wszysyko olac,nikt nie pilnuje zebym chodzila do sskoly a jednak chodze...nie opuscilam ani 1 dnia...

Gość czy uwazasz ze w starszym
wieku ortografia nie obowiazuje? Tylko na dyktanda i na stopnie? Rece opadaja.

a ja mam takie zdanie-masz już dość,a jakbyś jeszcze dziecko miała?

wydaje mi sie ze dobrze jak ktos zwraca uwage na bledy ort to znaczy ze ta osoba jest jakos wyksztalcona w porownaniu do osoby ktora te bledy robi i nie widzi i jeszcze powinna podziekowac a nie rzucac sie

Ddziewczyny - krytykantki: powiedzcie szczerze, ile lat miałyście jak poszłyście pierwszy raz z facetem do łóżka? I co byście zrobiły gdyby wtedy akurat pękła guma? pozdrawiam

Gość a ja mam takie zdanie
nie nie zrozum mnie zle ja nie chce dziecka...nie o to mi chodzilo...tylko chcialam wam pokazac ze nie kazda 18-latka jest gowniara...przeciez w moim wiku ja powinnam sie bawic chodzic na imprezy a ja mam caly dom na glowie:(

a te co się tak czepiają ortografii - UżYWAJCIE POLSKICH ZNAKóW, normalnie mnie to wnerwia, jak ktoś zwraca innym uwagę, a samemu nie chce mu się od czasu do czasu altu przytrzymać!

Gość madchen wlasnie tak
szklanka wody albo antykoncepcja jesli sie nie ma warunkow na dzieci! W kazdym wieku!! Co robisz pod koldra czy na to twoja sprawa, ale zwalanie potem dziecka komus na glowe jest szczytem nieodpowiedzialosci A przeciez maloaty wlasnie tak robia, wsrod straszych to raczej rzadkie

Gość dzieci maja dzieci
Ty fajna madchen nie wypowiadaj sie moze na niektore tematy bo jak Cie czytam to mam wrazenie ze nie za bardzo rozgarnieta jestes:o W twoim wieku zamiast o dupie i o facetach to myslalam o ksiazkach, maturze i o studiach, dzieki temu mam teraz bardzo dobrze platna prace, wlasny dom i swietne warunki do wychowywania moich dwoch urwisow. Nie musze z rodzina siedziec na garnuszku rodzicow i bakac pod nosem zeby mi sie na wozek i pieluchy zrzucili.

ale ty glupia jestes malolaty? a ty znasz jakas ktora tak zrobila? bo ja zadnej takiej nie znam glupie stereotypy glupich i zacofanych polakow i nie ma szklanka wody zamiast bo to nie antykoncepcja

Gość ........... ...............
"szklanka wody zamiast" to takie powiedzenie, tak sie mowi potocznie, nie podniecaj sie tym tak fajna m...

dzieci maja dzieci - no to sie ciesz ale nie koloryzuj swego zycia nie wierze ci ze nie myslalas o facetach i o seksie, okiej moze chcialas na zakonnice, wtedy to ok, rozumiem kazdy mlody czlowiek czuje taka potrzebe wiec mi nie gadaj ze ty tego nie czulas masz zle wrazenie bo jestem bardziej rozgarnieta niz ty pomaranczko poza tymnie gadaj mi tu takich perdol bo wiele ludzi konczy studia i dupa, nie ma pracy! a siedza na garnuszku u rodzicow bo maja umrzec z glodu?? zreszta przewaznie to rodzice sami proponuja mieszkanie razem, opieke nad dzieckiem czy dokladaja do czegos mlodym rodzicom ale wiesz ze ty tak nie mialas, ze twoi rodzice mieli cie w dupie to sorry ale nie do mnie pretensje

wiesz takie rzeczy mnie nie podniecaja wiem ze to takie powiedzenie ale to nie ejst antykoncepcja! nie gadajcie o tej szklance do cholery!

fajna madchen podobają mi się Twoje argumenty 🖐️ Padł tekst: Zabezpieczenie dziwnym trafem zawodzi młodszym rocznikom . Taaaak Bo starsze roczniki zazwyczaj zawsze mają planowane dzieci .... nie przyznają się do \"wpadki\" bo ta jest dobra dla \"gówniary .... i mimo ,że jestem rocznik 83 ... piszę do Was ...i macham łapką 🖐️:)

Gość pomysl madchen
ci "zacofani i glupi " placa potem podatki na mądre.... Urodzilam dzieci jak mialam prace . mieszkanie i warunki , nikomu ich na leb nie zwalalam. I urodzilam je dobrych pare lat po slubie . Moje dzieci, moja sprawa i mojego chlopa, wstyd by bylo inaczej.

tylko dlaczego zawsze sie przyczepiacie do ortografii jak nie podoba sie wam jakiś wpis??? pewnie że to ważne w życiu, aby posługiwać się językiem i gramatyką tak jak należy... ale tak jest zawsze: jakiś wpis nie tak to już głupia dziewczyna i małolata... masz rację nie tylko 18-nasto latki maja problemy z pisaniem,ale właśnie do nich sie przyczepiacie o takie bzdury.

Gość ........... ...............
nie ekscytuj sie tak bo ci zylak na czole peknie...