Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lara28

Ale wkurza mnie moj facet

Polecane posty

Gość Lara28

Ciagla pracuje, nie ma dla mnie czasu, w domu gada o robocie. Jak ja sie nie przytule, to on tym bardziej. Nie mam juz sily do niego. Czasem mysle, ze moze jestem zbyt wymagajaca i potrzebuje za duzo milosci i czulosci niz ktokolwiek potrafi mi dac. On chodzi za mna i namawia mnie na dzieciaka, ale jak ja sie moge na to zgodzic skoro nie mam ani roboty, ani on nie daje mi tyle ciepla i czasu ile potrzebuje. Napiszcie cos prosze. Cokolwiek madrego

Gość Lara28
To nie byloby madre :)

Gość Lara28
Jak? Kochamy sie, ale jakos nie bardzo czasem potrafimy rozmawiac. Spytalam go wieczorem kiedy dosc mialam jego gadaniny o pracy kiedy wraca moj maz z pracy, a on po ok. pol godziny do mnie mowi, ze niedlugo maz wraca. To sa drobnostki, ale potrafia mocno wkurzyc czlowieka. krotka wymiana zdan.

Gość Lara28
i wrocil. o polnocy... a pracowal od 8;00

Gość margaretina
czesc Lara mam podobny problem do twojego, moj facet ZYJE swoja praca.... to jest straszne, a ja coraz bardziej boje sie ze nie bede potrafila tak zyc.

Gość margaretina
czego nie rozumiesz?tego ze kobieta chce pobyc ze swoim mezem i spedzic z nim normalnie czas? Praca to praca, kazdy pracuje, ale w domu wypadalo by sie zajc rodzina, a nie o pracy non stop nawijac.. po to jest chyba rodzina

Gość margaretina
no i pogadali...

ja zmienilem prace na gorzej platna bo w tamtej praktycznie nie bylem w domu ale ja lubilem ... ale chcialem wiecej czasu spedzac z rodzina. Tej pracy nie trawi i dlatego musze sie wygadac w domu

Gość margaretina
moj facet jak ma wolne , to sie da wykorzystywac i biegnie na kazde zawolanie do pracy... juz sie z nim nawet rozmawiac o tym nie da, bo przeciez "co on na to poradzi, jak musi

ale moze musi nie rozumiesz ze w pracy czasem tak trzeba? jak by spedzal czas z kumplami na pijanstwie to ok oale on pracuje

Gość hej dziewczynyyy
zmiencie facetow na tych spod sklepow, oni beda mieli dla was czas przez 24 godziny na dobe powodzenia