Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam tam

***ubranka ***********ranking najlepszej najpopularniejszej firmy**********

Polecane posty

nie czuję się snobką ale taka już jest prawda,że lepiej mniej a solidne niż byle co .... \"szkłem tyłka nie wytrzesz\":P

Gość Taka sobie zwykła mama
A kto powiedział że solidne to tylko angielskie szmatki , nie tylko w h&m next i tp są solidne ubranka , ale jak dzieciątko nie ma "metki" to juz niektóre mamusia z góry patrzą !!! I jeszcze takie idiotyczne rankingi najpopularniejszych ubrań ... głupota ...

Taaaa podchodzę do dziecka \"patrzę z góry\" i zaglądam mu za kołnierz ....:O

jakość jest ważna bo dobra firma oznacza trwalszą eksploatację ubrania i możliwość podarowania lub sprzedania garderoby następnemu użytkownikowi dlatego zanim dokonamy zakupu zastanówmy się dwa razy i przeliczmy czy na tym nie stracimy ja kupuję cichy firmy DD i QUADRI

nie nazwała bym tego snobizmem że są ludzie którzy lubią dobrego gatunku ubranie nie zależy im na marce ale tak się składa że dobre marki mają dobre gatunki materiałów które nie powodują że dziecko sie poci czy dostaje uczulenia wiem że ceny są wysoki ale czasami warto sama się przekonałam że lepiej jedną porządną a nie trzy gorsze bo po jednym praniu lądowały w koszu ale każdy sam podejmuje decyzję nie zależnie od konsekwencji

Zwykła mamo... No w szoku jestem. Nazywasz snobami ludzi którzy ubierają się najbardziej ogólnodostępnych sklepach na świecie?? Next może nie jest dostępny w Polsce, ale w Anglii pewnie jest jak u nas H&M! A H&M jest w każdym domu handlowym. Normalne sklepy. A metka, to metka...jest na każdym ciuszku:o Moze najpierw odwieź któryś sklep, zorientuj się w cenach. Mysle ze sie przekonasz:) Jakość jest ważna!

Gość ala28
ja tylko www.mamitati.pl spory wybór dla nowego człowieczka :)

Tup-Tup rewelacyjna jakośc materiału,kroju i szycia ceny nie należą do najniższych ale wkładasz do pralki takie same pod względem fasonu i koloru wyjmujesz :)

morris mouse, mini mode, name it, rocha, next h&m nie lubię, bo często trafia się na słabą jakość i szmaty się robią

Ja kupuję w C&A w sumie... Czasem coś w Smyku, czasem w H&M, rzadko w 5-10-15... Na zakupy w naszym osiedlowym sklepiku to mnie nie stać... W C&A są body w dwupaku po 6,50zł za sztukę. W sklepiku na osiedlu po 20zł za sztukę. W pobliskiej hurtowni po 10zł.

Z naszych firm polecam \"Ewę\"- dobra jakosc, sprawdzilam na body i spiochach. Najczesciej zaopatruje sie w sprawdzonym szmateksie, ciuszki dla dzieci sa tam rewelacyjne nietyklo cenowo:)

Ja kupuje chetnie w Espricie, bo jakosc jest bardzo dobra i latwo potem sprzedac takie ubranka.

Gość lubie tez
w espricie? nie wiedzialam, ze robia ciuchy dla dzieci. ale dla takich malenkich tez? ja mieszkam w irlandii i najbardziej lubie next. maja przeogromny wybor rozmaitych kolekcji na kazde gusta i kazda kieszen, a jakosc zawsze zostaje ta sama.

a ja mieszkam we Francji i moge polecic, gdyby ktos mial okazje kupowac: - Petit Bateau - Sucre d\'Orge - Mini Adelie - Creeks - Terre de Marins - 3 Pommes - Tout Simplement

no fakt, petit cośtam miałam kilka i zarypiaste były dla dziewczynek firma exit jest super, ale takich trochę starszych i kids up

no i zapomniałam o firmie TU jedna z najlepszych wg mnie przy niej NEXT to szmaty a co dopiero H&M

i jeszcze MARKS & SPENCER robię porządek w ubraniach małego, dlatego mi się tak przypomina :D

ja nie mówię, że next jest zły, też go lubię, tylko że niektóre firmy mają ubranka lepszej jakości i np. są wygodniejsze bo jeżeli po 10 praniach tu lub morris mouse wygląda lepiej niż next po 10 praniach, no to chyba jest lepszej jakości, nie? np. GAP jest rewelacyjny niezniszczalny i MEXX

Mexx tez lubie. Kupujemy tez S.Oliver i Topolino. Czasami zaszalejemy i kupujemy Oilily, Jacadi czy inne w tym stylu- cudne, ale szalenie drogie. qrka wodna- Potwierdzam, ze te francuskie ubranka sa rewelacyjne!