maruska 0 Napisano Październik 9, 2007 Mam pytanie,przyjmuje tabletki oczyszczajace organizm PURATEX,firmy Callivita,poza tym tydzien temu zaszczepilam sie na zoltaczke ,przyjelam mierwsza faze szczepionki,kolejna za miesiac.POza tym staramy sie o dziecko,i Dzis wypada mi owulacja. Moje pytanie jest nastepujace,Czy moge odbyc stosunek z nadzieje ze bedzie owocny,czy lepiej jest zaczekac aby nie narazac ewentualnego plodu na niebezpieczenstwa zwiazane z przyjeciem lekow i szczepionki. Dodam,ze od roku staramy sie o dziecko,wiec jesli nie ma bezposredniego zagrozenia nie chcialabym przeoczyc owulacji. Prosze o pomoc i jak najszybsza odpowiedz bo ten dzien jest dzisiaj. z gory dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość newage22 Napisano Październik 9, 2007 http://macknop.act4trees.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Październik 10, 2007 Przed KAŻDYM szczepieniem, przed KAŻDYM ażyciem wykupionego leku należy przeczytać ulotkę - a w przypadku braku ulotki (szczepienie) - zasięgnąć porady lekarza.W przypadku szczepienia p/żółtaczce powinnaś odczekać minimum 2-3 tygodnie od OSTATNIEJ dawki.Poza tym dziwi mnie, że w tak powaznej sprawie, jak zdrowie Twojego dziecka - jesteś w stanie uwierzyć komuś anonimowemu, kto poda się za ginekologa - a ginekologiem być nie musi.Do lekarza. Takich informacji udzielą nawet telefonicznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach