Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maruska

CZY JEST NA TOPIKU JAKIS GINEKOLOG,pyt dot.wczesnego plodu

Polecane posty

Mam pytanie,przyjmuje tabletki oczyszczajace organizm PURATEX,firmy Callivita,poza tym tydzien temu zaszczepilam sie na zoltaczke ,przyjelam mierwsza faze szczepionki,kolejna za miesiac.POza tym staramy sie o dziecko,i Dzis wypada mi owulacja. Moje pytanie jest nastepujace,Czy moge odbyc stosunek z nadzieje ze bedzie owocny,czy lepiej jest zaczekac aby nie narazac ewentualnego plodu na niebezpieczenstwa zwiazane z przyjeciem lekow i szczepionki. Dodam,ze od roku staramy sie o dziecko,wiec jesli nie ma bezposredniego zagrozenia nie chcialabym przeoczyc owulacji. Prosze o pomoc i jak najszybsza odpowiedz bo ten dzien jest dzisiaj. z gory dziekuje

Przed KAŻDYM szczepieniem, przed KAŻDYM ażyciem wykupionego leku należy przeczytać ulotkę - a w przypadku braku ulotki (szczepienie) - zasięgnąć porady lekarza.W przypadku szczepienia p/żółtaczce powinnaś odczekać minimum 2-3 tygodnie od OSTATNIEJ dawki.Poza tym dziwi mnie, że w tak powaznej sprawie, jak zdrowie Twojego dziecka - jesteś w stanie uwierzyć komuś anonimowemu, kto poda się za ginekologa - a ginekologiem być nie musi.Do lekarza. Takich informacji udzielą nawet telefonicznie.